Şöyle söyliyim nox bildiğiniz gibi kan damarlarını genişleterek kaslara daha çok besin ve oksijen gitmesini sağlayan, dolayısıyla kasların daha çok beslenmesini ve dolaylı olarak çok beslenen kasın çok büyümesine yardımcı bi ürün.
Kan damarlarının genişlemesinin ise antrenman geçmişiyle bi bağlantısı yok, yani uzun süredir çalışanın damarlarını daha fazla genişletir diye bir bilgi yok nitrik oksit için.
Bu nedenle gelen soruyu sağlık açısından cevaplandırmıştım.
Ama tabi kişinin kendi bileceği iştir, maddi gücüm izin verdiği için kullandım ve oldukça fayda gördüm.
Ama şuda bir gerçek düzgün (ama gerçekten düzgün) beslenme ve sıkı antrenman olmadan ne alırsanız alın (buna anabolizanlar da dahil) hiçbir verim alamazsınız, bunu bilerek ve kabullenerek başlamak lazım.
6. ay kritik bi aydır genelde, çünkü bu döneme kadar vücut hiç çalışmaz durumdan çalışır duruma geçtiği için, çalışmadığı döneme oranla baya farkedilir gelişmeler olur, fakat 6-7. aydan itibaren bu gelişim en başlara oranla gözle bariz görülebilir halden çıkar. tabiiki devam eder ama ilk 3 ayda olduğu kadar farkedilir bir şekilde değil.
Bu dönemde başlanan kuvvet verici, protein sentezini artırıcı maddeler, yine gözle görülür bir kuvvet artışını ve dolayısıyla kişide gelişimim aynı hızıyla devam ediyor psikolojisini sağlar.
Tavsiyem bu nedenleydi esasen.
Dediğim gibi tercih tabii ki sporcunun kendisinin.