Gaspari Nutrition Amino Max 8000

Bu ürün sizce nasil ?

• Başarılı

Votes: 331 54,6%
  • Orta Karar

Votes: 231 38,1%
  • Başarısız

Votes: 44 7,3%

• Total voters
    606
Benim sahte derken kastim içinde aa yerine nişasta olmasi değildir 1995 den beri bu sporu yapiyorum 1997 den beri supp. Kullanirim.piyasayi bilirim bir mal usa de çiktiğindan farkli formatta 2. 3. Pazarlar için üretiliyorsa ve ucuzsa orjinali shipping hariç 55 tl olan mali sen buradan 70 tl ye üstelikte 8 taksitle aliyorsan kuşkulamalisin benim elimde var indirimle bende aldim zaten almadan kullanmadan pek yorum yapmam etkisini bilemem çok çeşitli supp kullaniyorum beraberinde analiz ettirmeden içinde kideğerler doğrumu bilemem doğruysa sorun yok ama 325x1.6:520 g .350x2:700 ederki aslindaucuza falan almiş olmuyoruz kendimizi kandirmayalim üsteli bu hesap ayni kalitde üretildikleri varsayimina göre yapildi orjinal ürünü 100 tl ye alabiliyorsak onu tercih ederim bu durumda .hala anlatamadiysam kolay gelsin

netrition da ürünün değeri 26,99 ortalama 27x1,86=50,22tl ort. 51tl
8 taksit neresi veriyor?satıcı mı yoksa anlaşmalı banka mı?
bir öneri o zaman...
gel firmaya mail gönderip "farklı muhteviyatta farklı içerikle ambalajlanmış ürünleri Türkiye'de şu şu firmalardan alıyoruz; neden bu şekilde ürünü satışa sürdünüz, bu bizlerde kuşku uyandırıyor, orada nasılsa aynı şekilde istiyoruz" diyelim.
belki birimiz de alır ürünü analize gönderir?
belki de senin dediğin gibi nişasta ya da usa versiyonuyla aradaki farkı azımsanmayacak farklı ürün olduğu ortaya çıkar.
o zaman ben de bir daha indirimli ürün falan kullanmam.

anteraman sonu 7 tane kullandım ant önceside mp assault kullandım acıkcası hıc beğenmedım daha önceleri twinlab,gaspairi bcaa multipower 1600 ve 2200 ve hardlıne kullana biri olarak multipower 2200 den 7 tane alınca gayet tatmın olurdum ama bunda öle bir etkı yasamdım haplar buyuk ve hafıf mulipower 700 tablet olanını kullandım 10-15 tane kalmıstı tabletlerı karsılastırdım multipowerın amınoları daha agır gasparınınkı ise baya hafıf pazar antermandan sonra 8 tane aıcam bu seferde aynı etkıyı verıcekmı

netrition da ürünün değeri 26,99 ortalama 27x1,86=50,22tl ort. 51tl
8 taksit neresi veriyor?satıcı mı yoksa anlaşmalı banka mı?
bir öneri o zaman...
gel firmaya mail gönderip "farklı muhteviyatta farklı içerikle ambalajlanmış ürünleri Türkiye'de şu şu firmalardan alıyoruz; neden bu şekilde ürünü satışa sürdünüz, bu bizlerde kuşku uyandırıyor, orada nasılsa aynı şekilde istiyoruz" diyelim.
belki birimiz de alır ürünü analize gönderir?
belki de senin dediğin gibi nişasta ya da usa versiyonuyla aradaki farkı azımsanmayacak farklı ürün olduğu ortaya çıkar.
o zaman ben de bir daha indirimli ürün falan kullanmam.
yanlış anlamamışsın bak orada diyorumki usa da shipping hariç 55 tl hadi 51 olsun en az 20 tl de shipping koy üstüne.sonra demişim ki buradan 70tl ye üstelik 8 taksitle: ben tr de yasadığıma göre buradan deyince tr oluyor( 8 taksitle üstelik kargosuz satan site var) yani karsız satıyor tr firmaları
diğer hususlara hiç girmiyorum mail mi atarsın analiz mi yaptırırsın alırmısın almazmısın sen bilirsin konu uzamasın seninle karşılıklı atışacak zamanım yok tarzımda değil maksat bilgi paylaşılsın

ben bu ürünü 93 tl iken almıştım dergide hediye etmişlerdi kargo bedavaydı.
ameridaki üründen % 25 gramaj olarak az.belkide türkiyede tutunmak için bu tip bir ürün ve fiyatla sunuyor olabilirler. hatta protein tozunu 113 tl ye satıldığıda olmuştu

salon eve 200mt mesafede
çantayı hazırlarken yarım litre su ile, kutu üzerinde yazdığı gibi, 5 adet alıp salona gidiyorum
ısınma falan derken idmana başlamama en az yarım saat kalayı buluyor

Bu ürünü almayı düşünüyorum. Size danışmak istediğim bir durum var.
Diyetteyim 6-7 kilo fazlam var. Arkadaşım amino asit kullanmamı tavsiye etti. Bu ürünü tavsiye etti.

o kullandığın supplement'lere göre değişir, ben protein tozuda kullanıyorum o yüzden totalda 5-6 alıyorum günlük, sabah kalkar kalkmaz protein, antremandan önce 2 veya 3 tane aminomax antreman biter bitmez hemen 3 tane daha aminomax antremandan 1 saat sonra tekrar protein tozu bu şekilde yapıyorum, eğer ben günde bu tabletten 5-5 toplam 10 tane alırsam ki minimum 7 gr protein var.. 70 gram eder, protein tozun'dan aldığım minimum protein 60 gr.. gün içinde yediğim yemek içtiğim içecekler falan derken çok rahat 150 gr'ı aşıyor,(minimum değerlere göre hesapladım).. benim kilom 70, günlük vücudumun protein ihtiyacı maksimum 140 gr... vücut bu aldığın proteinlerin ihtiyacın olanını alır ondan sonrası vücutta fazladan bulunan protein vücuttan atılamazsa ilerde karaciğer ve böbrek yetmezliğine kadar gidebilir... yukarda bu tabletten günlük 10 tane alan ve protein tozuyla kombine eden 70 kiloluk bir adam için minimum değerleri çıkardığımda vücutta en az 10-15 gr'lık bir protein fazlası kalıyor, tamam protein ağırlıklı beslenelim gelişim için önemli ama fazlası ZARAR! Aman dikkat.
dostum yanlış anlama ama 5tablette 7gram var 1tablette değil öyle olsa kimse whey almazdı

***********ten yeni aldım ürünü 350lik kutu.
daha önce hardline kullandığım için hiç büyük gelmedi tabletler bana.
ama hardline da koku sorunu olmazdı. bi keresinde kutuda 5-10tane kalmıştı 1yıla yakın onlar sararıp benek benek olmuş ve kokmuştu bunun kutusu da aynı kokuya sahip ve hapların üstünde ufak sarı oluşumlar var. Ayrıca kutu içinde pamuk vardı; pamuğu çıkarınca kutunun yarısı boşaldı.
Jelatinin alt kısmında hafif silik şekilde son kullanım tarihi 2014 olarak yazıyor.
Kafamda soru işareti oluştu; hapların beyaz renkli, kutunun kokusuz olması mı gerekirdi yoksa bu böyle normal hali mi?

***********ten yeni aldım ürünü 350lik kutu.
daha önce hardline kullandığım için hiç büyük gelmedi tabletler bana.
ama hardline da koku sorunu olmazdı. bi keresinde kutuda 5-10tane kalmıştı 1yıla yakın onlar sararıp benek benek olmuş ve kokmuştu bunun kutusu da aynı kokuya sahip ve hapların üstünde ufak sarı oluşumlar var. Ayrıca kutu içinde pamuk vardı; pamuğu çıkarınca kutunun yarısı boşaldı.
Jelatinin alt kısmında hafif silik şekilde son kullanım tarihi 2014 olarak yazıyor.
Kafamda soru işareti oluştu; hapların beyaz renkli, kutunun kokusuz olması mı gerekirdi yoksa bu böyle normal hali mi?

Ben de dün aldım bu ürünü beyaz değil renk sarımsı değişik bi renk ,kokusu ise gene acayip bi koku var.Aynı markanın bcaa sını kullanmıştım o beyazdı evet ama koku onda da vardı.Sarımsı ve kokuyor olması ürünün içeriği ile ilgili sanırsam.

Benimde bugun elime ulaştı.350 tablet günde 4 adet 1 veya 2 öğün alınız diyor.bu ilk amino kullanımım olucak ilk hafta sadece ant öncesi 4 tablet almayı planlıyorum.2. hafta ant. öncesi 4 sonrası 4 almayı planlıyorum uygunmudur.Yanında kombine olarak optimum whey protein aldım.

slm arkadaşlar bugün elime 350 tabletliği ulaştı daha önce 325 tabletliğinden kullanmıştım ama iki amino asitte farklılıklar var 325 tablet olanda hapların hepsinde tek tek gaspari yazıyordu 350 tablet olanında yok ve 325 tablet onlanlar 1600 mg olmasına rağmen daha büyüktü 350 tablet olanlar bana biraz ufak gibi geldi daha önce ikisinede kullanmış ardaşlar yada bilgi sahibi olanlar beni aydınlatırlarsa sevinirim çünkü içime kuşku düştü ....

slm arkadaşlar bugün elime 350 tabletliği ulaştı daha önce 325 tabletliğinden kullanmıştım ama iki amino asitte farklılıklar var 325 tablet olanda hapların hepsinde tek tek gaspari yazıyordu 350 tablet olanında yok ve 325 tablet onlanlar 1600 mg olmasına rağmen daha büyüktü 350 tablet olanlar bana biraz ufak gibi geldi daha önce ikisinede kullanmış ardaşlar yada bilgi sahibi olanlar beni aydınlatırlarsa sevinirim çünkü içime kuşku düştü ....

kırmızı kısım ;) adresi sen düzeltirsin

http://www.besin- market.com.tr/gaspari/Gaspari-Nutrition-AminoMax-8000-350-Tablet

Ürün Açıklaması
NOT: GASPARI AMINO 8000 325 TB'LİK ÜRÜNLER ARTIK 350 TABLETLİK FORMLARDA SATILMAKTADIR.
325 TABLETLİK ÜRÜNDE 1 TABLET 1600 MG - 350 TABLETLİK ÜRÜN İSE 2000 MG DIR.
DAHA ÖNCE 325 TABLETLİK ÜRÜN TÜKETDİYSENİZ 350 TABLETLİK YENİ ÜRÜN İLE FARK GÖRECEKSİNİZ.
BU UYARI YANLIŞ ANLAŞILMALARI ÖNLEMEK ARACILIĞI İLE YAPILMIŞTIR.
SORULARINIZ İÇİN 0216 567 42 31 NOLU TELEFONDAN İLETİŞİM KURABİLİRSİNİZ.

Bu ürün ile Gaspari BCAA Super High Performance 6000 'i mukayese ederseniz artı ve eksileri nelerdir? İÇerik dökümünden ziyade mümkünse malzemelerin ve totalinde aminonun faydaları açısından artı ve eksilerini yazarsanız sevinirim.

(1 kutu BCAA 6000 aldım, evde çalışıyorum şu anda 3. ayı doldurdum (10 yıldan beri bu spora ara vermiştim evlilik vs dolayısı ile, şu anda 15 - 20 gün oldu, kas yorgunluğum azaldı, uyku ihtiyacım azaldı ve kaslarda boş günlerde de bir sertlik hissi var. Ayrıca AMD GNC Whey kullanıyorum günde 3 ölçek.)

Yorumlarınıza göre Whey'e devam ederken bu ürünün 2. kutusunu alacağım yada yine BCAA 6000'e devam edeceğim.

Şİmdiden teşekkürler.

Bu gün kullandım Pump etkisi gördüm kaslarımın bu kadar gerildiğine hiç şahit olmamıştım.Belkide ilk kez kullandığım için psikolojiktir bilemiyorum

kırmızı kısım ;) adresi sen düzeltirsin

http://www.besin- market.com.tr/gaspari/Gaspari-Nutrition-AminoMax-8000-350-Tablet

Ürün Açıklaması
NOT: GASPARI AMINO 8000 325 TB'LİK ÜRÜNLER ARTIK 350 TABLETLİK FORMLARDA SATILMAKTADIR.
325 TABLETLİK ÜRÜNDE 1 TABLET 1600 MG - 350 TABLETLİK ÜRÜN İSE 2000 MG DIR.
DAHA ÖNCE 325 TABLETLİK ÜRÜN TÜKETDİYSENİZ 350 TABLETLİK YENİ ÜRÜN İLE FARK GÖRECEKSİNİZ.
BU UYARI YANLIŞ ANLAŞILMALARI ÖNLEMEK ARACILIĞI İLE YAPILMIŞTIR.
SORULARINIZ İÇİN 0216 567 42 31 NOLU TELEFONDAN İLETİŞİM KURABİLİRSİNİZ.

Site/satıcı nasıldır, ürünler orijinal mi?
Alışveriş yapan var ise bilgilendirebilir mi?

bnde o siteden aldım bir kaç şüphem var ama GNC de çalışan bayan sitenin güvenilir olduğunu sölemişti birde çok uygun fiyatta

Site/satıcı nasıldır, ürünler orijinal mi?
Alışveriş yapan var ise bilgilendirebilir mi?

Reklam yapmak gibi olmasın ama o site bir çok markanın Tr distribitörü.

Ben İzmir'de yaşıyorum İzmir'de hiç elden supllement alma ihtiyacı duymuyorum.

söz konusu site güvenilir bir site gönül rahatlığıyla alışveriş yapabilirsin...

Back
Yukarı