Hangi Supplementleriniz Var?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Despo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Multivitaminde One A Day derim. Saçı, sakalı, tırnakları acaip kuvvetlendirip bir okadar da çabuk uzamasına neden olduğunu görmek gibi çarpıcı etkiler kısa zamanda gözlemlenebiliniyor. Tercihen kahvaltıdan sonra almak lazım. Bir de kafein yönüyle yüksek bir kahvaltı tercih edilmemesi emilimi için iyi olur, bir de çok fazla su tüketilmeli, bir de az da olsa kahvaltıda zeytinyağı bulundurulması mide için koruyucu olacaktır. Lakin mideye dokanıp kısa süreli ağrıtabilir. Bu arada son uyarı olarak da tiroid hastalığı olanlar kullanmadan önce bir doktora danışsınlar. Bir de sport versiyonu birçok kişiye fazla gelecektir ki yan etki olarak burun kanaması yaşayan sıklıkla... Man versiyonu kafi gelecektir zaten, ben de Man kullanıyorum.

Optimum %100 gold standard whey protein
Hardline weight gainer
universal creatin
universal glutamine
animal pak
animal pump
animal stac
animal nitro

şimdilik bunlar var hacim düşünen ve maddi imkanı olan için mükemmel kombinasyon diyebilirim

Bunlarda benden:

Optimum %100 Gold Whey
Weider Amino 2200
Weider All Free Form BCAA
Hardline Creapure
Supradyn Multivitamin&Mineral Tableti
Seven Seas Pulse Balık Yağı
Redis Protein Bar

Eklentiler

• Fotoğraf-0094.jpg
    Fotoğraf-0094.jpg
    76,6 KB · Görüntüleme: 637
Protein'e yüklenmeye karar verdim ve

M.tech/Nitro-tech hardcore
Optimum Egg Protein
Optimum Casein Protein
Now Tribulus
Universal Amino-2250
Now-Glucosamin-Chondiritin
Optimum-Opti Men m.vitamin.

Son durum bu..

Optimum %100 Gold Whey
Animal Cuts
Animal Nitro
Solgar Vm-2000
Solgar Arı Polen
Natural Factors RxOmega 3
Healthy Origins CoQ10 100 Mg

ben antremandan 2-3 saat önce güzel protein ağırlklı yemek yiyorum. antremandan 1 saat önce 2 çay kaşığı bol suyla creatine alıyorum, 20 dk sonra whey alıyorum, wheyden 10 dk sonra da 2 kampül optimum amino 2222 alıyorum
antremandan hemen sonra 4 kapsül amino alıyorum ki tahribat hızlı şekilde önlensin. sonra eve gidiyorum önce creatine alıyorum, sonra ya yemek yiyorum yemekten sonra whey alıyorum yada creatine den 5 dk sonra whey alıyorum

optimum gold standart whey
optimum amino 2222
universal creatine

şuan elimde ;

Optimum Whey Gold 10 LBS Çilekli
Universal Torrent
BSN Cellmas var.

Ama hangi düzende kullanılcaklarını bilmiyorum :)

Dymatize Elite Whey Isolate 10lbs+4Ever Fit Fruit Blast(4.4lbs)
Techline Daily Element Multivitamin
Gaspari SuperPump250(Bitti sayılır 2 ölçek kaldı)-Cytogenix CYTONOX 2 adet

cusco,
dymatize için ne dersin? optimum, nitro, syntha, myofiusion ile kıyaslarsak
benim de sp bitti sayılır devam edecek misin ara mı vereceksin veya hemen baska nox mu alacaksın?

bende su an
optimum platinum hyrdo
muscletech nitro
gaspari superpump
gaspari sizeon
solgar malemultiple var

cusco,
dymatize için ne dersin? optimum, nitro, syntha, myofiusion ile kıyaslarsak
benim de sp bitti sayılır devam edecek misin ara mı vereceksin veya hemen baska nox mu alacaksın?

bende su an
optimum platinum hyrdo
muscletech nitro
gaspari superpump
gaspari sizeon
solgar malemultiple var

Dymatize'den memnun kaldım baya ama tavsiyem cafe mocha aromasını kullanma pek beğenmedim..Berry Blast almayı düşünüyorum..Antreman sonrası meyve tadları iyi gidiyor ama tatlılar mide bulandırıyor bende..Syntha-6 bildiğim blend bir protein sadece whey isolate yok myofusion'da ona keza öyle ama onlardan da almayı düşünüyorum antreman sonrası protein alım süresi daha uzun oluyor mantıklı ama daha fazla ölçek kullanmak lazım gibi 25 gram whey birden almak için..Biraz araştırıp sana daha net bir cevap verebilirim..

Sp250'den sonra direk kullanmaya başlarım herhalde Cytonox'a açıkcası sp250'den pek bir etki göremedim bazen iyi bazen kötü ilginçti..

herkese mrb:) gecen ay dubaideydm ve fiyatlar okadar ucuzdu ki(bizdeki fiyatın çeyreği kadar ve 1 ürün alana 1 bedava ürün veriyolardı) 1 valiz supplement getirdim..supplementlerm şunlar:
*bsn nitrix+noxlpode+cellmass
*optimum whey+casein
*twinlab amino fuel 2000 150 tablet
*muscletech 3 tane prototype 216+anabolic halo+gakic+leukic+creakic+aplodan
*gaspari superpump+sizeon
*dymatize elite whey butter cream toffee mix(cok süper 1 aroma)
şu an ant öncesi prototype sonrası halo öğün araları whey ve yatmadan önce casein kullanıyorum ve cok güzel diyet uyguluyorum(kilom 83 ,günde yemek ve wheylerle birlikte 150-160 gr protein alıyorum)..ama noxplodeun eksikliğini fazlaca hissediyorum..amacım noxplodeu nitrix ve cellmassla kombine etmek olduğundan bu ay kullanmamayı düşünüyorum..sizce bu ürünleri nasıl kombine etmeliyim?:) görüşlerinizi söylerseniz sevinirim..

Son düzenleme:
-ON whey protein
-ON 2222 amino asit
-ON Bcaa
-ON L-glutamine
sizce nasil ?? yorumlarınızı bekliyorum...Sporda 6 ay bitti.

-ON whey protein
-ON 2222 amino asit
-ON Bcaa
-ON L-glutamine
sizce nasil ?? yorumlarınızı bekliyorum...Sporda 6 ay bitti.

Güzel, ama hepsi yapıtaşı.
Eğer 6 ay bittiyse artık NO ürünleri, testo boosterler ve güç artırıcılar koysan çok şık olur.

deathlifter ben 3. ayımda başlamıştım, hiç bi problem yaşamadım.
Hiçbi kaynakta da şu kadar zaman sonra başlanmalı diye birşey yazmıyor.
6. ayda artık herşey yerine oturmaya ilk adımı atıyor, kaslar çalışmaya, vücut rutin yoğun proteinli beslenmeye alışıyor, belirli kaloriyi alıp belirli tempoda vermeye vs.
6 ay bence yeterli bir süre.

bence nox biraz ileri seviye vücutcular için gerekli bi ürün mesela 1 senelik sporcular için,yukarıda bahsetmişsin 3 aylıkken kullandıgında birşey olmadı gibisinden deathlifter sağlık yönünden 'erken' demedi sanırsam 6.aylık bi sporcu için çöpe atılabilecek para veya üründen tam etki alınamaması olarak söz etti, sen biraz sağlık yönünden bahsettin sanırım herneyse bana kalırsa 6 aylık bi sporcunun kullanıcakları amino-whey-creatine-glutamine vs. dir bu 4 ünden güzel bi 3lü veya creatine ve whey de yeterli olabilir fakat görüyorumki gargey in elinde 6 aylık sporcu için bence fazlasıyla yetecek ürünler mevcut.

Şöyle söyliyim nox bildiğiniz gibi kan damarlarını genişleterek kaslara daha çok besin ve oksijen gitmesini sağlayan, dolayısıyla kasların daha çok beslenmesini ve dolaylı olarak çok beslenen kasın çok büyümesine yardımcı bi ürün.
Kan damarlarının genişlemesinin ise antrenman geçmişiyle bi bağlantısı yok, yani uzun süredir çalışanın damarlarını daha fazla genişletir diye bir bilgi yok nitrik oksit için.
Bu nedenle gelen soruyu sağlık açısından cevaplandırmıştım.
Ama tabi kişinin kendi bileceği iştir, maddi gücüm izin verdiği için kullandım ve oldukça fayda gördüm.
Ama şuda bir gerçek düzgün (ama gerçekten düzgün) beslenme ve sıkı antrenman olmadan ne alırsanız alın (buna anabolizanlar da dahil) hiçbir verim alamazsınız, bunu bilerek ve kabullenerek başlamak lazım.
6. ay kritik bi aydır genelde, çünkü bu döneme kadar vücut hiç çalışmaz durumdan çalışır duruma geçtiği için, çalışmadığı döneme oranla baya farkedilir gelişmeler olur, fakat 6-7. aydan itibaren bu gelişim en başlara oranla gözle bariz görülebilir halden çıkar. tabiiki devam eder ama ilk 3 ayda olduğu kadar farkedilir bir şekilde değil.
Bu dönemde başlanan kuvvet verici, protein sentezini artırıcı maddeler, yine gözle görülür bir kuvvet artışını ve dolayısıyla kişide gelişimim aynı hızıyla devam ediyor psikolojisini sağlar.
Tavsiyem bu nedenleydi esasen.
Dediğim gibi tercih tabii ki sporcunun kendisinin.

Back
Yukarı