Kolları dinlendirmiyorsun tabiki gelişmez. Ayrıca beslenmen iyi degilse zaten en basta sıkıntı var. Bacak bu isin olmazsa olmazi. Bir nevi omuz da öyle . dik omuz başlarına kim n hayır der? Senin iyi bir diyet ve program yapman gerekir. Kaslar yorulduğu kadar dinlendirilmeye de çekilmelidirYorumlariniz icin tesekkur ediyorum body 1 sene yaptim ve.birakmak.zorunda kaldin 1 seneden sonra.yine basladim salondaki hoca pek ilgilenmedigi icin kendim yaptim programi. Pazartesi omuz arka kol sali kol gogus karin carsamba off persembe bacak karin on kol cuma kol gogus cumartesi sirt kanat trapez karin. Kol gogusu haftada iki kez calismak istememin nedeni en eksik kol ve gogusu gormem evet.digerleri 1 kol gogus 2 olursa orantisizlik olacak gogusu cikarabilirim fakat mantiktan gidince ve.forumu uzun zamandir.okuyunca kol kucuk kas grubu oldugu icin 48 saat civarindakendi yeniletebiliyo kol suan 35 cm ve.ben 2 kez cacalisarak gelisimi hizlandirma dusuncesindeyim kollarim 45 bile olsa suanki.vucuduma oranla siritmaZki o olculere gelene kadar biyandanda diger bolgeler ilerleyecek diye dusunuyorum. Bi bacak ve omuza 2 kere girmek cok iyi beslenemedigim icin fazla gelecek diye dusunuyorum o yuzden en eksik olan yer.kol gogus dedim diger gunler kol ggogus haric iyi calistirsigima inaniyorum kol gogusede benc fly ve standar kol hareketleriyle 3er hareket 3-4 set giriyorum bilmiyorum ne derece dogru
Sevgili wiggle. Şimdi konuyu son kez açıklayıp kararı sana bırakmak istiyorum. Biz de tecrübeye dayaniyoruz burada biz spor yapmıyor muyuz? Wiggle sana gelince, eğer sırt çalışırken kolun da zorlanmiyorsa sırtı zorlayacak kilolarda çalıştığını sanmıyorum. Şöyle ki bir dumbell rowda, bir barfikste, bir pullowerda (örnekler artırılabilir) ön kol da gayet zorlanır. Bununla birlikte büyük kas grubu olan sırt da zorlanır. Her vücut tabiki aynı değildir. Arkadaş 4 ayda 2 cm artırmış 3 ayda 3 cm artırmış. Bilmiyor ki belki aldığı kalori arttı, belki hareketleri daha doğru yaptı, belki vücut bir geçiş asamasindaydi fazla gelişeceği bir donemdeydi, belki testo oranı artti. Değil mi? Sen deneyerek öğren ama sadece sunu bil gerekli olan kaloriyi proteini karbonhidrati almadikca değil haftada, günde 4 kere calissan o kol gelişmez. Kolay gelsin..