Gaspari Nutrition Amino Max 8000

Bu ürün sizce nasil ?

• Başarılı

Votes: 331 54,6%
  • Orta Karar

Votes: 231 38,1%
  • Başarısız

Votes: 44 7,3%

• Total voters
    606
3 kutu bu üründen kullandım, hepsi üstünde Gaspari yazılı iri tabletlerdi. Fakat bugün elime geçen 4. kutudan çıkanlar daha ufak ve kahverengiye yakın (yahut sarımsı) tabletlerdi. Acaba yeni ürünün rengi mi böyle yoksa bir sahtecilik mi söz konusu?

Ürünü daha önce aldığınız yerden aldıysanız bence bir problem söz konusu değil gibime geliyor. Kokusuda aynıysa bir sorun yoktur diye tahmin ediyorum.

Aynı yerden aldım, kokusu farklı geldi açıkçası. Ne koku ne renk ne biçim... Hepsi farklı eskilerinden :S

Ürünü kullanalı 2 hafta oluyor, ilk haftada pek bir değişiklik hissetmesem de 2. haftada performanslarımdaki artışı net bir şekilde hissedebildim.
Üniversiteden dolayı derslerim ağır ve bu yüzden sporu aksatıyordum. Aksatmamın sebebiyse spor sonrası gerek kas ağrılarımın çok olması gerekse de aşırı bir halsizliğin üstümde olmasından dolayı ders çalışamamdı. Fakat bu ürünü kullandığımdan beri kas ağrısı diye bir durumla karşılaşmadım ve de halsizlik durumum yok oldu.
Bu bakımdan ürün çok iyi bir etkiye sahip. Protein tozununuz içinde bulunmayan bazı amino asitleri karşılaması da tam anlamıyla gelişimi tektiklediğinin göstergesidir.
Antremandan önce 5, antreman sonrasında 5 tane alınmasını tavsiye ediyorum.
Umarım kutu bitiminde de etkisi net bir şekilde devam ediyor olur ve olumlu görüşlerimi paylaşabilirim.

Renk ve boyut değişiminin sebebi bu sefer satın aldığım kutunun Amerikan değil Dubai üretimi olmasıymış. Satın aldığım şirketin yetkilisinin açıklaması buydu. :)

Bu ürünün içindeki BCAA miktarı sizce yeterlimi? 5 önce ve 5 sonrası kullanımda alınan BCAA desteği yinede gerekirmi?
Ayrıca bu üründen 2. kutuyu bitiriyorum içinde ne varsa bana gaz yapıyor.

325 tabletlik versiyonu beyaz ve herbirinin üzerinde "GASPARI" yazıyor bu versiyon Polonya, Bulgaristan ve Türkiye' ye gönderilen ki toptancısı aynı kişi. 350 tabletlik versiyonunda haplar biraz sarımtırak, üzerlerinde hiçbir şey yazmıyor ve kokusu BSN Syntha-6 kokusunu andırıyor. İkisini de kullandım Amerikan versiyonu çok daha etkili oldu. Ayrıca Dubai üretimi olanların üzerinde Dubai yazıyor.

universal beef amino'dan sonra bu gaspari aminomax aldım bana da dubai açıklaması yapıldı. Youtube da gaspari aminomax unboxing başlıklı videoda ürün tabletleri farklı bu yüzden tarım bakanlıgını aradım ürün incelenecek sonucucu bekliyorum. Etkisini paylaşırım ilerleyen günlerde beef amino ile hacim almıştım bu ürün için şu an erken...

Yaramaz urun heleki teni versiyonlari 5 para etmez 55 tl ye satilan yeni versiyonlarin sahte olabilurligi var eskilerinsen 6 kutu bitirdim yenisinden yarim.kutu dahi kullanmadan verdim baska birine all stardan sasmiyorum

Ürünün şu an fiyatı çok uygun ve iyi yorumlar nedeniyle denemek istiyorum açıkçası. Fakat şu anda kombinemde Xtend BCAA var, intra-WO olarak kullanacağım. Bunla desteklenmesine gerek var mı, abartı mı olur?

Ürünü aldım fakat kullanmadım henüz Whey proteinimi bitirdikten sonra kullanmayı düşünüyorum yanına ek olarak Optimum Bcaa aldım.Gerçekten boyutları biraz büyük ama 3-4 kullanımda alışılır diye düşünüyorum 3001 den az birşey küçük.

bu ürün içeriği 100grye göre verilmiş.
5 tablet içeriğini nasıl hesaplarız?supp.com da amino asit miktarı 8000mg(8gr) diyor.bu her 1 adet amino asitin ağırlığı mıdır?bilgisi olan var mı acaba?

bu ürün içeriği 100grye göre verilmiş.
5 tablet içeriğini nasıl hesaplarız?supp.com da amino asit miktarı 8000mg(8gr) diyor.bu her 1 adet amino asitin ağırlığı mıdır?bilgisi olan var mı acaba?

Hayır keşke adet başına olsa, 5 tablette 40 gr muazzam olurdu :) bb.com'da verilen değerlerde 1 serving - 4 tablete eşit. Ve o 8 gr olan değer 1 serving aldığında alacağın değer. 4 tablet = 8 gr
Link burada http://www.bodybuilding.com/store/gn/aminomax-8000.html

Ben kendi soruma cevap alamadım tekrar sorayım. Protein tozu, BCAA, Kreatin ve NOX şeklinde bir kombineye gireceğim. Amino almamın da artısı olur mu yoksa gerek yok mu?

zannetmiyorum sahte oldugunu bnde cellmass aldım bakanlıgın yapıstırttıgı kagıtta celmas yazıyo kaldır bakalım o zaman ne yazacak...

ben antrenman sonrası için artık protein tozu yerine direk amino asit almayı planlıyorum fakat hala 1 servis(4tablet) amino max'ın değerlerini bulabilmiş değilim.

ben antrenman sonrası için artık protein tozu yerine direk amino asit almayı planlıyorum fakat hala 1 servis(4tablet) amino max'ın değerlerini bulabilmiş değilim.

Revolt senin sorunu cevaplamıştım ben..

Hayır keşke adet başına olsa, 5 tablette 40 gr muazzam olurdu :) bb.com'da verilen değerlerde 1 serving - 4 tablete eşit. Ve o 8 gr olan değer 1 serving aldığında alacağın değer. 4 tablet = 8 gr
Link burada http://www.bodybuilding.com/store/gn/aminomax-8000.html

Küçük bir matematik hesabıyla 1 tablet = 2 gr

teşekkür ederim arkadaşlar sanırım bunun amino asit içeriği diğer aminolara oranla daha iyi değil mi?

Son düzenleme:
arkadaslar merhaba. yaklasık bır hafta once amınox aldım. yalnız bazı suphelerım var.cunku bazı sıtelerden baktıgım kadarıyla tabletler aynı degıl.kokusu hıc yok. bende bu yuzden suphelendım.sahte olabılme ıhtımalı var mı ?

Konuyu hortlatıcam sanırım da, herkes bu tabletlere büyük demiş, ah birde xpro 6000'nin tabletlerini görseniz bunun 2 katı :)
GASPARİ AMİNOMAX 8000'i bugün aldım, 350 tablet 4 antreman öncesi 4 antreman sonrası şeklinde kullanacağım..
Fiyatı ve miktarı çok cazip geldi, içeriğide güzel umarım iyi sonuçlar alırım.

Back
Yukarı