Gaspari Nutrition Amino Max 8000

Bu ürün sizce nasil ?

• Başarılı

Votes: 331 54,6%
  • Orta Karar

Votes: 231 38,1%
  • Başarısız

Votes: 44 7,3%

• Total voters
    606
bugün aldm ürünü maddi ve besin değeri uygun geldi

l-carnitin ile nasıl kullanmalıyım 1.75 boy .79 kiloyum

O siteden almıştım ben de, daha önce de 3 kez protein tozu, 1 kez de gainer aldım, güvenilir bir site, piyasadan çok daha ucuza oluyor bazı ürünler, özellikle gaspari ürünleri çok uygun fiyatlarda şuan.

Gaspari aminomax 8000 325tablet gnc den aldım yanlız kafam bişey takıldı kutuyu açtım hapların üstünde baskı yok duz sade gasparinin orjınal sitesinden baktım haplarda baskı var .bu konuda bilgisi olan varsa yardımcı olursanız sevinirim...

bb com da satılanlar niye 350 tb bizdekiler 325 tb ayrıca bb com üzerinden gelenlerde tabletler üzrinde gaspari yazmıyor ancak tr sitelerinde 73 tl ye satılan üründe yazıyor sahte olabilirler mi açıkcası rahatsız edici bir durum bsn ve gasparide ki bu anormal indirimlere artık kuşkuyla bakıyorum

verdana bende yeni aldım ürünü gaspariaminomaz 8000 325 tablet gnc den aldım fakat hapların üstünde baskı yok rengi sarımsı kapagı açtıgımda koruyucu kagıdı kapagın iç kısmına yapışmıştı.baskı olmaması beni korkuttu .acaba sahtemi aldıgım ürün yardımcı olursanız sevinirim

Merhaba arkadaşlar;
Bugün yeni 350 tabletlik kutuyu edindim.
İlkin haplar gözüme 325 tablet olandan daha ufak geldi, gittim tarttım 325 tabletlik olanın tanesi 3 gram gelirken 350 tabletlik olan 2 gram geliyor.Buna karşın enerji ve minumum protein değerleri ikisinde de aynı.
Önceki 325'lik hapların üzerinde baskı var ama rengi beyazımsı, avuçladığın zaman toz bulaşmıyor fakat 350'lik olan ele leblebi tozu gibi bulaşıyor.(Universal 2700'de bulaşıyordu).
İkisinde de ithalatçı Bionutra Kozmetik ve Sağlık Ürünleri yazıyor.

ithalatçı Bionutra Kozmetik ve Sağlık Ürünlerini arayan oldumu haplarla ilgili gnc den aldıgımda hapların üstünde baskı yoktu.supplement te ise hapların üzerinde baskı var fakat ithahalatçı firma aynı bi anlam veremiyorum buna... acaba haplarda bi fark sadece baskımı yoksa ???

voltaj yarar sağlamadı 9 tane kullandım anteraman sonu hiç bi faydası yok recovery için bana bisey hisstermedi daha önce bu ürününn bcaa sını kullandım o daha iyiydi
ama aminoyla kıyaslasak bu ürünü mltipower 2200-hardline 9000-twinlab fuel -multipower1600-gaspari amino die sırıalayablirim
kutununn bitmesine az kaldı yakında best body denicem fiyatı 55 tl :)
bu ürünü kullanmamdaki amaç ucuz olmasaydı belki etki eder sandım ama olmadı

voltaj yarar sağlamadı 9 tane kullandım anteraman sonu hiç bi faydası yok recovery için bana bisey hisstermedi daha önce bu ürününn bcaa sını kullandım o daha iyiydi
ama aminoyla kıyaslasak bu ürünü mltipower 2200-hardline 9000-twinlab fuel -multipower1600-gaspari amino die sırıalayablirim
kutununn bitmesine az kaldı yakında best body denicem fiyatı 55 tl :)
bu ürünü kullanmamdaki amaç ucuz olmasaydı belki etki eder sandım ama olmadı

doğrudur. 1 supplement in herkes de aynı etkiyi göstermeyebileceği aşikar. ama yukarıda dediğim gibi ilk defa memnun olmayan görünce şaşırdım :)

Multipower iyidi fakat haplarını kırarak alıyodum bunu yutabiliyorum etkisi yok okadar zengin icerik olmasına ragmen şaşırtıcı

ne bu ya arkadaşlar yok 1 antreman kullandım sonuç alamadım diyosunuz. streoid mi bu ilk antremanda sonuç versin, unutmayın supplementler düzenli, bilinçli ve uzun kullanımda etki gösterir sihirli değnek değil bunlar 2 antremanda sizi bomba yapsın... ve 325 - 350 tablet konusuna gelirsek. 350 tablet gram konusunda avantajlı gözüküyor tek kapsülde 2gr amino var. bakalım şuan için bende biraz etki gösterdi en iyi etki için 4 tablet antreman(45dk ) öncesi 4 tablet sonrası kullanın.

bulent benim kullanmadığım piyasada protein tozu amino kalmadı steroidde kullandım hatta haftaya küre gircem kutunun yarısından fazlasını kullandım bisey yok aminoyu aldığında antermanların bir nebze olsa rahat ve acısız gecer recovery olayanın ben hiç yasamadım
bilmedğin ve anlamdığını belli yaptığın acıklamalarda sen 4-4 demissin bu dediğn tamamen yanlıs amino spor tecrübene ve kilona bağlı ben ant öncesi 7 sonrası 9 kullandım yanı senin kullandığın dozun 2 kat fazlası ama dedğidiım gibi etki yok tabiki bunlar bir anda cm olarak sana ölçü vermez ben etkiden kastım anteramanın biraz iyi geçmesi ant sonunda olsuan acının bir nebze azalması
mesela multipoweri[600 tablet] ilk kullandığımda ant öncesi 6 sonrası 7 anteramanlarım bonra vücut alıstığında 7 ve-8 seklinde kullandım iyi geçti ant sonunda acım azaldı

bulent benim kullanmadığım piyasada protein tozu amino kalmadı steroidde kullandım hatta haftaya küre gircem kutunun yarısından fazlasını kullandım bisey yok aminoyu aldığında antermanların bir nebze olsa rahat ve acısız gecer recovery olayanın ben hiç yasamadım
bilmedğin ve anlamdığını belli yaptığın acıklamalarda sen 4-4 demissin bu dediğn tamamen yanlıs amino spor tecrübene ve kilona bağlı ben ant öncesi 7 sonrası 9 kullandım yanı senin kullandığın dozun 2 kat fazlası ama dedğidiım gibi etki yok tabiki bunlar bir anda cm olarak sana ölçü vermez ben etkiden kastım anteramanın biraz iyi geçmesi ant sonunda olsuan acının bir nebze azalması
mesela multipoweri[600 tablet] ilk kullandığımda ant öncesi 6 sonrası 7 anteramanlarım bonra vücut alıstığında 7 ve-8 seklinde kullandım iyi geçti ant sonunda acım azaldı

güzel kardeşim sen devam et biz burada spor yaparken kimsenin sağlığıyla oynamıyoruz... vücudunu sadece kıyma makinesi gibi kullanan kişiler yani senin gibiler milleti yanlış yönlendirir. yeni başlayan 100kg biri 10 tane alsın o zaman olurmu ? sölediğin tamamen yanlış millette hata aramadan önce kendinde ara.

bulent1 kendı doğrularını kendıne sakla ben tecrubelerımı anlattım burdakıler bu urunu kullansa banane kullanmasa sob-nucta satıcı değilim tecrubelerımı anlattım amino asit kullanımı yaptığın anteremanalara tecrubune bulk defınasyın donemlerıne göre ddeğişir
garinerlerınınve proteın tozlarının üstündekı kullanımları kımse uygulamaz
5 grmda 8000 mg amıno var bu urunun porsiyonu dusen mıktar cok dusuk americadakı gaspari daha ağır kullanımı 4 art 4 turkıyedekı gramajı dusuk 5 artı 5 kullanımı die yazıyor bunu dozu düsük olduğu ıcın artıralabilir 8 gr amıno fazla buyuk bi miktar değil ben 15 gram alıyorum 3 senelık sporcu olduğum için
sunun altını cızıyoprum yenı baslamıs arkadalarla baslayalı baya olmus tecrubelı arkadalsarın kullanması farklıdır yenı baslayan lar 5 artı 5 kullanabilir etksını görebilir ama vg gecmsısı uzun bı arakadas 5*5 kullanırsa aynı faydayı sağlamaz amınolar kas yapısnını kas yoğunluğuna anteramanın yapılsı seklıne ve spor senesine bağlı olarak alınmalıdır

haklisin kardeşim hiçbir etki yok kac gün geçti bende 5 önce 5 sonra atiyorum bundan önce 2200 600 tabletlik multipower kullanmiştim
antremanlarim daha etkiliydi onu 3 3 atiyordum bide 78 kiloyum

öle haklısn stadler benım kas kutlem ve 3 senedır vg yaptım için birde antermanlarım sert gectığı için benı kesmıyor bende 90 kiloyum de biliyosun ulkmızde supelement fiyatları pahalı bu urun ucuzdaydı aldık yoksa ne urunler var piyasada ama cok pahalı
bestbody die bı urun var 55 tl onu deıncem sırf ycyz olduğu ıcın
6 önce 6 sonra dene belkı bi fark görebilirsin
sunun altını cızıyorum tekrar amıno kullanımı yenı baslayan bir insan ile bellı bir kas kutlesını ulasmıs insanlara aynı etkıyı vermeyebilir hatta vermezde

Selamlar ,

Hapların boyutu ne kadar arkadaşlar ? bozuk para ile bir hapı yan yana resmini çekip koyabilecek bir arkadaş var mı ?

Kullanan arkadaşlar bizi aydınlatırsa seviniriz..

Back
Yukarı