Öldü denilen Beşiktaşla (hakem hatasıyla) berabere kaldınız. Hayır demekte haklı herkes, tabi kadrolar daha oturacak falan felan. Bir Beşiktaşlı olarak gruptan çıkmasını yürekten istiyorum. Umarım çıkar ve ülkemizi başarılı bir şekilde temsil eder.
Neden herkes ooo manchester united zor alirsiniz puan felan gibi tepkiler veriyo manchester bizden cokmu iyi?Ben Galatasaryin grubu lider bitirecegini dusunuyorum...
Bence boyle bir mac kistas olamaz. Besiktas icin olum maciydi. Kaybetse daha 4., 5. haftada Samet Hoca yollanirdi, taraftar homurdanmaya baslardi ve Besiktas da bunun farkindaydi. Bu sebeple pek de yetenekli gorunmeyen ama mucadeleci, gercekten "feda" etmis bir takim vardi sahada. Besiktas belki de tarihindeki en iyi derbilerden birini cikardi, olmasi gereken de buydu zaten.
Ona bakilirsa Galatasaray birkac hafta sonra Akhisar'a Arena'da yenilirse, Akhisar'i bile yenemediniz gruptan kesinlikle cikamazsiniz mi olacak? Ya da ilk macta gideriz Manu'yu yeneriz, sonra gideriz evimizde ikinci macta Cluj'a yeniliriz. Olabilecek seyler.
Galatasaray'in Kaka'yla falan ugrasmaktan ziyade -o bolge zaten fazlasiyla dolu- hucumcu bir sol beke ihtiyaci var. Hakan Balta'siz hucumda resmen bir kisi eksik oynuyoruz, defansta ise surekli adam kaciriyor, hatalar yapiyor. Bu bolgeye takviye olmazsa isimiz zor gorunuyor, onu da belirteyim.
Devlerin arenası olduğu doğru ama Galatasarayda pigme değil![]()
gs iyi bir stoper alır ve melo da forma girerse rahat çıkar bu gruptan, fenerin rakipleri de belli oldu, aykut varken bu 3 deplasmanda da puan alacağımıza inanmıyorum, rum takımına kepaze olucaz bideDevlerin arenası olduğu doğru ama Galatasarayda pigme değil![]()
ujfalusi ilk yarıyı kapattığı için şart, fenerli olarak lugano'nun galatasaray'a gelmesini istemem ama zaten fener 3 tane lugano parası hediye ettiLugano deniliyor, bilmem ne derece dogru ama Unal Aysal da defansa takviye yapilacagini soyledi. Acikcasi bir GS'li olarak Lugano'dan her daim nefret ettim ama icten ice, ah keske boyle agresif ve hirsli bir stopere sahip olsak diye de icim icimi yedi. Muslera, Lugano'nun referansiyla Turkiye'ye gelmisti hatirlarsaniz, belki boyle bir transfer gerceklesebilir. Tanidik, bildik oyuncu olmasinda fayda var diyorum ben kapali kutu olmasindansa.
İlk maç kiminle belli mi?