Haftada bir günlük kuvvet antremanı.

darius98

Üye
Merhaba arkadaşlar. Ben haftada 5 gün body yapıyorum ( yeni başladım) 4 günü antrönörün verdiği programlar bir gün serbest. Sizden ricam bana haftada bir gün uygulayabileceğim sadece kuvvet üzerine bir antreman yazarmısınız.
Not 1 : Daha yeni olduğumdan hareketlerin isimlerini bilmiyorum o yüzden hareketlerin isimlerini anlayabileceğim şekilde yazarsanız sevinirim.
Not 2 : Hareketlerin sağlıklı olabilmesi ve kesin sonuç alabilmem için bilgili kişiler yazarsa çok sevinirim.

Yeni basladiysan 3 gun yapmani tavsiye ederim kesinlikle.Ama illa yapicam diyorsan guc antremanini su sekilde yapabilirsin.
Deadlift 3x6
squat 3x6
barfix 3xmax
sinav 3xmax
Ayakta military press 3x6

Yeni basladiysan 3 gun yapmani tavsiye ederim kesinlikle.Ama illa yapicam diyorsan guc antremanini su sekilde yapabilirsin.
Deadlift 3x6
squat 3x6
barfix 3xmax
sinav 3xmax
Ayakta military press 3x6
Teşekkürler bu programı eğitmenin programının yanına haftada bir gün olarak eklesem belli bir süre sonra kuvvet olarak bir faydasını görürmüyüm?

Teşekkürler bu programı eğitmenin programının yanına haftada bir gün olarak eklesem belli bir süre sonra kuvvet olarak bir faydasını görürmüyüm?
Rica ederim.Kesinlikle gorursun ama dedigim gibi bence birkac ay daha bekleyip hareketlerin formunu iyice ogren sonra basla guc antrrmanina.Simdi baslamak istiyorsan da hareketlerin nas yapildigini cok iyi ogren ozellie deadlift ve squat.Kolay gelsin

öncesindeki ve sonrasındaki günlerde yapacagınız antrenmanlar da bizim vereceğimiz antrenmanı değiştirebilir.eğitmenin programını ayrıntılarıyla yazar mısınız?hangi günler gidebilirsiniz salona?ve boy kilonuz ne alemde?

öncesindeki ve sonrasındaki günlerde yapacagınız antrenmanlar da bizim vereceğimiz antrenmanı değiştirebilir.eğitmenin programını ayrıntılarıyla yazar mısınız?hangi günler gidebilirsiniz salona?ve boy kilonuz ne alemde?
Boyum 1,70 kilom 69 yağ oranım %14. Haftanın 5 günü gidicem (Başlayalı daha 2 gün oldu). Hocanın verdiği 2 günlük antreman programı ise şöyle:
1. Gün: 15 dk Cardio - 3x12 Biceps Sit biseps db - 3x12 Biceps Cable biceps - 3x12 biceps Scott bar biceps sup - 3x15 abdominal Mat leq arm side - 3x10 Abdominal Mat hip ups - 3x10 Latismus Group Close sup lat pull Down - 3x12 Latismus Group Row Cable - 3x12 Middle Back Vertical Row Db - 15 dk cardio.
2. Gün:
15 dk Cardio - 3x10-10 Shoulder Group DB Up - 3x12 Shoulder Group Shoulder press - 3x10 Shoulder Group Omuz Press Smith - 3x10 Shoulder Group Vertical db front up - 3x10-10 Shoulder Group db side up- 15 dk Cardio - 3x10 Triceps Bench db triceps- 3x10 Triceps Vertical db back triceps - 3x10 Triceps Vertical cable triceps pro- 3x8-8 Triceps Vertical row db triceps - 15 dk cardio. İlk iki gün böyle geçti.

Programın ilk 2 günü demişsin burda girdiğin hareketlerde 1 kaç tanesi hariç hep izole hareketler kol v.s diğer 2 günde böyle ise kuvvet kazanman bir hayli zor olacaktır. benim sana önerim bileşik egzersizleri yapman 1 taşla birkaç kuş vurman fullbody senin için en iyisi 3 gün yapıp 4. günde karın hareketleri yapabilirsin. 5gün oldukça fazla olacaktır yeni başlayan biri için dinlenme daha önemli senin için. ilk 1 ayını makinalardan yardım alarak geçirip adaptasyon sürecini tamamladıktan sonra fullbody hareketlerini düşük agırlıkta ögrenip daha sonra ilerlemeni öneririm. fullbody için bilgi burada mevcut https://www.bodyforumtr.com/threads...i-full-body-workout.87298/page-46#post-983078

bence eğitmeninizin verdiği programı yok sayın,istiyorsanız beginner strength programlarından birine başlayın.ya da fullbody tarzı bir idman da yapabilirsiniz.çünkü bu program beş para etmez,açık ve net.

Boyum 1,70 kilom 69 yağ oranım %14. Haftanın 5 günü gidicem (Başlayalı daha 2 gün oldu). Hocanın verdiği 2 günlük antreman programı ise şöyle:
1. Gün: 15 dk Cardio - 3x12 Biceps Sit biseps db - 3x12 Biceps Cable biceps - 3x12 biceps Scott bar biceps sup - 3x15 abdominal Mat leq arm side - 3x10 Abdominal Mat hip ups - 3x10 Latismus Group Close sup lat pull Down - 3x12 Latismus Group Row Cable - 3x12 Middle Back Vertical Row Db - 15 dk cardio.
2. Gün:
15 dk Cardio - 3x10-10 Shoulder Group DB Up - 3x12 Shoulder Group Shoulder press - 3x10 Shoulder Group Omuz Press Smith - 3x10 Shoulder Group Vertical db front up - 3x10-10 Shoulder Group db side up- 15 dk Cardio - 3x10 Triceps Bench db triceps- 3x10 Triceps Vertical db back triceps - 3x10 Triceps Vertical cable triceps pro- 3x8-8 Triceps Vertical row db triceps - 15 dk cardio. İlk iki gün böyle geçti.
Sizden once egitmeninizin egitilmeye daha cok ihtiyaci var.

Arkadaşlar böyle dediniz beni üzdünüz acaba eğitmen hareketlere ısındırmak için böyle yapıyor olabilir mi? Çünkü salona gelen ve eğitmenin verdiği programlarla çok güzel ve güçlü vücutlar yapan insanlar var. Ama hocanın verdiği programları artık daha dikkatli takip edicem daha iki gün oldu başlayalı belki ilerleyen günler için farklı fikirleri vardır hocanın

Back
Yukarı