valla ne diyeyim, dışarıdan bakanlar ilk önce kol-omuz-göğüs kaslarına bakarlar...iyi bir göğüs kası veya kol kası yapmak o kadar kolay olmasa gerek...aynı şekilde omuz ve sırt için de geçerli...ön kollar zaten bu süreçte biraz nasipleniyorlar bu çalışmalardan...ama diğer bölgeler, üzerlerinde ciddi ciddi durulması gereken bölgeler...iyi bir göğüs kasına sahip kaç kiş gördünüz şu ana kadar?...ben cok cok az gördüm, ki cok geniş bir vg ci cevrem olmasına ragmen..çok iyi göğüs kasları, güzel kollar, kendini belli eden omuz başları olayı bitirebilir...bacakta önemli, ama diğer bölgeler estetigi konuşturan bölgeler oldugu için benim için daha önemli...
ayrıca hacimde cok önemli erkek için, bu sporu yapıyorsanız ekstradan önem kazanır..bu sporun güzelliklerinden birisi de hacimdir zaten...bruce lee gibi aç kası yapacagımai hiç olmasın daha iyi...body ci dedigin biraz da olsa hacimli olmalı, bu duruşunu etkiler insanın..öteki türlü ne kadar kaslı olursan ol, sadece basit fit tanımına uyarsın...mutlaka hacim lazım...bunun içinde boy uzunluguyla kg dogru orantılı olmalı...en azından eşdegere yakın olmalı...yoksa bir vg ci gibi kendinizi hissetmeniz cok kolay değil...