Hangi Kas Grubuna En Cok Önem Veriyorsunuz

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Despo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Hangi kas grubunu daha onemli?

• Total voters
    4.086
Bacak bana göre. Bacak kasının durumu&gelişimi bütün vucut gelişimini etkiler.

hespi önemlidir ama biceps omuz kalf' a biraz daha özen gösteriyorum

şekilsiz ancak olduğunu gösteren bir trapez hattı ki bunun için trapez çalışmaya gerek yok çoğu harekette çalışıyor trapez. göğüs ve kanat. bu üçü geniş omuz denilen görüntüyü oluşturur. yani aslında geniş omuz diye söylenen görünüş şekli (mesela yüzücü vücudu) omuz baslarının ve trapezin şişkin olmasıyla değil düzgün bir trapez hattı göğüs ve kanattan oluşur.

ben omuz diyorum çünkü elbise giydiğinde en çok orası belli oluyo...
ama benim göğüs geride olduğu için bu aralar ona daha ağırlık veriyorum.

Kol olucak

Yabancı bir bb sitesinde insanların en çok dikkat ettikleri kaslı vücut da ilk önce kol olduğu belirtiliyordu benim görüşümde kol dan yana

vücudu gösteren en önemli özellik geniş omuzlardır.. omuzları dar olan birinin göğsü yada kolları ne kadar büyük olursa olsun görüntüde estetik sağlanamaz..

1-Göğüs(göğsü anlatmaya gerek yok)
2-Triceps

Kalın ve erkeksi bir kol yapmanın yolu kesinlikle tricepsden geçer.

Biceps-triceps diye ayırmak çok doğru değil ama,triceps hem daha kolay gelişiyor,hem de o imrenerek baktığımız amerikan aksiyon-dövüş filmlerindeki kollara bakarsanız tricepsler kesinlikle ön planda.

Zaten bicepsleri tişörtten belli etmek istiyorsak,yine yolumuz tricepsden geçiyor.
Triceps olmadan biceps belli olmaz.
Tricepssiz kol,kol değildir.:p

Son düzenleme:
Kanatları çok severim :) Vücudu sırt görünümünde üçgen yapan kas odur en sevdiğim kas qrußu ßence kanat ;)

İlk olarak göğüsten başladım bilmiyorum doğrumu yaptım sırasıyla triceps ve biceps çalışıyorum zaten başlayalı 2 ay olmadı.Evde kol, göğüs çalışmak için gerekli teçhizat mevcut.Fakat şubatın başında bir salona gitmeyi planlıyorum.Böylece her şey daha derli toplu olur.Bu arada bende sırasıyla triceps, göğüs, karın ve omuz demek istiyorum.

Son düzenleme:
Ben mideye önem veriyorum galiba istediğim gibi şekil veremediğim için

Back
Yukarı