Creatin 600 gr 100 lira kampanyali weider var. Malum sitede. Bi bak .Merhaba supplementlerim tukendi
Creapure creatin
Optimum gold
Hardline progainer kullanıyordum.
Suanda 5 kiloluk progainer aldim
Yanina ne alacagima karar veremedim 150 lira kadar limitim var kilo almaya calisiyorum
Malum sitedeki ürünün son kullanma tarihi Temmuz 2015 yalnız.Creatin 600 gr 100 lira kampanyali weider var. Malum sitede. Bi bak .
I believe in Fitness
Evet son kullanma tarii benimde dikkatimi cekti 600 gr kreatin yaklasik 120 gun gidecek iken 60-70 günde yarisi cope gidecek.Creatin 600 gr 100 lira kampanyali weider var. Malum sitede. Bi bak .
I believe in Fitness
Nox, agrinine.Evet son kullanma tarii benimde dikkatimi cekti 600 gr kreatin yaklasik 120 gun gidecek iken 60-70 günde yarisi cope gidecek.
Kreatin olarak optimum dusundum yanina ne almaliyim sence?
Creapure öneririm hardline bence şuan en iyisi o yanına da optimum pre, musclepharm assault yada bsn nox 2.0 iyi gider diye düşünüyorum.Evet son kullanma tarii benimde dikkatimi cekti 600 gr kreatin yaklasik 120 gun gidecek iken 60-70 günde yarisi cope gidecek.
Kreatin olarak optimum dusundum yanina ne almaliyim sence?
Uyku önemli bir faktör. Tek çaresi disiplin, örneğin 00:00'da uyuyup 08:00'de kalkıyorsan, 03:00'da yatsan da alarmı 08:00'e kur o saatte kalk. Yoksa ertesi gün yine 03:00'te uykun gelir düzen bozulur.uykuyu tam olarak duzene bindiremiyorum arada sorun cikiyor yaprogramimn yanlis mi dogrumu oldugunu nasil bilcem peki ¿ bizim salondaki hoca bayan
ama iyi biri bilgili yani soylediklerini arastiriyorum dogru cikiyor ama yinede pek memnun degilim gidisatimdan