Striker
Üye
Arkadaşlar ben açıkçası büyük bi hata yaptım hayatımda hiç triceps çalışmadım belkide aynada görünmedikleri için
psikolojik olarak ama kolun 4te 3 ü olduunu biliyordum hep biceps çalışırdım kolda ve artık karar verdim triceps çalışıcam kol durumum fena deil sıktığım zaman 45 cm ben bunu triceps çalışmasını ekleyip büyümeyi hızlandırmak istiyorum ve 3 PARTLIK BİR TRİCEPS idmanı istiyorum sizden ben hedefimdeki programı yazıcam siz ekleyin yda önerilerinizi yazın saygılarımla..
1SEATED ONE DUMBBELL TRICEPS EXTENSION 12-10-8-6(tekrar sayılarım kg artırarak gitmeyi düşünüyorum)
2TRICEPS EXTENSIONS (z barla kafatazı ezme) 10-8-6yada 8-6-6 gene kg ler artıcak
3seated dumbbell triceps extensions 10-10-10 yapıcam bunuda zorlayıcı bir ağırlıkla
arkadaşlar program iyimi bana br akıl verin çünkü triceps çalışma prensibini bilmiyorum avatar resmindeki kendimim zaten o vücuda o triceps zayıf kalıyor tekrar Saygılarımla....bench_O

1SEATED ONE DUMBBELL TRICEPS EXTENSION 12-10-8-6(tekrar sayılarım kg artırarak gitmeyi düşünüyorum)
2TRICEPS EXTENSIONS (z barla kafatazı ezme) 10-8-6yada 8-6-6 gene kg ler artıcak
3seated dumbbell triceps extensions 10-10-10 yapıcam bunuda zorlayıcı bir ağırlıkla
arkadaşlar program iyimi bana br akıl verin çünkü triceps çalışma prensibini bilmiyorum avatar resmindeki kendimim zaten o vücuda o triceps zayıf kalıyor tekrar Saygılarımla....bench_O