Hangi Yağ Yakıcı Supplement İyi?

Hangi Yağ Yakıcı-Zayıflatıcı vs... Supplement iyi?

• Total voters
    3.104
hydrochloride bence daha iyi.clenbuterol sophrama:her kullanılan şey gibi bununda yan etkileri var tabi.ellerde hafif titreme.kalp çarpıntısı .uykusuzluk vs.

olimp l-carnitine 1500 mega caps'le dymatize l-carnitine xtreme 60 kapsül arasında kaldım hangisini almalıyım?
Olimp bir kutudan 60 servis 1500 l-carnitine çıkıyorsa eğer çok iyi derim. Olimp multivitamin ve CLA kullanıyorum marka olarak kesinlikle tavsiye ederim. Memnun kalacaksındır. Xtreme ile ilgili de likid karnitini hakkında olumlu yorumlar yapılmıştı.

Olimp bir kutudan 60 servis 1500 l-carnitine çıkıyorsa eğer çok iyi derim. Olimp multivitamin ve CLA kullanıyorum marka olarak kesinlikle tavsiye ederim. Memnun kalacaksındır. Xtreme ile ilgili de likid karnitini hakkında olumlu yorumlar yapılmıştı.
karnitin tartrat 1500 mg karnitin 1000 mg diye geçiyor

Termojenikleri tek geçerim. Cla ve karnitin ile uğraşmaya gerek yok. Ama şunu bilelim arkadaşlar ben karnitin alıyorum yerim spor yapmam ve ya termojenik kullanıyorum yerim spor yapmam değil bu olay koşacaksın yorulacaksın uğraşacaksınız kısacası. Oturup kilo veremezsiniz. 3 ayda 21 kilo verdim delidana gibi koşturuyorum hala. Yediklerime tamam yalan yok dikkat etmiyorum ama ekmeği neredeyse kestim haftada 1 kere ya yedim ya da yemedim yağlı yemekten kaçınıyorum. Kısacası yemeklerden doymadan kalkıyorum her gün 20 dk ile 1 saat arası garanti yürüyorum. Sonuçlardan memnunum

İnternette şöyle bir kombinasyon buldum. Tecrübesi olanlar bilgi verebilir mi? Amacım 101 kilodan 75 civarı kiloya inip düzgün bir görüntüye sahip olmak.
Paket İçeriği :

Powerlife Nutrition CLA 100 Jel Kapsül

Powerlife Nutrition L-carnitine 1500 mg 1000 ml

Powerlife Nutrition Thermo Burner 120 Tablet

Kardeşim hiç bunlarla uğraşma güzelce diyetini yap beraberinde kardiyonu yap sporunu yap paradanda tasarruf edersin

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Cla para tuzağı l carnitine'e de gerek yok diyetine sadık kalıp günde 4 5 litre su içersen en az ve cardionu da yaparsan çok ta güzel yağ yakarsın

ben animal cuts + animal nitro + animal stack2 + l carnitine kürü yapmıştım 88 kilodan 69 kilo ya düştüm diyetimde sadece tuz ve şerker yoktu + yağ tabi ..........ama akıllı olmadığım için gene göbek yaptım ( lanet olsun içimdeki bulk sevgisine)

Aradan dokuz sene geçmiş ama bu kürü önerir misin?Gerçekten işime yarar mı?Sadece l-carnitine kullansam nasıl bir sonuç alırım?

Bende animal cuts aldım 2.gün bitti..olumlu olumsuz vücutta hiç tepki yok .isteksiz spor yapıyorum ve ısınma terleme bir şey olmuyor .. anlayamadım

Ben 17 yaşındayım yağ yakımı için clenbuterol önerdiler yani etkisi nedir nasıl kullanılır antrenmandan 45 dakika önce al üstüne kahve iç dediler birilerine danışmadan kullanmak istemedim

Aradan dokuz sene geçmiş ama bu kürü önerir misin?Gerçekten işime yarar mı?Sadece l-carnitine kullansam nasıl bir sonuç alırım?
Hiç bir sonuç alamazsın çünkü o arkadaşın yazdığı şeyde kilit nokta şeker ve tuz .
Sen şekeri kes karboyu azalt carnitine falan gerek kalmaz. Ayrıca yağ almadan yağ yakamazsın ( sağlıklı yağlardan bahsediyorum tabi)

Bence zayıflama konusunda şu noktada hata yapıyoruz.
Önce yağ yakacak supplement diyoruz. Böyle bir şey piyasada yok. En azından çok ciddi etkisi olan yok.
Halbuki, mutluluk hormonunu salgılatacak ve iştahımızı bastıracak supplementler arasak çok daha mantıklı.Karnını tok hissediyorsan ve kendini mutlu hissediyorsan, yağ yakımını iyi bir diyet ve hareketli bir yaşamla sorunsuz halledersin zaten.

belki çok klişe olacak ama çevremde en çok hardline karnitin kullanan insanlar var ve çoğu da memnun. tercih sizin elbette, google'da hepsi ile alakalı bir şeyler yazıyor

Back
Yukarı