bb com da satılanlar niye 350 tb bizdekiler 325 tb ayrıca bb com üzerinden gelenlerde tabletler üzrinde gaspari yazmıyor ancak tr sitelerinde 73 tl ye satılan üründe yazıyor sahte olabilirler mi açıkcası rahatsız edici bir durum bsn ve gasparide ki bu anormal indirimlere artık kuşkuyla bakıyorum
kullandım arkadaslar bence kalıtesız fos bir ürün daha önce kullandığım multipower 2200 bna baya bir fark atar
voltaj yarar sağlamadı 9 tane kullandım anteraman sonu hiç bi faydası yok recovery için bana bisey hisstermedi daha önce bu ürününn bcaa sını kullandım o daha iyiydi
ama aminoyla kıyaslasak bu ürünü mltipower 2200-hardline 9000-twinlab fuel -multipower1600-gaspari amino die sırıalayablirim
kutununn bitmesine az kaldı yakında best body denicem fiyatı 55 tl
bu ürünü kullanmamdaki amaç ucuz olmasaydı belki etki eder sandım ama olmadı
bulent benim kullanmadığım piyasada protein tozu amino kalmadı steroidde kullandım hatta haftaya küre gircem kutunun yarısından fazlasını kullandım bisey yok aminoyu aldığında antermanların bir nebze olsa rahat ve acısız gecer recovery olayanın ben hiç yasamadım
bilmedğin ve anlamdığını belli yaptığın acıklamalarda sen 4-4 demissin bu dediğn tamamen yanlıs amino spor tecrübene ve kilona bağlı ben ant öncesi 7 sonrası 9 kullandım yanı senin kullandığın dozun 2 kat fazlası ama dedğidiım gibi etki yok tabiki bunlar bir anda cm olarak sana ölçü vermez ben etkiden kastım anteramanın biraz iyi geçmesi ant sonunda olsuan acının bir nebze azalması
mesela multipoweri[600 tablet] ilk kullandığımda ant öncesi 6 sonrası 7 anteramanlarım bonra vücut alıstığında 7 ve-8 seklinde kullandım iyi geçti ant sonunda acım azaldı
bulent benim kullanmadığım piyasada protein tozu amino kalmadı steroidde kullandım hatta haftaya küre gircem kutunun yarısından fazlasını kullandım bisey yok aminoyu aldığında antermanların bir nebze olsa rahat ve acısız gecer recovery olayanın ben hiç yasamadım
bilmedğin ve anlamdığını belli yaptığın acıklamalarda sen 4-4 demissin bu dediğn tamamen yanlıs amino spor tecrübene ve kilona bağlı ben ant öncesi 7 sonrası 9 kullandım yanı senin kullandığın dozun 2 kat fazlası ama dedğidiım gibi etki yok tabiki bunlar bir anda cm olarak sana ölçü vermez ben etkiden kastım anteramanın biraz iyi geçmesi ant sonunda olsuan acının bir nebze azalması
mesela multipoweri[600 tablet] ilk kullandığımda ant öncesi 6 sonrası 7 anteramanlarım bonra vücut alıstığında 7 ve-8 seklinde kullandım iyi geçti ant sonunda acım azaldı