Hangi Supplementleriniz Var?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Despo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
MuscleTech Mass-Tech Strawberry Muscle Mass Gainer.
Optimum Nutration Gold Standart 100% Whey Strawberry Protein Powder
ProMera Sports CON-CRET Pineapple Creatine Powder
BSN NO-Xplode Pre-Workout Powder

Sizce nasil bir kombine izlemem gerekiyor?

Merhaba,Grenade 50 calibre Performans arttırıcı. Olimp Exlode BCAA. Hardline multivitamins. Multipower whey protein ürünlerini kullanılıyorum. Yarışmalara hazırlanan bir sporcuyum.fakat aynı zamanda vücut geliştirmede yapıyorum 1 ay gibi bir sürem kaldı.Dayanaklılık koşmam gerekiyor en büyük açığım bu. Bana ne önerebilirsiniz ek olarak yada yanlış yaptığım birşey var mı? Mental olarak beni tetikleyecek bir ürüne ihtiyacım var öneriniz var mıdır?

Musclepharm creatine 2 kutu, 2 kutu Spinat Extract, 1 kutu Weider premium whey. Whey'i sadece shake için 1 ölçek idman sonrası için kullanıyorum.

I believe in Fitness

Hardline creapure, optimum gold whey protein, scivation xtend bcaa antrenman esnasında bcaa, antrenman sonrası whey + kreatin antrenman olmayan günlerde 5 gr kreatin wheyi sadece antrenman sonrası ve bazen smoothielerimde kullanıyorum.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Merhaba supplementlerim tukendi
Creapure creatin
Optimum gold
Hardline progainer kullanıyordum.
Suanda 5 kiloluk progainer aldim
Yanina ne alacagima karar veremedim 150 lira kadar limitim var kilo almaya calisiyorum

Merhaba supplementlerim tukendi
Creapure creatin
Optimum gold
Hardline progainer kullanıyordum.
Suanda 5 kiloluk progainer aldim
Yanina ne alacagima karar veremedim 150 lira kadar limitim var kilo almaya calisiyorum
Creatin 600 gr 100 lira kampanyali weider var. Malum sitede. Bi bak .

I believe in Fitness

Evet son kullanma tarii benimde dikkatimi cekti 600 gr kreatin yaklasik 120 gun gidecek iken 60-70 günde yarisi cope gidecek.
Kreatin olarak optimum dusundum yanina ne almaliyim sence?
Creapure öneririm hardline bence şuan en iyisi o yanına da optimum pre, musclepharm assault yada bsn nox 2.0 iyi gider diye düşünüyorum.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

arkadaşlar başlayalı iki buçuk ay oldu ağırlıkları arttıramaz oldum sanırım beslenmeyle alakalı. çok fazla dikkat ediyorum ama yinede yeterince iyi beslenemiyorum illa aksaklıklar oluyor üni. öğrencisiyim. supplement almadım artık almalımıyım almalıysam ne almalıyım nereden almalıyım yardım edebilirmisiniz

ilerlemeden kastiniz nedir? eger hacimse hacim olarak belimin biraz incelmesi disinda hic gelisme olmadi henuz ama guc kuvvet olarak gelisme oldu ilk haftalarda her hafta duzenli olarak agirlik arttirabildim ama son iki haftadir ayni.

uykuyu tam olarak duzene bindiremiyorum arada sorun cikiyor ya :) programimn yanlis mi dogrumu oldugunu nasil bilcem peki ¿ bizim salondaki hoca bayan :) ama iyi biri bilgili yani soylediklerini arastiriyorum dogru cikiyor ama yinede pek memnun degilim gidisatimdan

uykuyu tam olarak duzene bindiremiyorum arada sorun cikiyor ya :) programimn yanlis mi dogrumu oldugunu nasil bilcem peki ¿ bizim salondaki hoca bayan :) ama iyi biri bilgili yani soylediklerini arastiriyorum dogru cikiyor ama yinede pek memnun degilim gidisatimdan
Uyku önemli bir faktör. Tek çaresi disiplin, örneğin 00:00'da uyuyup 08:00'de kalkıyorsan, 03:00'da yatsan da alarmı 08:00'e kur o saatte kalk. Yoksa ertesi gün yine 03:00'te uykun gelir düzen bozulur.

I believe in Fitness

Zamana, idman günü ve şekline göre kullandığım dolabımda olanlar.

1- Optimum WHEY Protein
2- X TEND BCAA
3- HardLine, Glutamin
5- Universal Amino 3001
6- Nutrobolic - BCAA
7- Dymatize GABA
8- Universal, Animal M STAK
9- Universal, Animal PAK
10- Blox Aminoaist
11- Vegatables Greens
12- Universal GH MAX
13- MP Assault PW