Haftalık Antreman PROGRAMIM NASIL ?

Pazartesi :Göğüs ANTREMANI
SALI OFF DİNLENME

ÇARŞAMBA :OMUZ ANTREMANI
PERŞEMBE : DİNLENME
CUMA : SIRT VE KANAT
CUMARTESİ : DİNLENME
PAZAR :
KARDİYO KARIN KASI İÇİN FARKLI KOMBİNASYONLARDA MEKİK

Yeni başlıyorsan çok yanlış. Fullbody workout ile başlamalısın.
Eminmisin kardeşim daha çok kalori harcamış olmammı benim amacım hacimlenme bulk dönemindeyim

baslangıc ıcın cok yanlıs bır program bulk yaparsan tek bolge calısmalısın dıye bırsey yoktur en onemlısı programında bacak yok dogal steroid ten mahrum bırakıyon yanı vucudunu gogus bıceps kanat arka kol omuz bacak off bu sekılde yapmanı onerırım

baslangıc ıcın cok yanlıs bır program bulk yaparsan tek bolge calısmalısın dıye bırsey yoktur en onemlısı programında bacak yok dogal steroid ten mahrum bırakıyon yanı vucudunu gogus bıceps kanat arka kol omuz bacak off bu sekılde yapmanı onerırım
hergün aynı kas grubunu çalıştırsam yani vücutun heryerini çalıştırsam yanlışmı bu ? yoksa tek bir bölgeyemi yönelsem ?

ayırdımda dırek atmıs mesajı
1.gun gogus pazu
2.gun kanat arka kol
3.gun omuz bacak
4.gun off bunu demek ıstedım

ayırdımda dırek atmıs mesajı
1.gun gogus pazu
2.gun kanat arka kol
3.gun omuz bacak
4.gun off bunu demek ıstedım
peki bir gelişmeye varırmıyım :)[DOUBLEPOST=1423752654][/DOUBLEPOST]
neyse ya benim birde beslenme programım var onada bir bakıp bi yorum yaparmısın :/ https://www.bodyforumtr.com/threads/beslenme-programim-Çokmu-zayif.107153/

Back
Yukarı