Hangi Kas Grubuna En Cok Önem Veriyorsunuz

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Despo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Hangi kas grubunu daha onemli?

• Total voters
    4.086
Bu spora ilk başladığımda biceps, triceps ve gögüs.
4-5 ay sonraki dönemde sırt-kanat oldu.
Bu aralarda karın kaslarına taktım.
(bakalım hareketlerini yapmaktan hiç zevk almadığım, fakat insanı iri gösteren en önemli bölge olan omuzları ne zamn geliştirecez:()

triceps e önem veririm...

omuz ve kollar , vücudumun diğer bölgelerine göre biraz daha abartı durmaları hep hoşuma gitmiştir ...

diğer bölgelerim aldı basını gidiyo zaten , bu yüzden omuzları ve kolları haftada çift antrenman çalıştırıyorum . diğer bölgeler için tek antrenman yeterli ...

Son düzenleme:
omuz ve kollar , vücudumun diğer bölgelerine göre biraz daha abartı durmaları hep hoşuma gitmiştir ...

diğer bölgelerim aldı basını gidiyo zaten , bu yüzden omuzları ve kolları haftada çift antrenman çalıştırıyorum . diğer bölgeler için tek antrenman yeterli ...

Daha dün body e arkadaşımla yeni başladık,1 ay bitti,2. aya yeni girdik yazmıştın. Ne zaman aldı başını gitti diğer bölgeler :)

O yüzden kasların zaten bir yere gitmiyor.Kalsınlar da yerinde.Daha yeni başlamışsın hiç bir bölgeni haftada 2 kez çalıştırma.

Daha dün body e arkadaşımla yeni başladık,1 ay bitti,2. aya yeni girdik yazmıştın. Ne zaman aldı başını gitti diğer bölgeler :)

O yüzden kasların zaten bir yere gitmiyor.Kalsınlar da yerinde.Daha yeni başlamışsın hiç bir bölgeni haftada 2 kez çalıştırma.

hahah :D koptum ya yemin ediyorum :D:D:D:D kafayı taktınız bana :p

gerçekten bak , göğüsler bacaklar falan hafif bir çalışmayla coşuyor , o yüzden bacak hiç çalışmam mesela , göğüs de haftada bir defa fazla zorlamadan çalışırım ... kollarım günden güne şişiyor , omuz çalışmak çok gıcık birşey , ama omuzlara ağırlık veriyorum fena sayılmazlar ama , daha da abartmak istiyorum ...

hahah :D koptum ya yemin ediyorum :D:D:D:D kafayı taktınız bana :p

gerçekten bak , göğüsler bacaklar falan hafif bir çalışmayla coşuyor , o yüzden bacak hiç çalışmam mesela , göğüs de haftada bir defa fazla zorlamadan çalışırım ... kollarım günden güne şişiyor , omuz çalışmak çok gıcık birşey , ama omuzlara ağırlık veriyorum fena sayılmazlar ama , daha da abartmak istiyorum ...

Yok canım ya niye takayım kafayı sana :) Ama 3-4 ay sonra Flexor hocaya falan kafa falan tutmaya kalkarsın diye de korkmuyor değilim :)

Yok canım ya niye takayım kafayı sana :) Ama 3-4 ay sonra Flexor hocaya falan kafa falan tutmaya kalkarsın diye de korkmuyor değilim :)

hahahahhah :D:D:D:D çok güldüm cidden :D:D çok yaşa ...

otoriteye karşı gelme gibi bir huyum var zaten :D asiyim biraz ama çok fazla damarıma basılmadıkça saygısızlık yapmam , ne şahsa ne de bilgiye birikime :) şu an yeni başlamanın da verdiği heyecan olabilir üzerimde ona lafım yok , ama gerçekten abartmıyorum , insallah bir kaç ay sonra foto eklerim de görürsün :p

TÜm vücuda önem verrim geliştimi tüm vücudum gelişmeli

hepsi cocugum gibi ama tricepsin yeri cok bska :)

uzun ve enine kalın (önden arkaya doğru olan kalınlıktan ziyade
sağdan sola doğru olan kalınlık) bicepsler elde edebilirsem bu beni tatmin edecektir:)

bence dışarıdan bakıldığında rahatlıkla görülebilicek kaslar önemlidir..bunlara örnek olarak kısa kollu bir tişörtte ve ya sıvanmış bir kazağın altından rahatlıkla farkedilebilen hacimli,damarlı ve estetik ön kol kasları ikinci olarak da bi şortun altından gözlemlenebilicek şekilli ve hacimli kalflardır...bu kıyafetler için plajda olmamıza gerek de yok..gayet tabii kışın sinemada bile kazağımızın kolunu sıvadığımızda hacimli ve şekilli önkollarımızı sergileyebiliriz...bunlar işin dışarıdan gözlemlenebilme boyutuna göre belirlediğim kaslar...ama normalde omuzların bence diğer yerlerden ayrı bi yeri var..çünkü omuzlar güçlü olursa her kasın idmanı bi başka güçlü çıkar...ve görsel anlamda da geniş deltoidler 100 mt öteden bile olsa secilebilir...

Back
Yukarı