Hangi Saatlerde Antrenman Yapıyorsunuz

Hangi Saatlerde Antrenman Yapıyorsunuz ?

• Total voters
    1.186
ben ne zaman boş olursam yapıyorum ama genellikle ikindi zamanı iki gibi uygun oluyor bana.

Ben sabah 6da kalkıp 15 tur atıyorum sonra 5 tane 100 metre yapıyorum pazartesi salı perş cuma günleri saat 11-1.00 arası fitnessa gidiyorum öğlen bazı farklı ant yapıyorum akşam 10 tur yavaş olarak atıp saat en geç 11 de yatıyorum sabah 5.40 kalkışş
amacım kaslarımı çok şişirmek değil daha güçlü olmak futbolla ilgileniyor koşmayı seviyorum

Yaz olması ve dolayısıyla daha rahat olmam sebebiyle öğlen 11-12 arası koşu, akşamüstü 5-6 arası ağırlık..
Bu programdan şaşmamaya çalışıyorum, çünkü beslenme programımı da buna göre oturttum..

genelde haftanın 3-4 günü sabah kalkar kalkmaz aç karnına biraz mide çalışırım. antremanı ise 16:00-18:00 saatlerinde yapmak isterim ama bu pek mümkün değil. bazen 18:30 da bazen 19:30da bazen 21:00den sonra bile yaptığım oluyor. tabi bu iş ve istanbul trafik durumuna göre değişiyor. ama işe gitmediğim zamanlar 166:00-18:00 arasında yaptığım antreman daha verimli oluyor sanki.

genelde haftanın 3-4 günü sabah kalkar kalkmaz aç karnına biraz mide çalışırım. antremanı ise 16:00-18:00 saatlerinde yapmak isterim ama bu pek mümkün değil. bazen 18:30 da bazen 19:30da bazen 21:00den sonra bile yaptığım oluyor. tabi bu iş ve istanbul trafik durumuna göre değişiyor. ama işe gitmediğim zamanlar 166:00-18:00 arasında yaptığım antreman daha verimli oluyor sanki.

benim pek bu saatlerde yapmam mümkün olmuyor. genelde gece 1 gibi yapıyorum antreman. odamda her şey yerinde güzel bir programım var. herkes için en sağlıklısı neyse onu yapması lazım.

mecburi kalkar kalkmaz yapıyorum.oglen 2 gibi =) aç karnına =)

Biraz gece kuşu olduğum için, geceleri geç uyuduğum için akşam üstüne doğru yapıyorum.

Aslında en sevdiğim sabah çalışmaktır. Neden bilmiyorum ama sabah ağırlık çalışmak insana huzur veriyor. Hafif bulutlu hava, şehirin gürültüsü yok, sessizliğin içinde ağırlık çalışmak..

• Like
Reactions: Azi
ben 16 cıvarı baslarım zaman zaman antrenman suresı degısıyor o yuzden bıtırme saaatı yok

akşam saatlerinde her ne kadar gittiğim salon 12 ye kadar açık olsada geç saatlere kadar çalıştığımdan dolayı düzene oturtamıyorum sabah salon 6 gibi açılıyor 7.30 da gibi gidip spor yapmayı düşünüyorum bu kadar erken çalışmanın herhangi bir zararı olurmu yada dikkat edebileceğim neler olabilir.

vucudun en guclu oldugu zaman saat dılımlerı 10-12 ile 16-18 dir!
10-12 yi tercıh etmıyorum.yeterı kadar kalkma alıskanlıgım yoktur.ayrıca 16-18 oldugu zaman sabah ıle ogle ogununu yıyıp 2 saat sonra gıtmekte yarar olacaktır.gıtmeden oncede kendınısı motıva edersenız (kıme benzemek ıstedıgınızı gorun,ızleyın) bu sıze performans saglayacaktır.

son bısey daha sabah gıttıgımız zaman butun gunumuz alt ust oluyor bıtkın hıssedıyoruz.

sabah gittiğim zamanlar çok daha ağır girebiliyorum psikolojikmidir bilmem ama böyle
genelde akşam 6 gibi yapıyorum malum okuldur vs. koşuşturmadan anca zaman kalıyor

16:00- 17:30 arası. 30 dk sı ısınmadır.en uygun zamanlarım şu an için bu zaman aralığı işsiz durumda olduğumdan.

Back
Yukarı