tito ortiz
Üye
güzel video hocam 8)
Değerli Üyemiz
Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!
Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle
sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve
yorumlamasını sağlayacaktır.
Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!
Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi
Evet Hakan paylaştığın için sağol, zorlayıcı bir program gibi gerçekten, en kısa zamanda deneyeceğim, kolay gelsin.hakan79 dedi:gögüsü benchle başlıyorum tek ağırlıkla 20 tekrar 2 ağırlıkla 16 tekrar 3 ağırlıkla 12 tekrar 4 agırlıkla 8 tekrar şeklinde ve son seti azaltmalı yani 3 ağırlıkla başlayıp tek tek aralık vermeden çıkararak çalışıyorum zor bir idmandır daha sonra gögüz açma dumbell 4 set üst gögüs 4 set üst gögüs sıkıştırma ve dips le bitiriyorum ağır bir programdır zorlayabilir
hakan79 dedi:gögüsü benchle başlıyorum tek ağırlıkla 20 tekrar 2 ağırlıkla 16 tekrar 3 ağırlıkla 12 tekrar 4 agırlıkla 8 tekrar şeklinde ve son seti azaltmalı yani 3 ağırlıkla başlayıp tek tek aralık vermeden çıkararak çalışıyorum zor bir idmandır daha sonra gögüz açma dumbell 4 set üst gögüs 4 set üst gögüs sıkıştırma ve dips le bitiriyorum ağır bir programdır zorlayabilir
dostum çok sağol yaaa bende yıllardır aynaya bakıyorum bu vucutta bir eksik var diyordum kimse göremedi sen gördün eksik calflarımmış çok sağol hemen yarın sabah çalışmalara başlıyorum çok sağol :badgrin: :badgrin: :badgrin: :badgrin: :x :x :x :?:acaliss dedi:vucut gercekten estetik, tebrikler.. ammmaaaaa.. bi an once "calf" larinin caresine bakmalisin sanki!! kolay gelsin..
hakan79 dedi:dostum çok sağol yaaa bende yıllardır aynaya bakıyorum bu vucutta bir eksik var diyordum kimse göremedi sen gördün eksik calflarımmış çok sağol hemen yarın sabah çalışmalara başlıyorum çok sağol :badgrin: :badgrin: :badgrin: :badgrin: :x :x :x :?:acaliss dedi:vucut gercekten estetik, tebrikler.. ammmaaaaa.. bi an once "calf" larinin caresine bakmalisin sanki!! kolay gelsin..
hakan79 dedi:dostum çok sağol yaaa bende yıllardır aynaya bakıyorum bu vucutta bir eksik var diyordum kimse göremedi sen gördün eksik calflarımmış çok sağol hemen yarın sabah çalışmalara başlıyorum çok sağol :badgrin: :badgrin: :badgrin: :badgrin: :x :x :x :?:acaliss dedi:vucut gercekten estetik, tebrikler.. ammmaaaaa.. bi an once "calf" larinin caresine bakmalisin sanki!! kolay gelsin..
hakan79 dedi:beyler ne olursunuz yapmayın yaa daha önceki yazılarımda vucudumda en eksik yerin calflarım olduğunu ama bunların benim için bir problem olmadığını yazdım hala gelip gelip aynı olayı sormanız sıkmaya başladı yoksa eleştiri problem değil benim zaten farkında olduğum eksiklerim yerine göremedeğim farkedemediğim bir eksiğimi yazarsanız daha yararlı olur saygılar
hakan79 dedi:beyler ne olursunuz yapmayın yaa daha önceki yazılarımda vucudumda en eksik yerin calflarım olduğunu ama bunların benim için bir problem olmadığını yazdım hala gelip gelip aynı olayı sormanız sıkmaya başladı yoksa eleştiri problem değil benim zaten farkında olduğum eksiklerim yerine göremedeğim farkedemediğim bir eksiğimi yazarsanız daha yararlı olur saygılar
masteer dedi:Selam Hakan,
Oldukca fomdasın ancak bacaklara onem vermıyorsun.
Esas en buyuk eksıgın ne bılıormusun, musabakaya katılmamak.
Bunun sebebının de soyle oldugunu tahmın edıyorum, uzun suredır musabık olmayan bır body cı olarak cok ıyı olmaya,
normal ınsanların yada sıradan bodycılerın arasında sıvrılmeye alıstıgın ıcın bır gun musabakaya gırersem basa oynamalıyım
dıye dusunuyorsun, ucuncu dorduncu gıbı bır derecenın senı utandıracagını dusunuyorsun, bu yuzden de yarısmaya gırmeye bır anlamda korkuyorsun.
Bunları sallamıyorum cunku bende senın o resımlerın gıbı hatta daha ırıydım (ne yalan soylıyım mıde oyle degıldı), fakat
o kadar calısmanın bosa gıtmesıne, senden cok daha vasat ınsanların derece almasına musaade etmemelısın.
Mutlaka yarısmaya gırmelısın adamım, yoksa aradan bır kac yıl gectıkten sonra pısman olacaksın, ve formunu kaybettıgınde
elınde bır unvan olmadıgı ıcın butun bu ankı aldıgın haz ve ustunluk duygusu yerını pısmanlıga ve keskeye bırakacak.
vucudumda bu bacak eksikliklerini bile bile ve 1. yada 2. olamıyacağım yarışmaya girmem haklısın bekleyelim görelim ufak bir ihtimal ama belki kendimi hazır hissedersem girebilirim ayrıca koca türkiyede ne adamlar var yarışmacı benim şansım az
Senın eksıgın bu.
Saygılar
Karasan dedi:Masteer cok güzel yazmışsın, Hakan bu güzelim fiziğiyle kolayca derece yapabilecek birisi, elbette düzenlemeler yapması gerekir, ama ağır siklette bazı dönemler 4 yarışmacının sahneye çıktığı bir ülkede, Hakan'ın podyumlarda yerini alması bu spora renk getirir, kendisinede hak ettiği bir ünvan getirebilir.
Bu ünvan bireysel bir tatmin olacak elbette, bu sporla uğraşan gençlerin bir çoğu eminim ne Ahmet Enünlü'yü ne Tuluğ Topa'yı ne de Hamdullah Aykutluğ'u tanıyorlardır.
48-50 cm. kolu olan herkes onlar icin "hocadır", nankör bir spor, müsabakalarını anlayanı, takdir edeni çok az ama bencede gelecekte elinde bu güzel formuna dair bir küçük kupa kalsa güzel olur.
Bir ilavede şu, Hakan'ın kolları 50 cm. değil diyen arkadaşlar, resimlerini çektirip baksınlar, emin olun, kollarınızın ne kadar küçük durduğuna şaşacaksınız, ben Pump Forever'ın ve Blitz'in resimlerimi çektikten ve kendi resimlerimi gördükten sonra çok daha iyi anladım bunu, resimler insanın gerçek halinden yüzde 30 kadarını alıp götürüyor, gerek keskinlik olsun gerek hacim olsun daha sönük gösteriyor (sütdyo ortamında çekilen resimleri saymıyorum elbette)
45 santim kolun resimlerde nasıl göründüğüne bakınca, Hakan gerçekten çok iyi durumda, yolun açık olsun.