haftada 2 gün spor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan gnnc144
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

gnnc144

Üye
İyi aksamlar arkadslar ,
derslerimin yogun olmasından dolayı sporu 3 gunden 2 ye ve günlerini haftasonuna yakın cekmem gerekti , çok yorgunluk veriyor ve ders çalışamıyordum.Bende Cuma-Pazar gidiyorm.Cuma göğüs on kol - pazarda omuz arkakol giriyorum sorun şu sırt bacağı nasıl yayarım ?haftada 2 yapcagana hiç gitme diye yorum yazmayın lütfen , protein de kullanıyorum yeni degilim sporda.Proteini azaltmalımıyım , hergun yerine spor günleri mi kullansam şimdi?
şimdiden sagolun iyi forumlar...bench_O

Protein zaten ihtiyacın vucudun için almak zorundasın Alabildigin kadar al zaten mümkün değil her gün o kadar et tüketemezsin vaya yumurta haftada 2 gün az ama hiç çalışmamaktan iyidir bende haftada en fazla 3 4 gün calısıyorum ama iyi yoruyorum sorun yeniden agırlık almam gerekiyor of... bırakma diğer gunlerde şınav çekmeye çalış sabahları kolay olur

birgün üst diğer gün alt vücut çalışabilirsin haftada 2 günde tabiki spor olur yeterki bilinçli yapılsın ancak protein tozuna güvenipde normal beslenmeni ikinci plana sakın atma yoksa verim alamazsın iyi sporlar

rockybalboa'nın dediği gibi 2 ye bölebilirsin,yada 2günde de full body çalışabilirsin.yada evine alacağın barfix aletiyle antrenmanlarını biraz daha geceye doğru alarak(yatmadan önce gibi)barfix çekerek sırt kanat gelişimini sağlayabilirsin.bacak içinde vücut ağırlığıyla yapılacak squat ve calf hareketi türleri yeterli olabilir.çareler tükenmez.

proteini de antrenman günleri ve ertesileri x1.5 gr alabilirsin,geri kalan günler de x1 yeterli olablir.

Bende Üniversiteye Hazırlanıyorum Bu Yüzden 4 Günden 2 Güne İndirmiş Durumdayım

Programım İse :

Salı

Sırt - Arka kol - Omuz

Cuma

Göğüs - Arka kol - Önkol

Bacak Antremandan Arta Kalan Zamanda Yapıyorum , Bu Arada Fazla Hareket Girmiyorum , 1 Bölgeye Max. 3 Hareket

aynı gun arka kol ve on kol çalışılır mı ?,
cuma = göğüs , ön kol ve ufaktan sırt
pazar = omuz , arka kol . bacak çalışıyorm
nasıldır ?

aynı gün arkakol ve önkol çalışılır fakat o gün başka bölge tavsiye etmem.

son yazdığınız program şekli uygulanabilir.

Back
Yukarı