Kusura bakmayın yeni cevap verebiliyorum çünkü foruma girecek zamanım yoktu...
Bak arkadaşım herşeyin bir söyleme uslubu var sen bundan yoksunsun belli daha öncede soranlar olmuş nasıl sorduklarına bir bak istersen hem bu konuda neden bu kadar stress yaptın anlamadım sen benim resmimi falan görmeden nasıl 1,81 boy ve 97 kilodaki adamın kolu 29 cm olmaz demişsin beni mi gördün resmimi mi gördün koca bir sıfır aklından karşındaki insanı rencide edecek laflar yazmışsın bilip bilmeden böyle şeyler yazmışsın senin gibi araştırmacı yazar bir sporcusun yapma allah aşkına sana yakışmıyor.
İşte o resim 1,81 boy ve 97 kilo kol 29 cm.İnanmazsan bu senin bileceğin bir iş sana kendimi inandırmak zorunda değilim.
Arkadaşım,kasım ayında resimlerini koyduğundada 5 aydır çalışıyorum demişsin, şubat ayındayız.Bu soruna cevap verecek olursam; Kasım ayından önce başladım resimleri oraya koyduğum tarihte mi başlamak zorundayım_? Bunu anlamayacak bir zeka seviyesindeki birisi nasıl oluyorda klavyede yazı yazabiliyor merak ettim.Ayrıca ben kendimi hayal ettiğim gibi göstermiyorum forumda beni tanıyanlar biklirler arkadaşım özellikle HSD üstadla görüşüyoruz abi resimlerimi çekip koyalımmı dedim hayır dedi yaza doğru koyarsın böyle bir endişem olsaydı böyle bişeyi yapmaya cesaret bile demezdim.
Ve buraya gereksiz olarak bir başlık açmışsın, zaten resimlerini koyduğun bölümde haftada 6 günlük çalışmam fazlamı die sormuşsun, ve fazlasıyla cvp almışsın, demekki ordaki tavsiyeleri unutup tekrar konu açmışsın...demişssin ona da cevap vereyim; Üstadlarla MSN de görüştüğüm esnada HSD bana ayrı bir başlık açarak bu konuyu orda tartışmaya açmak istedik bunun sebebi ise başlığı gören arkadaşların bu konuyla ilgili olumlu ve olumsuz fikirleri görebilmesini sağlamaktı. Ama sen o kadar haset bir insansın ki böyle iyi şeyler düşünmeden direk aklından fesatlık geçiyor.
Ayrıca ben spora başlarken Optimum Nıtrıtıon protein tozu, Weider 2200 amino acid,Prolab L-Glutamine ve Muscle tech ten Creatine kullanıyorum sen bunları biliyor musun?? bilmiyorsun o zaman neden gözün kapalı karşındakini yalancılıkla suçlayabiliyorsun sana sorarım normal bir insdan böyle bişey yapabilir mi_?
Arkadaşım madem dürüst bir insansın karşındakini sana cevap hakkı vermeden neden bu kadar çok ithafta bulunmuşsun bekle bende yazim ona göre dürüstlüğünü gösterebilirdin ama yok...
Daffy sana teşekkür ediyorum iyi tespit etmişsin ben o yazıyı yazdıktan sonra antrenmandan önce L.Carnıtın ve günde 3 defa 2 şer kapsulden hydroxcut alıyorum bunu da bilmiyorsun değil mi_????
Ve bende deri altı yağlanması var 42 cm olan kolum şimdi 41 cm nedeni ise vücudumdaki yağlanmayı biraz da olsa atmış olmam bunlarıda bilmiyordun değilmi _???? neyse boşver hiç alınmadım...
ARKADAŞLAR BU MESAJLARI OKUYAN BÜTÜN ARKADAŞLARA ŞUNU SÖYLEMEK İSTİYORUM.HERKES BU YAZILANLARI OKUSUN VE FİKİRLERİNİ ONA GÖRE YAZSINLAR... HERKESİN DÜŞÜNCESİNİ ALMAK İSTİYORUM...YORUM YAPMANIZI ÖNEMLE RİCA EDİYORUM...