Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
madem öyle bir kolun var çok profesyonel bir triceps idmanı yapmalısın
ilk 2 ay:*2-4 ay*4-7 ay 1. hareket:
triceps pushdown*triceps pushdown rope(ip ile)*dar tutuş bench press 2. hareket
dar şınav*dips*lying triceps extension 3.hareket
6 ay boyunca izole egzersiz olduğu için bitirici olarak kullanılması taraftarıyım
tavsiye olarak standing cable push down-overhead rape extansion-close grip bench press..
sayın striker,
bu arada sanırım ölçü almayı bilmiyorsunuz zira ben hayatımda soğuk 37 iken sıcak 45 olan kol görmedim,yada böyle bir pump ı nasıl sağladığınızı paylaşıp bftr üyelerinin de bilgilenmesini bundan yararlanmasını sağlayabilirsiniz.. öncelikle gelişiminizi görmek için ölçü almayı öğrenmenizi tavsiye ederim..
saygılar..
soğukken 37 dostum sıktığmda 45 cm dha az olsa yazarım sorun değil zaten bu spor gelişim sporu sonuçta şimdi kapatalım bu konuyu eğer triceps hakkında tavsiyen varsa öğrenmek isterim
arkadaşlar neyse 20cm sıktığımda diyim bu konu kapansın dar benchin çok yararlı olduğunu duydum bende bazı arkadaşlardan normal bench press in dar tutuş versiyonu Close grip ismide sanırım yakın tutuş gbisinden