proteincik
Üye
2 buçuk yıldır ben de paleo besleniyorum.karbonhidratı çok azalttığımda hele ki kaloriyi de azaltirsam.asla kilo veremedim.troid hormonları yavaşlıyor çünkü.bu yüzden de adetiniz kesilmiş olabilir.bağırsak sorunlarınız var mı? çok az beslendiğinizi düşünüyorum. ben 6 aydır intermittent fasting yapıyorum. spor yapmadığım günler 1400 kalori yağ fazla karb. düşük. spor yaptığım günler karb çok. kepekli pirinç ve patates ekleyerek 2000 kalori alıyorum. protein her zaman 120 gr. çok iyi sonuçlar aldım. çok az karbonhidrat alınca kaslar da sönük duruyor .moral bozuyor. bi de bu sistemi araştırın isterseniz. biraz kendinizi serbest bırakmanız ve ağırlık çalışmasına önem vermeniz şart bence
Intermitten fasting yaşam tarzım açısından cok zor

Paleo beslenmeden tahıllar yok diye duymuştum ? Bir de bu kadar protein almak icin gunluk olarak neler tuketiyorsunuz ?
Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 12:26 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 12:19 ----------
Ok!Merhab o zaman
Günlügünüzü basindan itibaren okudum,beni bir dost olarak kabul ederseniz dost aci söyler diyerek söze baslamak istiyorum.Burasi bir forum sitesi oldugu ve amacimiz bilgi oldugu icinde biraz acimasiz olucam bunu yaparkende bayan erkek ayrimi yapmadigimi önceki notlarimdanda farkedersiniz.
1-Diyet yaptiginizi saniyor fakat diyet felan yapmiyorsunuz.
2-Siz diyet degil vücudunuza iskence yapiyorsunuz yaptiginiz diyetten zevk almaniz gerekir.
3-Cok bildiginizi düsünüyor cok arastirdiginizi düsünüyor fakat aslinda bilinc altindaki zayiflama düsüncesiyle uygulamada zorluklar cekiyorsunuz.
4-Sorulmamasi gerekirken bile özür dileyerek bu kiloyla boyunuzuda bilmek isterim
5-Asiri meyve yeme istegini bende yasadim ve bunu gündelik bir multivitamin tabletiyle bu problemi cözdüm.Fakat yukarda garbeganin yazdigi doktora görün icin bisiy diyemicem belkide bayanlar bu tabletler icin mutlaka doktora görünmeli bilemiyorum.
6-Sacma sapan bir beslenme planiniz var.
7-Spor salonuna yazilmissiniz fakat nasil bir antremman yapiyorsunuz?
Tavsiyelerim
1-Zayiflamaktan önce sabit kiloda kalmaya calisin,bunun kac kaloride oldugunu ögrenin
2-Bu kaloriden her 2-3 haftada kücük düsüsler yapin mesela 200 kalori yemeden düsün
3-Günlük aktivitelerinizi cogaltarak kalori harcamayi cogaltin
4-Diyetinizde mutlaka lif li gidalar olsun lifli sebzeler olsun!brockoli,taze fasulye,kabak,tahillar,bugday v.s bunlardan yeterince tüketirseniz ki sebze olarak cok az kalori ihtiva eder lif orani yüksektir adet sorununuz ve yazmamis olsanizda yasadiginizi düsündügüm günlük lavabo ihtiyacinizda düzene giricektir.
5-günlük enerjinizi karsilicak kadar KH yüksek protein almanizi öneririm.
daha yazicak cok sey var fakat bunlara bir bakin tartismasini daha donra yapariz![]()
Yorum ve önerileriniz icin cook tskler öncelikle.
Boyum 1.62 ve yeme bozukluğundan muzdarip senelerdir blumia arkasından anoreksiya ile bogusmus biri olarak çabalıyorum ve beslenmemle ilgili eziyet kısmına hak veriyorum
çabalıyorum mental olarak da cok ciddi yoruldum spor salonunda henuz bir program verilmedi kardiyo çalışıyorum her gün 1 saatlik bunun dışında evde ayrıca ağırlık çalışıyorum
Zumba yapıyorum ayrıca
Sanirim diyeyim kadar saçma bi egzersiz programım var
Önerilerinizi uygulamaya başlayacağım
Tsk ederimmmm