Genrise Whey Protein

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Despo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Çok iyi

Votes: 148 41,9%
  • Orta karar

Votes: 144 40,8%
  • Başarısız

Votes: 61 17,3%

• Total voters
    353
Evet sıkıntı ''olabiliyor''. Normalde 230'a satılan ürünü 175'e bulduysan ucuza bulmuşsun demektir. İçeriği kötü mü dedim ben? Optimumum içeriği gayet iyi bana görede. Beni bilen bilir, normal bir yorum yaptım tartışma filan da yaratmadım. Ben ne düşünüyorsam onu söylerim, konuşmak istemiyorsan yorum yapmazsın. Gerçekten bu kadar agresif olmaya gerek yok arkadaşlar...

Arkadaslar muzlu aroması elime geçti.Gerçekten tozun kokusu cok keskin.Tat olarak standart diyebilurum ne iyi ne kötü bana biraz fazla tatlı geldi. Ürünle ilgili cok net gözlemim Karışma konusunda oldu.Bol su ekliyorum yaklaşık bir buçuk ölçeğe.Fazlaca da karıştıyorum fakat yutarken cok az az da olsa toz geliyor resmen.Bunun bir sıkıntısı olur mu ya da çözümü nedir daha fazla mi calkalamaliyim?Onceden optimum kullanıyordum boyle bir problem yaşamadım

Tunabey sayesinde ürünü sipariş ettik teşekkürler.
Videoyu izlemeyecekler için kısaca :Topaklanma yok , Çikolata tadı güzel , Biraz damakta acımsı tat bırakıyor benden kaynaklanıyo olabilir çikolata seven birisi değilim neden çikolata aroma seçtiğimide bilmiyorum:D
Buda bitince diğer aromaları denemeye kararlıyım ürünü sevdim .

Tunabey sayesinde ürünü sipariş ettik teşekkürler.
Videoyu izlemeyecekler için kısaca :Topaklanma yok , Çikolata tadı güzel , Biraz damakta acımsı tat bırakıyor benden kaynaklanıyo olabilir çikolata seven birisi değilim neden çikolata aroma seçtiğimide bilmiyorum:D
Buda bitince diğer aromaları denemeye kararlıyım ürünü sevdim .
Seyrederken kahkaha attım resmen yandaki şeridi açmadan kapağını açtın sonrada hala açılmıyor diyorsun helal sana [emoji3]

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bide genrise nerde paketliyor fabrikanın içi nasıl bir video koysa görsek 51. Bölge gibi ne bu gizlilik

Sent from my iPhone using Tapatalk

tat konusunda yorum eklemek istiyorum , ilk gün damakta acımsı tat bırakmıştı 2 gündür seve seve içiyorum nedense tadı hoşuma gitmeye başladı şimdi ise damakta çikolatalı şeker emmiş gibi
His bırakıyor . Öteki aromaları denemeye gerek kalmadı çikolataya aşık oldum :D

Son düzenleme:
Ahmethan başta tada alışamıyorsun daha önceki yorumlarımda bahsetmiştim, ilk 3 gün inanılmaz kötü geldi bana kakaolusu.

Bugün inanılmaz hoşuma gidiyor. Müptelası oldum.

O keskin tadı ben bcaa'da alıyorum maalesef.

Onun aromasız olmasını tercih ederdim glutamin gibi.

D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

eksisozlukte bir yazar genrise whey aldigini ama supheleri oldugunu ve bundan dolayi yarida biraktigini belirtmis. suphe sebebide shaker in ictikten sonra dibinde kalan karisimin saatler gecmesine ragmen o bildigimiz kotu koku yayar hale gelmemesi . hakli olabilir diye dusunuyorum. zira bunca yildir hemen hemen butun markalarin protein tozlarini kullandim. birakin dibinde kalanin kokmasini shakeri ictikten sonra dibinde kalmasa bile yikamazsak les gibi kokuyor. eger kullanan arkadaslar bu durumu test edip sonucu yazarlarsa urun hakkinda onemli bir parametre konusunda da bir test yapilmis olur .

Arkadaşa katılıyorum tadı sonradan adamı bağımlı yapıyor ,
Mert yucel o arkadaşına söyle gelsin dünden beri yıkamadığım shakeri koklasın her sabah annem nie yıkamıyon die ayar çekiyo o koku adamı öldürüyor yıkamayanlar iyi bilir :D

bence kullanan herkes burda bu shakerda kalan kısmın zaman icinde kokup kokmadıgı hakkında bilgi verirse herkes icin daha aydınlatıcı olur. en azından 1 den fazla kisiden aynı yorumu almak daha doyurucu olacaktır.

Musletech optimum kullmiş biri olarak genrise koku cok cok az olduyor bende tuttifrutti aromali

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Back
Yukarı