hangi supplementi önerirsiniz?

selamun aleyküm arkadaşlar şuan spora başlıyalı 4 ay oldu artık supplement kullanma vaktim geldi diye düşünüyorum.amacım mayıs a kadar kas kütlesini arttırabildiğim kadar arttırıp hacimlenmek mayıs ayından itibaren fazla yağlarımdan kurtulmak(amacım doğrumu tam olarak bilmiyorum ama ).boyum 1.88 kilom 85.uzun süredir forumdayım ama çoğunlukla okuyucu olarak bulunuyordum şuan yardımıza ihtiyacım var.benim düşüncem multipower x-plode + gaspari bcaa veya bsn-syntha-6 + yine gaspari bcaa.fazla bilgim olmadığı için karar veremedim.sizin önerileriniz nedir? sormak istediğim birşey daha var www.supplementler.com güvenilir bir sitemidir fiyatları uygunmudur o siteden kredi kartı ile almayı düşünüyorum.

siz hangi whey proteini önerirsiniz?şu supplementler konusunda fazla bilgim olmadığı için karar veremiyorum hangisini alıcağıma.

syntha-6 antrenmandan sonra kullanılacak bir protein değil bence kompleks bir ürün olduğu için kana hemen karışmıyor. Optimum,ultimate prostar,muscletech bu markaların proteinleri iyi bence. Bunun dışında bcaa seçiminiz güzel gasparinin bcaa sı iyidir

tamam teşekkür ederim.salondan bi abi x-plode u önermişti vitargo diye bir madde varmış ve bu vitargonun çok iyi birşey olduğunu söyledi.siz nediyosunuz?

mushcle tech markasını önerıyorum kullandığım için ve yorumların çoğu bu markayı övdüğü çin taktir sizlerin bu önerılen amrkaların hepsi iyi aslında tanınmış markalar

tamam teşekkür ederim.salondan bi abi x-plode u önermişti vitargo diye bir madde varmış ve bu vitargonun çok iyi birşey olduğunu söyledi.siz nediyosunuz?

Vitargo arpa , yulaf vb. gibi ürünlerden elde edilen bir komplex karbonhidrat ürünüdür. Fakat bu ürünler oldukça pahalıdır. Bu ürünlere bu kadar fazla para vermeye gerek yoktur. Onun yerine idmandan 2-3 saat kadar önce yulaf ezmesi tüketmen daha uygun olur.

Vitargo salondaki arkadaşının abarttığı kadar ahım şahım bir üründe değil zaten.

vitargo senin gibi yeni sporcular için gereksiz bir supplementtir.vitargo alacağına gidip kreatin alman çok daha mantıklı.ayrıca ruther'in belirttiği gibi optimum alsan daha iyi olurdu.muscletech whey pek iyi bir iyi ürün değil bence..çok daha iyisi varken gaspari bcaa almaya kalkmayın.ultimate bcaa 12000 şu anda piyasadaki en iyi bcaa destek ürünüdür.
whey almışsın madem,bunun yanına kreatin ve bcaa ekleyip bunları Hardline Carbopure ile süslersen,şimdilik senin için daha verimli olacağı kanaatindeyim.

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 00:46 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 00:44 ----------

RaJeV yerine ruther yazmışım.kusura bakma RaJeV :)

vitargo senin gibi yeni sporcular için gereksiz bir supplementtir.vitargo alacağına gidip kreatin alman çok daha mantıklı.ayrıca ruther'in belirttiği gibi optimum alsan daha iyi olurdu.muscletech whey pek iyi bir iyi ürün değil bence..çok daha iyisi varken gaspari bcaa almaya kalkmayın.ultimate bcaa 12000 şu anda piyasadaki en iyi bcaa destek ürünüdür.
whey almışsın madem,bunun yanına kreatin ve bcaa ekleyip bunları Hardline Carbopure ile süslersen,şimdilik senin için daha verimli olacağı kanaatindeyim.

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 00:46 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 00:44 ----------

RaJeV yerine ruther yazmışım.kusura bakma RaJeV :)

teşekkür ederim ama fotoğraf makinası alıcağım için şuan supplementlere çok para vermek istemiyorum.şuan için işime en çok yarıyacak 1-2 ürünü almak isitoyorum.bunun için Ultimate Nutrition BCAA 12,000 ve optimum(yalnız supplement.com da optimumu bulamadım cvp yazarken linkte atarmısınız) almam yeterli olurmu?

bu urunleri forumun sabit konusunda yazan bodybuilding.com sitesinden edinmek çok daha ucuza geliyor anladığım kadarıyla. neredeyse fiyatlar 3 de 1 birkac urun almayı dusunenler ıcın uygun olacagı kanısındayım yanlısım varsa duzeltın lutfen

bu urunleri forumun sabit konusunda yazan bodybuilding.com sitesinden edinmek çok daha ucuza geliyor anladığım kadarıyla. neredeyse fiyatlar 3 de 1 birkac urun almayı dusunenler ıcın uygun olacagı kanısındayım yanlısım varsa duzeltın lutfen

hiç alış-veriş yaptınızmı bu siteden veya yapan birini tanıyomusunz?

yapmadım ben ama sabit konular içerisinde arkadasımız alışveriş şeklini cok guzel resımlı olarak anlatmıs galiba yorumlarda alışveriş yapanlarda var. Bende senin gibi 3 ay oldu aklımda whey creatin var daha ne gerekir ne gerekmez hangisinden alınması lazım onları araştırıyorum kendime gore nasıl b kombinasyon yapacam onuda bilemiyorum. velhasıl oradaki ilanı bence incele eğer
3-4 ürün alırsan fiyat çok uygun olacak gibi geliyor oradaki alışveriş yapan arkadaşlar çok daha iyi sağlıklı cvp verirler sana saygılar

fiyatlar arasında çok fark var bu kadar olması normal mi sizce? bide site türkçe değil sonuçta kredi kartı ile alıcaz ürünleri biraz dikkat etmek lazım.

https://www.bodyforumtr.com/vbforum/bodybuilding-com-al-veri-rehberi-t10359.html

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 01:55 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 01:46 ----------

gümrüğe takılma ihtimalini başlıkta da belirtmişler ama ben sitenin ürün gönderilen ülkeler arasında türkiye'ninde ismini gördüm artık ne kadar sağlıklı bilmem ama 1 ürün parasına tüm kombineyi alma fikri insanı cezbediyor :) ürünlerde amerikadan çakma boş çıkmaz diye düşünüyorum.

İstanbulda taksimde kadıköyde fılan çok kalıtelı her tur proteın tozu saten bır yer var banada bu sitede tavsıye ettıler istersenı özelden yazın ismini veriyim. gidin nakit alın hemde indirim yapıyorlar kargolarıda var

Back
Yukarı