Arkadaşlar spordan dolayı grip çok acayip korkutuyor gözümü bir çözüm bulmaya çalışıyorum gripten korunmak için bu korku yetmezmiş gibi annem de bayram temizliği diye 4 gündür her gün temizliyor evi deterjanla felan biri kapıya gelince de açma diyor boş yere temizlik yapıyo kadın hadi onu geçtim benim deterjan tarzı şeylere alerjim var burnum felan tıkanıyor hapşırmaya başlıyorum anında bugün yine temizledi etrafı artık yeter dedim anne bir daha şu temizliği yaparsan ölümü gör tez zamanda dedim tabi sonradan bizim aileyi umursamadığını hatırladığım için (bizi kardeşlerine sattı kaç kere son paramızı felan kardeşlerine dağıttı kurbana giremedik sayesinde her gün kavga var evde) dedim hadi geçtim benim ölümü görmem umrunda olmaz kardeşlerinin ölümünü gör dedim bir daha benim olduğum zaman temizlik yaparsan diye beddua etmek zorunda kaldım
Spor esnasında özellikle cardio yaparken felan kışları grip olma durumundan nasıl korunuyorsunuz ? herhangi yaptığınız karışım var mı bünyeyi güçlendirmek için ?
Spor esnasında özellikle cardio yaparken felan kışları grip olma durumundan nasıl korunuyorsunuz ? herhangi yaptığınız karışım var mı bünyeyi güçlendirmek için ?