• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

Hakan79 100 Kg 178 Boy 50 Cm Kol

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hakan79
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
extensor dedi:
ancak eski konuları açıp tartıştığın insanlara gönderme yapmak istiyorsan

kim ben mi??? :lol: extensor kardes galiba yanlis anladim bana degil baska birine diyorsun bunlari ama bana demek istediysen cevap vereyim. ben bu forumda kimseyle icinden cikilamayacak kadar vahim bi tartismanin icine girdigimi hatirlamiyorum. Hatta bir adim ileri gidebilirim. Burada (birak tartismayi) birisi cikip bana küfür etse hatta ve hatta gec bunlari durduk yere modlar (ki durduk yere olmaz zaten) tekme tokat atsalar beni forumdan yine icimde hic bir kizginlik nefret kin benzeri bi duygu olusmaz. hatayi kendimde ararim ve kendimi affettirmeye calisirim.
Hepinizi cok seviyorum ve yanaklarinizdan öpüyorum. ;) Saygilar.

tamam kardeş problem yok o zaman ;) bide resimdeki kız öpebilirde sen öpme sakıncalı :lol:

arkadaşım cok iyi bir vücüt harika calışmıssın ve zamanda az degil tabiki 6 yıl ben seni vin deisel e benzetiyorum

ah be soner kardeş vin deisel nedir beya hakan79 yanında.Bukadar kas yapısı yoktur onda emin ol
Adam 100 kilo ve parça :O
Tekrar sölüyorum hakan79 10 numarasın

bestmodel dedi:
ah be soner kardeş vin deisel nedir beya hakan79 yanında.Bukadar kas yapısı yoktur onda emin ol
Adam 100 kilo ve parça :O
Tekrar sölüyorum hakan79 10 numarasın

yok ben sadece tip olarak dedim evet vücüt olarak hakan çooooooooooookkkkkkk daha iyi tabi

hakan 10 numarasın ya

VİN DİESEL

Beyler hakançok iyide vin 1 numara yabana atılacak adam değil bence vin kesinlikle karizma yani

Hakannnnn.... Body body diye bagrion daha bi numarani görmedik....proteinlerin hakkini ver hakkiniiiiiiii...bas biraz bassss.. :lol:

saka bi yana siz bunu bi de yakindan görün...canavar..

ayni salondayiz...beslenmesinden calismasina kadar cok örnek alinacak tarflari var....

bu arada hakan 10 gün sonra dönüyom izmire (;

yeni üyeyim sabahtan beri geziyorum gördüğüm en iyi wücut TEBRİKLER wallaa.
yani wücudun her yerini geliştirmişssin miskin badyciler gibi karın çalışmaktan kaçınmamışsın.tekrardan brawoo başka diyecek bişe yok.(ama sanki iğne war gibi wücuttaa)

süper

böle vücudun var abi bide yorum istiyon..daha ne istiyon yaaaa:)
bende izmirdeyim bi gün karşılaşırsak koşacam peşinden:) program ayzarsın bana:p
süper abi maşallah;)

[]

Efsane geri döndü, özellikle ikinci resimde, kollar kendini iyice aşmış gözüküyor, kafandan büyük neredeyse, midede her zamanki gibi harika (çok azıcık yağlanmış gibi, ama pek az insanda olan simetrik şekli ortada)

SAYIN askudas1'e

Merhaba arkadaşlar,bende hakan'ı salondan tanıyorum,ismim de Cumhur
Bu askudas1 denen insanın yazdıklarının tam aksine Hakan hoca salondaki herkes tarafından sevilen,herkesle bilgilerini paylaşmakdan kaçınmayan çok iyi bir hoca ve bence İzmirin en iyisi.O tam anlamıyla 1 numara.Yok 8 defa kür yapmış yok kullanmadığı yağ yakıcı kalmamış :lol: :lol: :lol: :lol: .Bu sporu yapan her insan ilaç kullanır ,ama 8 defa kür büyük palavra :lol: :lol: :lol: .Asıl siz bu askudas1 denen kişiyi veya onun akıl hocasını görseniz bu sporu kesin bırakırsınız yaaa,bu sporu yapan bi insan salonda hiç açık birşey giymez mi? soruyorum size.(Sırf yağ tabakası arkadaşlar).Zaten artniyet olmasa adam gibi ismini yazardı değil mi?Saygı duyacaklarına taş atıyor.........
Hocam sen 1 numarasın bunu bütün Bornova biliyor (İstese bütün İzmir tanırda alçak gönüllü)

Back
Yukarı