Arkadaşlar herkese saygılar sevgiler;
2013 nisan ayından beri bb ile ilgileniyorum. Son 6-8 ayda yüksek bir ivme kazanıp uygun şekilde beslenip düzenli antreman yapıyorum.
Fakat sorun şu ki; yapılan ölçümlerde son 5 ayda ki çabamın karşılığı mevcut kas oranında 100 gr. azalma söz konusu.
Kafayı yemek üzereyim bütün moral motivasyon sıfır şu anda...
Velhasıl; Nasıl beslenip nasıl antreman yaptığımdan bahsedeyim.
Spor yaptığım günler en fazla 2 bölge çalışıyorum ve ortalama 160-200 gr Protein, 500-700 gr karbonhidrat tüketiyorum.
yumurta kırmızı ve beyaz et lor peyniri kaşar protein tozu ve süt ağırlıklı protein alımı,
Makarna muz elma pilav ağırlıklı olarak karbonhidrat tüketiyorum.
Spor yapmadığım günlerde ise ortalama bu besinlerin yarısını tüketiyorum
Antremanlarımın çok verimli olduğunu kanısındayım. zira hareketleri yanlış yapmamaya nefes alışverişine dikkat ediyorum.
Boyum 180 Kilom 72 yaşım 26
Suplementlerim arasında şu anda; Hardline progainer (günde 2 kez)
Musclemeds Carnivor Beef Amino (günde 6-8 adet) mevcut.
Bundan önce Muscletech Nitrotech Performance ve Bsn Syntha-6, gaspari amino last kullandım.
Vardiyalı ve kimi zaman gece çalışıyorum. Buna göre haftada ortalama 4-5 kez antraman yapıyorum.
Son yapılan ölçümlerde 5 ay öncesinin bile gerisindeyim. Nedenini anlayamadım hocalarımda bir anlam veremedi.
Kafayı sıyırıcam inanılmaz hırs yaptım ama çıkamıyorum işin içinden..
Ben nerede yanlış yapıyorum neden GELİŞEMİYORUM?
2013 nisan ayından beri bb ile ilgileniyorum. Son 6-8 ayda yüksek bir ivme kazanıp uygun şekilde beslenip düzenli antreman yapıyorum.
Fakat sorun şu ki; yapılan ölçümlerde son 5 ayda ki çabamın karşılığı mevcut kas oranında 100 gr. azalma söz konusu.
Kafayı yemek üzereyim bütün moral motivasyon sıfır şu anda...
Velhasıl; Nasıl beslenip nasıl antreman yaptığımdan bahsedeyim.
Spor yaptığım günler en fazla 2 bölge çalışıyorum ve ortalama 160-200 gr Protein, 500-700 gr karbonhidrat tüketiyorum.
yumurta kırmızı ve beyaz et lor peyniri kaşar protein tozu ve süt ağırlıklı protein alımı,
Makarna muz elma pilav ağırlıklı olarak karbonhidrat tüketiyorum.
Spor yapmadığım günlerde ise ortalama bu besinlerin yarısını tüketiyorum
Antremanlarımın çok verimli olduğunu kanısındayım. zira hareketleri yanlış yapmamaya nefes alışverişine dikkat ediyorum.
Boyum 180 Kilom 72 yaşım 26
Suplementlerim arasında şu anda; Hardline progainer (günde 2 kez)
Musclemeds Carnivor Beef Amino (günde 6-8 adet) mevcut.
Bundan önce Muscletech Nitrotech Performance ve Bsn Syntha-6, gaspari amino last kullandım.
Vardiyalı ve kimi zaman gece çalışıyorum. Buna göre haftada ortalama 4-5 kez antraman yapıyorum.
Son yapılan ölçümlerde 5 ay öncesinin bile gerisindeyim. Nedenini anlayamadım hocalarımda bir anlam veremedi.
Kafayı sıyırıcam inanılmaz hırs yaptım ama çıkamıyorum işin içinden..
Ben nerede yanlış yapıyorum neden GELİŞEMİYORUM?