Hangi Supplementleriniz Var?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Despo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
beslenme olaylarını halletmeyen adam zaten noxu falan düşünmesin o konu tartışılamaz zaten,

bende sana şöyle söyleyeyim bu işi uzun vadede düşünürsek ki supplementler genelde ilk kullanıldığında en iyi etkisini verir bu creatine de ve nox gibi enerji verici ürünlerde daha sık görülür bu yüzden sporcunun 6.ayda iken yani gelişimi zaten iyi giderken,ileride gelişimi yavaşladığında yararlanabileceği bu tarz ürünlerden yararlanmaya çalışırsa yanlış yapmış olur çünkü bu sporu kısa vadede değil uzun vadede düşünmek lazım.

Evet oradan bakarsan doğru, bu nedenle bu gibi ürünlere 3 hafta on 1 hafta off verdiriliyo vücut alışmasın diye haklısın.
Animal pump biliyorsun içinde hem NO hende creatin barındırıyor, dozajları da çok yüksek değil,
ilk mesajımda NO ürünleri ve güç artırıcılar derken pump'ı kastederek yazmıştım aslında, ben gerçekten çok faydasını gördüm ve çevremde de herkes oldukça faydasını gördü ve 6 aydır bu işi yapan ve supplement listesinde sadece yapıtaşları bulunan birine Pump iyi bi ek olabilir diye düşündüm.
Tekrar söylüyorum sporcunun kendisine kalmış, kullanırsa faydasını görür, bu kombinenin yanına NO ve creatin iyi gider.
Şimdi kullanmak yada daha sonraya saklamak tercih meselesi, ben önerimi yaptım, siz de ileride gelişim yavaşladığında kullanmanın daha iyi olacağını söylemişsiniz, artık sporcu arkadaşımız kendisi karar versin. :)

yurtdışında bu sporu icra eden insanların bizden 1 adım önde olmasının tek sebebi ekonomik şartlar değil..bir diğer önemli faktör ise biz hala daha şu supplement şu kadar zaman sonra kullanılmalı , yok şu zararlı yok bu böle.. bundan bişey olurmu şundan bişey olurmu..gıpta ettiğiniz yurtdışındaki amatör sporcular bu ürünleri kafalarına dike dike kullanıyor arkadaşlar..(bu bir betimlemedir kimse gidip 1 kutu nox u kafasına dikmesin sakın) biz hala daha şu supplement böle şu böle yok bi porsiyonda 20 grammı 30 grammı proteın alalım falan filanlardayız.. kendimizi geliştirelim arkadaşlar biraz

yurtdışında bu sporu icra eden insanların bizden 1 adım önde olmasının tek sebebi ekonomik şartlar değil..bir diğer önemli faktör ise biz hala daha şu supplement şu kadar zaman sonra kullanılmalı , yok şu zararlı yok bu böle.. bundan bişey olurmu şundan bişey olurmu..gıpta ettiğiniz yurtdışındaki amatör sporcular bu ürünleri kafalarına dike dike kullanıyor arkadaşlar..(bu bir betimlemedir kimse gidip 1 kutu nox u kafasına dikmesin sakın) biz hala daha şu supplement böle şu böle yok bi porsiyonda 20 grammı 30 grammı proteın alalım falan filanlardayız.. kendimizi geliştirelim arkadaşlar biraz
Kendini geliştirmek önüne gelen supplementi içmek değildir saçma sapan bilgilerle bu spora yeni başlayanların kafasını karıştırmak yerine yapıcı yorumlar yapmayı dene,ihtiyacından fazla olan birşeyi almak bu sporda değil hayatın ta kendisinde zaten gereksiz ve israfa kaçan bir davranıştır tıpkı bu sporu 3-5 aydır yapıpda whey proteinle yetinmeyip nox,pak v.b ürünlerle takviye etmeye çalışan sporcular gibi,şunuda belirtmekde fayda var evet bir porsiyonda ne kadar aldığımızı hesaplamamız gerekli çünkü sabit bir beslenme programı yaratmamız şart bu yüzden günlük kilomuzun 2 katı proteini almamız içinde bir porsiyonda kaç gr protein almamız gerektiğini bilerek hareket etmemiz gerekli ve önemli kurallardan birisi.

Nedemek istediğimi anlayan arkadaşlar vardır eminim.Sen pek anlayamamışsın keza :).Kolay gelsin

evet katılıyorum supplementler hala ilaç muamelesi görüyor ülkemizde geçen salonda adamın teki o kadar protein tozu içme mide kanseri olursun dedi şaştım kaldım oracıkta

slm arkadaslar ben bu hafta almanyaya gittim orda tek biyerde protein tozu bulup aldim markasi lsp sports nutrition double plex nasildir bir bilginiz varmi cvplarsaniz sevinirim herkese iyi aksamlar

8158.jpg
https://i1002.hizliresim.com/2010/2/25/8158.jpg

şuanda sadece ISO 93 + Mega Forte + Stak + Pak Kullanıyorm :) diğerleride define için inşallah :)

Eklentiler

• CIMG1268.jpg
    CIMG1268.jpg
    131,9 KB · Görüntüleme: 613
Gaspari Sizeon Toz
On Whey 100%
Hammaddeler Soy Izolat
Hammaddeler Sut Pro Konsantre
Millenium MVP-365
Millenium ZMK
Scifit BCA AKG
Scifit Glutamin AKG

stok yaptığım whey protein, Nıtro tech, Nox plode

kullandığım diğer ürünler..

Son düzenleme:
maşallah millet çifter çifter hatta bazısı 6şar 6şar stoklar yapmış biz daha bi whey parasını çıkardık diye seviniriz kıskandım valla:)

stok yaptığım whey protein, Nıtro tech, Nox plode

kullandığım diğer ürünler..

Savaş falan çıkarsa bize yardımcı olursun di mi? :)

Çünkü piyasadaki malların çoğunu çekmişsin :)

Benim kullandıklarım;

ON Whey, Cytosport Muscle Milk, Ultimate Pro Sensation 81, Weider Egg Amino, API Gainer Xtreme.

on whey
mrm glucosamine
vpx no shotgun
superpump 250
sizeon
now arginine
dekstroz - maltodekstrin

bunlarda benimkiler

shotgun daha kullanmaya başlamadım sp nin bitmesini bekliyorum az bi şey kaldı,kullanmaya başladığım zaman yazarım buraya

hardline(burner,cla,cromium picolinate,sıvı karnitin,aol,lcm,tribulus,birpo çilekli, bipro çikolatalı,kgt,glutamin,creapure,ginkgo,amino 2000,bcaa) hergün düzenli olarak tabiki

Back
Yukarı