Hangi Supplementleriniz Var?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Despo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
optimum whey natural strawberry, hardline likit l carnitine, prolab l glutamine, pharmaton ginseng içeren iyi bir vitamin
arkadaşlar birşey kafama takılıyor bu aralar
diyetisyen bir arkadaşla sohbet ederken toz halinde alınan herşey bağırsakları tembelleştiriyor dedi, ve normal yemek yediğimizde tam sindiremiyoruz dedi. örneğin vitaminlerimi hep kapsüllerden almak zorunda kaldım bir dönem diyelim normal yiyecek yendiğinde bağırsaklar görevini tam yerine getiremiyormuş.
protein tozudamı dedim evet dedi

Evet kismen dogru. Lifli besinlere ihtiyacin var. Lifli besinler bagirsaklardaki 400 e yakin bakteriyi beslemektedir. Dolayisi ile bakteriler daha rahat islerini gormektedirler. Ayrica Lif' midemizdeki besinlerin yavas yavas bagirsaklara gecmesini saglar (Sustained release) bu da daha saglikli bir sindirim demektir.

uzun bir aradan sonra yaptım ilk supplement kombinasyonu..

nitrotech 2*4lbs
gaspari nutrition sizeon
gaspari nutrition superpump250
prolab glutamin 300+100gr
gnc zinc 25
animal flex
now melatonin
now shark cartilage
sportpharma multi-v

Gaspari sizeon'u kullanmaya başladınız mı? Ürün hakkında görüşleriniz nelerdir? Sadece protein tozu ve multivitamin kullanan biri olarak sizeon kullanmayı düşünüyorum.. En azından yarım kiloluk boyunu alarak bir deneme yapmayı planlıyorum.. Bu ürün için en kaba tabiriyle yükleme yapılmadan kullanılabilecek creatin diyebiliriz sanırım..

optimum netrition %100 whey protein 5lb
optimum netrition vassive-ce
optimum netrition vassive-no
universal animal flex 44packs
universal animal pak 44packs

umarım iyi bi kombine olmuştur

Evet kismen dogru. Lifli besinlere ihtiyacin var. Lifli besinler bagirsaklardaki 400 e yakin bakteriyi beslemektedir. Dolayisi ile bakteriler daha rahat islerini gormektedirler. Ayrica Lif' midemizdeki besinlerin yavas yavas bagirsaklara gecmesini saglar (Sustained release) bu da daha saglikli bir sindirim demektir.

yatmadan önce veya gün içinde yenen kuru kayısı bunu engeller mi acaba?adedi kaç olmalı sizce?

universal amino 3000
optimum amino 2000
allstar creatine
optimum whey protein
solgar vm75 multivitamin
zinco
şimdilik bunlar var bitirmek üzereyim 2 ay sonra tekrar daha güçlü bir kombinasyon yapmak istiyorum.

Gaspari sizeon'u kullanmaya başladınız mı? Ürün hakkında görüşleriniz nelerdir? Sadece protein tozu ve multivitamin kullanan biri olarak sizeon kullanmayı düşünüyorum.. En azından yarım kiloluk boyunu alarak bir deneme yapmayı planlıyorum.. Bu ürün için en kaba tabiriyle yükleme yapılmadan kullanılabilecek creatin diyebiliriz sanırım..

Kullandım ve kutu bitti bitecek..kas artımı konusunda çok net bir gözlemim olmadı ki kilom sabit gibi..
kombinasyon yapınca bir ürünün performansını tek başına belirlemek zor oluyor ama şunu söylemeliyim..nitrotech herzaman çok iyi bir proteindir..
animal flex ve diğerlerinin güç artışına zaten etkisi yok..superpump250 dehşet ishale neden olduğu için kullanamadım..
son olarak sizeon kalıyor ve inanın gücüm 1 ay içinde düştü diyebilirim ki creatin güç artırmalıdır..buna referans olarak bench press hareketini veriyorum..stack öncesine göre 6-7kg düştü benchim..
diğer hareketlerde çok net düşüşler gözlemlemedim..

fakat kişiden kişiye performansı değişebilir..sp250 ile stackleyemedim..beraber kullanılabilse çok daha iyi olabilirdi zira sp250 nin çok etkili olduğu söylenir..

Aktif olarak kullandiklarim
-----------------------------
Optimum Whey - protein icin

GNC Glucosamine-Chondritine kompleksi
GNC MSM
GNC Vitamin C timed release
Markasini bilmedigim Omega 3-6-9 kompleksi
Keten tohumu yagi
Costco markasiz sporcu multivitamini (GNC mega men'le ayni ayarda)

-Bunlarin hepsini bilegim ve ayagimdaki sakatliklarin tedavisine yonelik ve kosularimdan sonraki dinlenme/toparlanma suresini kisaltmak icin kullaniyorum.

Melatonin- Uykumun stresten kactigi geceler icin.

Markasini hatirlayamadigim amino asit:sadece sabah ac karnina kosacaksam ki nadir olan bir durum, kas yikimini azaltmak icin kullaniyorum.

Gaza gelip aldigim sonra fazla kullanmadigim, randiman alamadigim, bir kenarda duran urunler
-------------------------------------------
Nano Vapor - Tadi igrenc, mideyi bozuyor.

GNC L-Carnitine sivi - Oksuruk surubu gibi bir sey, bunun disinda carnitine'li ve carnitene'siz calismalarimda yag yakimi anlaminda cok bir fark gormedim.

Glutamin - Aldigim ve almadigim zamanlar arasinda antreman sirasi ve ya sonrasinda cok bir fark gozlemlemedim.

Fiber tabletleri - Bugune kadar aldigim en sacma sey, yeteri kadar bagirsak hareketim yok diye aldim, bagirsaklarim duzeldikten sonra koca bir kutu kaldi geriye. Para verdim diye atmaya da kiyamiyorum :).

GNC Creatine - Sakatlandiktan sonra kullanmayi biraktim, su an hacim calismasi yapamadigim icin kullanma geregi duymuyorum.

Son düzenleme:
optimum whey natural strawberry, hardline likit l carnitine, prolab l glutamine, pharmaton ginseng içeren iyi bir vitamin
arkadaşlar birşey kafama takılıyor bu aralar
diyetisyen bir arkadaşla sohbet ederken toz halinde alınan herşey bağırsakları tembelleştiriyor dedi, ve normal yemek yediğimizde tam sindiremiyoruz dedi. örneğin vitaminlerimi hep kapsüllerden almak zorunda kaldım bir dönem diyelim normal yiyecek yendiğinde bağırsaklar görevini tam yerine getiremiyormuş.
protein tozudamı dedim evet dedi

Bunu ben de düşündüm; fakat sen bu ürünleri gerçekten supplement olarak kullanıyorsan bence sorun olmayacaktır. Hatta organları fazla çalışmanın getireceği yorgunluktan koruyacaktır.

Spor yapmamış biri olarak say kendini. O zaman tükettiklerini şu an da besinlerden sağlıyorsan ve sana gereken ek kısmı supplementlardan alıyorsan bence senin için hiçbir sorun yok.

Sen sonuçta spordan dolayı ihtiyaç duyduğun o kısmı supplement lardan alıyorsun.

Eğer gıdalara yönelmeyip supplement tüketimini artırmış biri olsan bu tembelliğe yol açacaktır, doğru.

Fakat tüm besinleri de gıdalardan karşılamaya çalışmak organları yoracaktır. Bu da ayrı bir bakış açısı.

Evet arkadaslar. Duzenli olarak yaptigim body sporunda 12. ayimi tamamlamak uzereyim. Asagidaki supplement kombinasyonuna basliyorum. 6 hafta sonra sonuclarini merakla bekliyorum. Hepsini bodybuilding.com dan aldim.

Resimleri olmayanlar ve daha once kullandigim asagidadir.

Cellmass, ZMK, Glutamine-peptides, Isopure 100% Whey Izolate, Aminoacid 10000, BCAA AKG.

Bugun baslayacagim kur asagidadir.

hepsini aynı anda içmicen inş :D
ömür boyu yeter bunlar sana xP

Optimum nutrition whey
Muscletech Hardcore Creatin

ve dogal besinler. :pYeni başlayan arkadaslar buraya bakıp bukadar supplement görüp kesin özeniyorlardır ama tabiki sadece supplementle olmayacaklarını bilmeleri için birazda.:)Birazda mizah amaçlı umarım yanlıs anlasılmaz.

ben hardlineden amino acid olarak amino 9000, whey protein ve progainer almak istiyorum ama kafam karışık çünkü etiketlerine baktın mı içindeki ürünlerin neredeyse hepsi aynı üçünü bir arada kullanmak gereklimi sizce yoksa sadece amino ve whey yeterlimi

ben hardlineden amino acid olarak amino 9000, whey protein ve progainer almak istiyorum ama kafam karışık çünkü etiketlerine baktın mı içindeki ürünlerin neredeyse hepsi aynı üçünü bir arada kullanmak gereklimi sizce yoksa sadece amino ve whey yeterlimi
Sorunun cevabını burada değil forumu dolaşarak,arama yaparak bulmanı tavsiye ederim.
biraz off topic oluyor sonra.

bende az önce salondaki suplement standının resmini cekip koyacaktım vazgectim hehehe saka bir yana

benim kullandıgım suplementler :Hardline creapure ,Hardline Amino 2000 , Hardline bipro protein

Muscletech Nitro-tech
Aminess-N
Supplement Direct BCAA
Bsn No-Xplode
Bsn Cellmass
Bsn Nitrix
Universal Animal Pak
Universal Animal Flex
Now Melatonin
Higher Power Fish Oil
Gaspari SuperPump250(yazın yapacağım kombinasyonda kullanacağım)

Weider Amino 2200
Weider All Free From BCAA 2000
Ultimate Muscle Juice 2544

Ve haftaya Optimum %100 Whey dahil olacak..

Back
Yukarı