gordonfreeman
Üye
arkadaslar ben gecen sene okuldan bir kiza asik oldum.biraz muhabbet ettik.sonra ben buna acildi.ileryen gunlerde o da bana sevgi icerikli mesajlar atmaya basladi.acik acik soylemedi ama mesajlarin temelinde sevgi ask vardi.hatta mesajlari goren arkadaslarim bu kiz sana asik falan diyorlardi.kiz serviste falan omzuma yaslanip uyuyordu.daha sonra ben kesinlessin diye buna cikma teklif ettim.ve reddetti.sonra "ben sana yuz veriyorum ama aslinda seni sevmiyorum" falan dedi. bide yuzsuz yuzsuz ozur dilerim dedi.ben bir kac ay aci cektin ama yazin unuttum onu.hatta nefret ediyorum diyebilirim.bu snede hic konusmadik.ben onu nasil sevmisim diye dusunup kendimden soguyorum.anladimki ask diye bisey yok.ask sadece kizlarin erkekleri kandirdigi bir oyun.artik bundan sonra tek askim dumbellar ve buz (buz hokeyi oynuyorum ).kizlara asla yuz vermemek gerekiyor.su kiz kesen erkeklere flanda kiziyorum.birakin onlar size baksin.siz onlardan ustunsunuz.kiz zaten 1.55 boyunda sisman sivilceli birsey.sen kimsinde ba
enle oyun oynuyorsun.normalde dis gorunuse asla yorum yapmam ama bu baska.simdi ben bundan hinc almak istiyorum.ben nasil boyle birsey yaptim diye kahrolsun istiyorum.
sizce napiyim ?
enle oyun oynuyorsun.normalde dis gorunuse asla yorum yapmam ama bu baska.simdi ben bundan hinc almak istiyorum.ben nasil boyle birsey yaptim diye kahrolsun istiyorum.
sizce napiyim ?