@salihstrength
Üye
keşke şöyle sağlam bir tavsiye olsa da, hatta mümkünse bilim destekli falan, hepimiz rahat etsek 

çalışmadan önce kas gevşetici ve ağrı kesici yutarsanız büyük ölçüde azalacaktır en mantıklısı ağrı başlamadan önünü kesmek
yan tabiki sağlıklı olduğu söylenemez ama hiç katlanamayaklar içindi bu cevapKas gevşeticiler adelelerin kasılmasını engelliyo biraz diye biliyorum antremanla kullanmak saçma geldi
Adaptasyon dönemi herkeste bi miktar ağrı oluyo ya bunlar güzel ağrılar ama kendini sakatlamadıktan sonra
Zaman en iyi çözüm malesefvallahi hamlayacağımı tahmin ettiiğim ve hocamda uyardığı için inan sadece ısındım yüklenmedim ağır kaldırmadım ama deişen bi şey yok bi kas ilk kez çalışınca ister ağır ister hafif illaki hamlıyor bunun bir kaçışı yok ama illaki bir çözümü olmalı
böyle bir cevabı ciddiye alabilecek yeni sporcular var. kas gevşeticinin ne işe yaradığını bilmeden bu kadar yanlış yönlendirme olmaz.çalışmadan önce kas gevşetici ve ağrı kesici yutarsanız büyük ölçüde azalacaktır en mantıklısı ağrı başlamadan önünü kesmek
Isınma esnetme mutlaka yapböyle bir cevabı ciddiye alabilecek yeni sporcular var. kas gevşeticinin ne işe yaradığını bilmeden bu kadar yanlış yönlendirme olmaz.