Galasaray' ın rakipleri :)

geçen maçlarını izledim van persie ile çok daha güçlenmişler. manu bu sene geçen seneden çok daha kuvvetli. ha yenemezmiyiz yeneriz tabi futbol bu ama manu kötü demek doğru değil.

menu ile old trafford'da 19 Eylül 2012 Çarşamba 21:45

250px-Old_Trafford_02.JPG

çok iyiymiş bu maç kaçmaz hemde doğum günüme geliyor :)

Son dakika haberi;

Manchester City'den Kolo Toure'yle anlasmisiz sanirim. Sampiyonlar ligi tecrubesi ust duzey bir futbolcu. Hayirlisi olsun eger haber dogruysa.

Son dakika haberi;

Manchester City'den Kolo Toure'yle anlasmisiz sanirim. Sampiyonlar ligi tecrubesi ust duzey bir futbolcu. Hayirlisi olsun eger haber dogruysa.

onun abisi iyi olanı yaya toure yani,kolo ne katar bilemiyorum. hayırlısı olsun.

onun abisi iyi olanı yaya toure yani,kolo ne katar bilemiyorum. hayırlısı olsun.

Dunku Bursaspor galibiyetinden sonra Fatih Terim ve Ali Durust, Toure gibi laflar etmisti fakat bugun Kjaer ve Rolando'nun da isimlerinden soz edilmeye baslandi. Umarim bu geceyarisi 1'e kadar transfer sonlanir ve yeni transferin ismini sampiyonlar ligi listesine yazdirmayi basarabiliriz.

Yillardan sonra Galatasaray'i boyle iyi bir kadroyla sampiyonlar liginde izleyecegiz. Hayirlisi. :)

PS: Kolo Toure de uluslararasi deneyimi cokca mevcut bir oyuncu, hep buyuk takimlarda oynadi ama yasi fazla. Bir de ustune sakatliklar gecirdi. Bence Rolando cok daha iyi bir secim olabilirdi. :)

Back
Yukarı