Genrise Protein Lugol ( Nişasta ) Test Sonucları

BeachBoy

Üye

attachment.php

Lugol Testi nedir kısaca açıklayalım; Besinlerin içeriğinde nişasta olup olmadığını anlamak için bazı solisyonlarla yapılan bir test.

Bugün pazar tatilmi faydalı bir iş için ayırıyım dedim. Forumda bir üyemizin aldığı protein tozunun içeriğinde nişasta olduğunun ortaya çıkması sonucunda bazı ürünlere test yaptırdım. Salondaki sporculardan topladığım ve elimdeki protein tozlarını labratuarda lugol ( nişasta) testine götürdüm.

Proteinler:

Genrise Protein 95

Genrise Protein C

Genrise Whey Isolate

Genrise Whey Konsantre

Optimum Gold Standart

Nitrofull Whey Protein ( gittigidiyordan 5Lbs 60 TL civarında alınmış )

( Hardline Whey'de almayı düşünüyordum fakat temin edemedim )

attachment.php

Sonuçlar:

Genrise Protein 95 : ( - ) Sonuç negatif nişasta içermiyor.

Genrise Whey Isolate: ( - ) Sonuç negatif nişasta içermiyor.

Genrise Whey Konsantre: ( - ) Sonuç negatif nişasta içermiyor.

Genrise Protein C: ( - ) Sonuç negatif nişasta içermiyor.

Optimum Gold Standart: ( - ) Sonuç negatif nişasta içermiyor.

Nitrofull Whey Protein : ( + ) Sonuç pozitif çıktı. Ürünün içeriğinde bilinmeyen miktarda nişasta olduğu söylendi.

Biüret testlerini ( protein aminoasit testi ) yaptırabilirsem konuya eklemeyi düşünüyorum.

Eklentiler

• gnrs_lgl.jpg
    gnrs_lgl.jpg
    7,9 KB · Görüntüleme: 1.445
  • tbl.jpg
    tbl.jpg
    51 KB · Görüntüleme: 1.383
teşekkür butonuna bastım ama tekrardan teşekkürler... biüret testini de yaptırabilirsen ve o da olumlu çıkarsa genrise'ı deneyebilirim...

çok iyi haber. çok teşekkürler.

genrise alayım o zaman ben. yanına da bcaa kombine ederiz 1 optimum parası çıkar.

öğrenci olduğumdan dolayı en çok ben sevindim bu habere :)

süper bir paylaşım gerçekten
emeğine ilgine sağlık gerçekten,genrise zaten okudugum kadarıyla güven veren bir markaydı,protein aminoasit testide olursa dediğin gibi tadından yenmez (pardon içilmez :D )

Tşkler Hocam

tahmın ettıgım gıbı cıkmıs sonuclar uzun zamandır genrıse baslıgına sahıbı sanıldıgım ıcın yazmıyordum malesef ama burdan goruslerımı belırtebılırım bu testten sonra :)

genrıse markasını forumda en cok oven ve oneren benım ve bunu hem sahıbıyle guven veren bır sohpet yapmam hemde urunlerını kullanmam sonucunda yapıyordum

kı yanılmadım urunler patlak cıkmadı :)

tekrar tesekkurler testı yapan arkadasa :)

tahmın ettıgım gıbı cıkmıs sonuclar uzun zamandır genrıse baslıgına sahıbı sanıldıgım ıcın yazmıyordum malesef ama burdan goruslerımı belırtebılırım bu testten sonra :)

genrıse markasını forumda en cok oven ve oneren benım ve bunu hem sahıbıyle guven veren bır sohpet yapmam hemde urunlerını kullanmam sonucunda yapıyordum

kı yanılmadım urunler patlak cıkmadı :)

tekrar tesekkurler testı yapan arkadasa :)

danny boy içinde nişasta olmaması %80 protein içerdiği anlamına gelmiyor .sen felsefeci adamsın senle tartışılmaz ama bu sadece benim öngörüm :D

ben büret test sonuçlarını da beklemenin mantıklı olacağını düşüyorum.

Genrise kullanıyorum bende sevindim bu sonuçlara,zaten birçok kulüplerle anlaşmaları var misal İstanbul BB,Fenerbahce atletizm takımı vs yanlış işler yapacaklarını sanmıyorum yapsalar bu kulüplerin açacakları tazminatları düşünemiyorum bunu göze alamazlar,umarım aynen devam ederler

caner23 nerelisin bilmiyorum ama genrise sitesinde il bayilerinin adresleri ve telefon no ları mevcut.

bence gidip 1. elden almak en mantıklısı.

Ya ben izmirdeyim de, öğrenciyim ve ailem supplementlere karşı oyüzden uygun fiyata satan bir yer arıyorum. Muhtemelen dükkanlar standart fiyatından satarlar. O yüzden sordum.

genrise nin analizinin yeni okudum ama okumadan önce ürünleri kullandım dekstrin olsun izolat protein olsun protein 95 nisasta olmaması farklı bir madde olmadıgı anlamına gelmesede olumlu sonuc bence kullanalı iki hafta oldu fayda gördümmü iki haftada gorulurmu bilinmez ama yeni sipariş verip vermeme konusunda tereddur icindeyim cunku bariz bi gelişim yok...bir parti daha sipariş verip sonucu daha detaylı paylasabılırm o zamana kadar da protein degerlerine dair bi analiz olursa dhaa guzel olur su an oldugu gibi tesekkurler emekleriniz icin...

genrise nin analizinin yeni okudum ama okumadan önce ürünleri kullandım dekstrin olsun izolat protein olsun protein 95 nisasta olmaması farklı bir madde olmadıgı anlamına gelmesede olumlu sonuc bence kullanalı iki hafta oldu fayda gördümmü iki haftada gorulurmu bilinmez ama yeni sipariş verip vermeme konusunda tereddur icindeyim cunku bariz bi gelişim yok...bir parti daha sipariş verip sonucu daha detaylı paylasabılırm o zamana kadar da protein degerlerine dair bi analiz olursa dhaa guzel olur su an oldugu gibi tesekkurler emekleriniz icin...

iki haftada protein tozundan ne gibi fayda bekliyosun ki ben anlamadım.

Bu testleri keşke her ürün yapıp web adresinde bulundursa , 40 takla atıyoruz bu ona sorar şu buna , biri çıkar 1 ay kullandım kaslarım şişti ,biri 2 haftada bişi olmadı der çeşit çeşit kabile var.

Ama olurmu hiç ya Türkişi marka bu altında vardır dönen dolaplar , biz genede amarikan malı alak optimum en ehemniyetlisi ya.

Ne gıda firmaları var ülkemzde peyniraltı suları kanalizasyona gidiyor , bir gün bu sektoru fark ederler inş da bir girişim olur.

Back
Yukarı