Gaspari Nutrition Amino Max 8000

Bu ürün sizce nasil ?

• Başarılı

Votes: 331 54,6%
  • Orta Karar

Votes: 231 38,1%
  • Başarısız

Votes: 44 7,3%

• Total voters
    606
Konuyu hortlatıcam sanırım da, herkes bu tabletlere büyük demiş, ah birde xpro 6000'nin tabletlerini görseniz bunun 2 katı :)
GASPARİ AMİNOMAX 8000'i bugün aldım, 350 tablet 4 antreman öncesi 4 antreman sonrası şeklinde kullanacağım..
Fiyatı ve miktarı çok cazip geldi, içeriğide güzel umarım iyi sonuçlar alırım.

Bende bugun aldım tablet büyüklüğü normal gripini içen bunuda içer öyle söyliyim

Ancak üstüne yapıştırılan malzemede Gene bi harfi düşürmüşler

Gaspari Nutrition Amino Max 8000 Yerine

Gaspari Nutrition Amino Mx 8000

Yazıyor türkçe açıklamayı kaldırıncada normal yazısı bulunuyor.Yeni trend oldu alınan her üründe illa bi sesli yada sessiz Harfi uçurmak...

geçenlerde aldığım bi bilgiye göre : türkiyedeki gasparilerin çoğu dubaiden gelen bayat mallarmış , amerikan gasparisiyle yan yana getirip incelemiş bi abim var. birisi sarı sarı benekli birisi beyaz , aradaki fark dağlar kadar diyor. ne düşünüyorsunuz bu konuda ? kafamda gaspari aminomax 8000 vardı bunu duyunca caydım biraz , dymatize amino 4800 almayı planlıyorum. engin bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim. teşekkürler

Öncelikle selamlar ben bu ürünü kullanalı 4 gün oldu aynı zamanda sabahları 5 yumurta ( dördünün beyazı ) her idman sonrası tavuk göğüsü optimum whey ve 3 idman öncesi 3 idman sonrası gaspari 8000 yani bu üründen alıyorum bu ürünü kullandıktan sonra yanagımda kabarıklık olustu iki yanagımda da sizce sebebi nedir fazla protein alımındanmıdır? yardım ederseniz sevinirim..:(

geçenlerde aldığım bi bilgiye göre : türkiyedeki gasparilerin çoğu dubaiden gelen bayat mallarmış , amerikan gasparisiyle yan yana getirip incelemiş bi abim var. birisi sarı sarı benekli birisi beyaz , aradaki fark dağlar kadar diyor. ne düşünüyorsunuz bu konuda ? kafamda gaspari aminomax 8000 vardı bunu duyunca caydım biraz , dymatize amino 4800 almayı planlıyorum. engin bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim. teşekkürler

firma üretimleri farklı olabiliyor çünkü üretim ve parti nolar illaki farklı

Ben aldım gelenler sarı benekli iri kıyımlardan bayat mal diye birşey saçma geliyor bana yani ekmek mi bu kullanma tarihi yakındır diyecem ama bunlarda en az 1 yıl kullanım süre var ve çoguda EXP 2014 tarihli Şuan elimdeki 350 Tablets Kullanıyorum. şuan için sıkıntı yok :)

aminomax ve bcaa 6000 im var iki ürün kombine edilirmi edilirse nasıl edilir yoksa birini bitirip diğerine mi başlamaylıyım?

merhaba ben bu spora yeni başladım ilk yazın sonunda Hardline Nutrition Amino 9000 kullandım bitmek üzere 70 kiloyum kollarım epey gelişti yalnız şimdi Multipower Triple Whey Amino 300 Tablet b6 kombinesi içerik ve fiyatı bakımından daha iyi gibi . ama iiyi bi marka içinde hepsini birden barındıran güzel bi ürün yapmadılar . yada ben bilmiyorum

ben bu ürünü hem araştırdım hem kullandım hem de tarım bakanlığına incelettim arkadaşlar... şüphe değil bazı gerçekler var ürün amerikan ürünlerinden tamamen farklı bionutra isimli firma ithal ediyormuş türkiye'de ve dubaiden geliyormuş neden diye sorduğumda da GDO varmış falan madem öyle diyorum Universal Biotech gibi markalar neden giriyor türkiyede direkt amerikan menşeili bu sefer başka bir hikaye anlatılar açıkçası fiyatın düşük olmasından çok tabletlerin bu denli farklı olması hiç güven vermiyor bana kullandım memnun değilim bu yüzden universal 2700 alıcam arkadaşımla ortak 700 tabletliğini daha önce beef amino kullanmıştım memnun kalmıştım yazarım kullanınca...

Ama aminomax içindeki bcaa oranı baya düşük diye biliyorum.

1QhFU

Bana Normal Geldi Googlede bunlar cıkıyor...

1QhFU

Bana Normal Geldi Googlede bunlar cıkıyor...

Aslında haklısın BCAA oranıda oldukça yüksek ancak 3 BCAA dan sadece L-Leucine oranı oldukça fazla L- Leucine bakarsak diğerleri yok denecek kadar az

---------- Post added at 23:48 ---------- Previous post was at 23:20 ----------

ben bu ürünü hem araştırdım hem kullandım hem de tarım bakanlığına incelettim arkadaşlar... şüphe değil bazı gerçekler var ürün amerikan ürünlerinden tamamen farklı bionutra isimli firma ithal ediyormuş türkiye'de ve dubaiden geliyormuş neden diye sorduğumda da GDO varmış falan madem öyle diyorum Universal Biotech gibi markalar neden giriyor türkiyede direkt amerikan menşeili bu sefer başka bir hikaye anlatılar açıkçası fiyatın düşük olmasından çok tabletlerin bu denli farklı olması hiç güven vermiyor bana kullandım memnun değilim bu yüzden universal 2700 alıcam arkadaşımla ortak 700 tabletliğini daha önce beef amino kullanmıştım memnun kalmıştım yazarım kullanınca...

Dedigin gibi urun Dubai menseili olabilir Amerikan versiyonu ile arasinda ufak tefek farklar da olabilir ancak sonucda kutusunda yazan besin değerlerini icermek zorunda oldugunu dusunuyorum bence etki konusunda cokda farkli degildir amerikan versiyonundan tabi her kullaniciya etki etcek diye de bisey yok

Son düzenleme:
Dedigin gibi urun Dubai menseili olabilir Amerikan versiyonu ile arasinda ufak tefek farklar da olabilir ancak sonucda kutusunda yazan besin değerlerini icermek zorunda oldugunu dusunuyorum bence etki konusunda cokda farkli degildir amerikan versiyonundan tabi her kullaniciya etki etcek diye de bisey yok

@Jdursun

BCAA oranları evet bazıları düşük ancak bunun içinde ek BCAA ya gerek duymak saçma olucaktır bitiminden sonra BCAA ya başlamak daha mantıklı gibi
Elimizden Gelse HLPC ye göndericez ancak paralı ancak parti noları ile alakalı bu durum yani yeni çıkarttıgı hap beyaz ise bize gelen sarı ise parti nolarının ve üretim tarihlerinin karıştırılması lazım

Zaten paket üstünde nereden geldiği türkçe yazıyor. Benim ürünümde ABD yazıyor içindeki hap sarı üstüne benekli hafif Zaten içinde bi ton pamuk + haplar var eski antibiyotikler gibi maşallah :)

Bu ürünü bugün aldım bende fakat kullanım zamanı konusunda bir türlü karar veremedim.Genelde hep antreman öncesi ve sonrası 5er adet olarak yazıyor.Ben antremandan önce ve sonra optimum whey alıyorum bu sebepten olsa gerek spor salonundaki antrenörüm sabah kahvaltıdan sonra 8 adet antremandan sonra 8 adet kullanmamı önerdi ama bana pek iyi bir tavsiye gibi gelmedi .

8 adet çok fazla, günde 16 adet yapar. Ki bu da önerilen miktardan 6 adet daha fazla demek.

Bu ürünü bugün aldım bende fakat kullanım zamanı konusunda bir türlü karar veremedim.Genelde hep antreman öncesi ve sonrası 5er adet olarak yazıyor.Ben antremandan önce ve sonra optimum whey alıyorum bu sebepten olsa gerek spor salonundaki antrenörüm sabah kahvaltıdan sonra 8 adet antremandan sonra 8 adet kullanmamı önerdi ama bana pek iyi bir tavsiye gibi gelmedi .

8 çok fazla toplamda 16 hap eder buda aşırı ya kaçar antrenmandan sonra 4 yatmadan önce 4 şeklinde içebilirsin...

Bu arada protein tozu içindeki aminolar çok az oldugundan bir sıkıntı yaşamazsın tam tersi olur aslında ben protein tozundan önce içiyorum ardından Optimum alıyorum...

Banada çok fazla geldi o yüzden sormak istedim sizlere.Kutunun üzerinde yazdığı gibi 5er 5er 2günder 2 kere almayı düşünüyorum 1 kere antremandan hemen sonra diğerini antremandan yarım saat önce filanmı almalıyım yoksa kahvaltı, öğle yemeği mi?

---------- Post added at 08:30 ---------- Previous post was at 08:27 ----------

8 çok fazla toplamda 16 hap eder buda aşırı ya kaçar antrenmandan sonra 4 yatmadan önce 4 şeklinde içebilirsin...

Bu arada protein tozu içindeki aminolar çok az oldugundan bir sıkıntı yaşamazsın tam tersi olur aslında ben protein tozundan önce içiyorum ardından Optimum alıyorum...

Yatmadan önce içmek mide de sıkıntı yaratmazmı acaba ?

Sabah uyanınca Whey antreman öncesi 1 servis aminomax 8000 antreman sonrası 1 servis aminomax 8000 antremandan 1 saat sonra veya yatmadan önce 1 servis whey kullanımı uygunmudur sizce ?

Sabah uyanınca Whey antreman öncesi 1 servis aminomax 8000 antreman sonrası 1 servis aminomax 8000 antremandan 1 saat sonra veya yatmadan önce 1 servis whey kullanımı uygunmudur sizce ?

Antrenmandan 30 dk önce 4 tablet antrenman bitiminden hemen sonra Whey + 1 Servis Amino Alabilirsin biri serbest form da kana karışacagı için sıkıntı çıkmaz ama aralarında bi 5-10 dk bırakmak iyidir

yatmadan önce whey degilde daha çok geç kana karışan casein önerilir.

Yukarda sormuşsun yatmadan önce Amino mideye birşey yapmasın diye

4 Tableti bol su ile içtiğin zaman bir sıkıntı ben yaşamadım ancak verim alacağımı düşünmedigimden dolayı antrenman öncesi ve sonrası olarak kullanımına devam ettim...

Antrenmandan 30 dk önce 4 tablet antrenman bitiminden hemen sonra Whey + 1 Servis Amino Alabilirsin biri serbest form da kana karışacagı için sıkıntı çıkmaz ama aralarında bi 5-10 dk bırakmak iyidir

yatmadan önce whey degilde daha çok geç kana karışan casein önerilir.

Yukarda sormuşsun yatmadan önce Amino mideye birşey yapmasın diye

4 Tableti bol su ile içtiğin zaman bir sıkıntı ben yaşamadım ancak verim alacağımı düşünmedigimden dolayı antrenman öncesi ve sonrası olarak kullanımına devam ettim...

Peki antremandan önce aminoyla birlikte whey almaya gerek varmı yoksa wheyi sabamı almak daha mantıklı.

Back
Yukarı