Hangi Supplementleriniz Var?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Despo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
boy:1.78
kilo :63

supplementler:

universal gain fast 3001
optimum whey protein
universal 2700 amino
xpro creatin
hardline glutamine

saygılar

hardline whey
hardline glutamine
prolab creatine

15 yaşinda olduğma rağmen çok avantajli bir başlama sanirsam ^.^
sabah kalkinca bir çay kaşiği glutamini sütle kariştirip içiyom
antreman öncesi ve sonrasi 1 ölçek whey 1 cay kaşığı glutamine 1 cay kaşığı creatin
antreman sonrasindada 1ölçek whey (antremana göre birbuçuk da oliyor) ve bir cay kaşığı glutamine

bende yazayım bari:D ultımate 2000 aminoasit-optımum toz bca 336gram olanı-optımum whey proteını bunu ultımateyle degiştiriyorum bi ondan bir ondan-unıversal gulutamın-musletech nanaox9-bide ******ın arginin var eskiden daha cok kullanıyordum ama bayagı pahalandı artık ya

Optimum amino 2222
Prolab Whey
Hardline Creapure(creatin)
Hardline amino 2000

Yeni supplementlerim definasyon sezonu için geldi.
Anabolic Innovations Essentials + Joint Complex
Gaspari Nutrition SizeOn Tabs, 240 Tablets
Universal Animal Stak, 21 Paks
Universal Animal Cuts, 42 Paks

oncelikle herkeze slm arkadaslar. bu sporu 1 yildir yapiorum bu 1 yil icersinde 1 kutu weider ultra amino 3050 320tablet kullandim gercekten iyi sonuc aldim boy:177 kilo:74 gecen ay 2 kez agir grip gecirmem ve antremanda belimi sakatlamamdan dolayi ara vermek zorunda kaldim bu surecte dengesiz beslenme+hastaliktan dolayi 5-6 kilo verdim ve suanda 69kg im ara vermeden once cok iyi bir forumdaydim simdi antremanlara basliyali 1 hafta oldu ve hardline pro gainer 4.5kg+solgar VM2000 multivitamin+hardline glutamine+weider body building bloks( londradan aldim bu ilaci aminoasit ve whey karisimi bi ilac amino asit icerigi weider ultra amino 3050yle neredeyse ayni) kullaniorum tabikide bunlarla birlikte dengeli ve duzenli beslenme+iyi antreman+iyi ve duzenli bir uyku dinlenme yapiorum amacim 1-2 ay icersinde yaz tam anlamiyla gelmeden eski formumdanda iyi bir kas kutlesi guc artisi hacime ve 77-78kiloya ulasmak istiorum sizce dogru yoldamiyim:D:D ve yorumlarinizi bekliorum simdiden tesekkurler arkadaslar....

Gaspari size on
Gaspari super pump +
Optimum on whey
optimum Bcaa +
Biotest hot rox+
Hydroxycut hardcore
prolab Glutamine
Omega3
ast pro32

Gaspari novedex
yaz donemi icin elimdeki supplementlar bunlar daha baslamadim yazin baslicam cok olunca anca toparliyoruz malum :D simdi kullandigim ise

prolab creatine mono
bsn no xplod

prolab whey protein
bsn syntha 6

hardline bcaa

Arkdaşlar mrb forumda yeniyimm ben aşağıdaki ürünleri aldım sizden ricam nasıl kullancağım hakkında bilgi vermenizz hiç bilgim yokk tşk eederimm.

OPTIMUM NUTRITION %100 WHEY PROTEIN GOLD STANDART DOUBLE RICH (ÇİKOLATA) 2LBS.

OPTIMUM NUTRITION SERIOUS MASS CHOCOLATE 12lbsOPTIMUM NUTRITION SERIOUS MASS CHOCOLATE 12lbs.

Arkdaşlar mrb forumda yeniyimm ben aşağıdaki ürünleri aldım sizden ricam nasıl kullancağım hakkında bilgi vermenizz hiç bilgim yokk tşk eederimm.

OPTIMUM NUTRITION %100 WHEY PROTEIN GOLD STANDART DOUBLE RICH (ÇİKOLATA) 2LBS.

OPTIMUM NUTRITION SERIOUS MASS CHOCOLATE 12lbsOPTIMUM NUTRITION SERIOUS MASS CHOCOLATE 12lbs.
https://www.bodyforumtr.com/vbforum/optimum-whey-100-whey-gold-t2283.html
https://www.bodyforumtr.com/vbforum/proteinler-f36.html

Bu linklerden ilgili konuları bulup kullanımlarını inceleyebilirsiniz.

optimum nitrution whey protein(gold standard)

weider amino 2200

gnc creatine monohydrate ..

ARKADAŞLAR şu şekilde bir kombine'yi çok uzun süre kullanmayı düşünüyorum

protein tozu: muscletech nitrotech hardcore,

aminocid: alpha amino prototype216,

nitric oxide: nonox9 hardcore ( her kutu bitimminden sonra 7 veya 10 gün ara vermeyi düşünüyorum etki kaybını önlemek için )

glutamine: universal glutamine powder 600gr ( glutaminde marka değişebilir )

yaklaşık 8 ay bu kombine'yi kullanmayı ve 8 ay sonra ek olarak 12 haftalık haftada iki kez olcak şekilde primobolan kürü yapmayı ve sonrasında zaten kür esnasında da kullandığım bu kombineyi 10 ay sonunda tek olarak sürdürmeyi düşünüyorum görüşlerinizi fikirlerinizi veya tavsiyelerinizi bekliyorum... Not: konuya hakim abilerim veya kardeşlerim yazarsa sevinirim

Benim dolapta şu an için aşağıdakiler var:

10 lbs optimum whey double choc.
2 adet Shotgun
2 adet Synthesize
1 adet 280 gramlık Superpump
1 animal stak
1 Animal Cuts
2 Slim Xtreme
1 Animal Pak
4 adet Iron-tek CLA (toplam 600 kapsül kadar kaldı)
2 adet Spring valley Fish oil (yaklaşık 250 kapsül kaldı)

Birkaç tane de sample (white flood, gakic, ignite, lipo 6 vs.)

bunlara ilave glutamine, zma falan geliyor yakında..hyper_

su an elımd eolan suplementler

whey proteın

mılk proteın consantre

kazeın consantre

kreatın

argının

dekstroz

Back
Yukarı