Hangi Kas Grubuna En Cok Önem Veriyorsunuz

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Despo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Hangi kas grubunu daha onemli?

• Total voters
    4.086
bu aralar triceps'e yogunlastim diyebilirim. hem kolun 2/3 hacmi olmasından dolayı yani kolu gösteren kas olmasından dolayı, hem de gogus ve bazı omuz egzersizlerinde daha agir calisabilmek icin iyi bir triceps gerekiyor.

omuz üzerinde çok durmama rağmen istediğim sonucu alamıyorum
diğer bölgelerden yeterli cevabı alıyorum

ben de bir sıralama yapayım

1-Göğüs(Genetik olarak avantajlı olduğum bir bölge ama daha çoook yolum var,göğüs hareketleri çalışırken ekstra bir mutluluk hormonu salgılıyorum sanki)

2-Omuz(Yine genetik olarak geniş omuzlara sahip birisiyim, omuz gerçekten estetik açısından son derece önemli bir bölge,fakat omuz idmanları tam bir çin işgencesi)

3-Bacak(Yıllar yılı futbol oynamamın ve sürekli bacak çalışmamın emeklerini her daim almışımdır)

4-Biceps(Kollarım malesef genetik olarak en büyük dezavantajım, çok zor gelişiyorlar, idmanlarda konsantre olmakta çok zorlandığım bir bölge)

5-Triceps(Biceps için geçerli olan durum)

6-Sırt(Sırt idmanlarında konsantrasyonumu üst düzey tutmaya gayret ediyorum fakat meyvelerini henüz toplayamadığım bir bölge malesef)

7-Karın(Bulk döneminde olmamın pisikolojisiyle pek önem vermediğim bir bölüm, sonradan pişman olacağımın düşüncesi ile bu ara biraz daha yoğunlaşıcam)

bence göğüs,biceps ve karın en önemlileri ama en kralı göğüsbench_O
ya da ben göğüsü çalıştırmaktan hoşlanıyorum o yüzden de böyle diyor olablilirim

dogrusunu söylemek gerekirse birçoğumuzun ilk zamanlarda agırlıklı olarak gelişmesini istediğimiz yerler biceps ve gögüstü.
ama o gögüs ve bicepside gösterenin sırt ve triceps oldugunu farkettik ve şimdilerde ona agırlık veriyoruz.
ben ve bikaç arkadasımdan edindiğim izlenim..

kıyafetleri taşıyan göğüs,sırt, (sonra bacak) başta olmak üzere büyük kaslar daha sonra omuz, sixpack, triceps, biceps ve en son trapez..

body dendiginde insanların aklına gelen ilk şey kol dur bicepsler insanı en çok ugraştıran kaslardır benim için önemli olan heryeri orantılı bi şekilde çalıştırmak sadece kol çalışıp vucudu geliştirmemek komik bi görünüme neden olurdu zaten.bir çok arkadaş tabikide gögüsler demiş birbirinden daha önemsiz olan hiç bi kas grubu yokturr hepsii önemli...

Back
Yukarı