Günlük Motivasyon

Video'ları izleyince motive olmak yerine kötü oldum adamları görünce benim öyle olmamın imkansız olduğunu bilince canım sıkıldı hele birde videodaki kadınların benden daha fazla ağırlık kaldırıp benden fazla kaslı olduğunu görünce sporu bırakma noktasına kadar geldim resmen :D

O adamlar öyle dogmamis bir pro bodybuilderin vucudu degil verdigi emek harcadigi efor beni motive eder zaten

tiraj için son son sayfasının sağ üst köşesine bikinili kadın resmi koyan gazetelerden ya da tiraj için her sayısına mutlaka bikini model resimleri koyan MF tarzı dergilerden değiliz..yani tiraj ya da reyting kaygımız yok..
her başlığa alakalı alakasız bikini modelleri sanki vg.cilermiş edasıyla konmasına anlam veremiyorum..

motivasyon başlığı diye açılmış ve ilk mesajlardan da anlaşıldığı gibi vg videoları konuyor..

"ben bunlardan motive oluyorum" diyorsanız başkası da daha açığından motive oluyodur..bunun sonu yok..kurallarımız açık..uluslar arası vg bölümündeki seviyesiz duruma düşülmesin bu başlıkta bari..

ayıbının günahının derdinde de değiliz..olay bel altı, +18 mahalle kıraathanesi muhabbetlerine dönüyor..
sadece erkek üyelerimiz yok..

edit : mesajlar sildim..lütfen bu uyarımı her başlıkta dikkate alalım..

tiraj için son son sayfasının sağ üst köşesine bikinili kadın resmi koyan gazetelerden ya da tiraj için her sayısına mutlaka bikini model resimleri koyan MF tarzı dergilerden değiliz..yani tiraj ya da reyting kaygımız yok..
her başlığa alakalı alakasız bikini modelleri sanki vg.cilermiş edasıyla konmasına anlam veremiyorum..

motivasyon başlığı diye açılmış ve ilk mesajlardan da anlaşıldığı gibi vg videoları konuyor..

"ben bunlardan motive oluyorum" diyorsanız başkası da daha açığından motive oluyodur..bunun sonu yok..kurallarımız açık..uluslar arası vg bölümündeki seviyesiz duruma düşülmesin bu başlıkta bari..

ayıbının günahının derdinde de değiliz..olay bel altı, +18 mahalle kıraathanesi muhabbetlerine dönüyor..
sadece erkek üyelerimiz yok..

Bel altı birşey göremedim ben bu konuda,+18 muhabbetin döneceğinide sanmıyorum,zaten sokağa çıktığımızda bu açıklıkta giyinen bayan sayısı oldukça fazla,hatta nerdeyse herşeyi belli olan insanlar görmüyormuyuz ?

Daha açığından motive olucak insan buraya değilde,başka sitelere girer bence sıkıntı yok.
Pardon mesajları silmişiniz onu görmedim :o
Saygılarımla.

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 00:46 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 00:23 ----------

Mesela bu konuyu bir erkek üyemiz değilde bir bayan üyemiz açsaydı, erkek body building'ci videoları paylaşsaydı aynı tepki, o konuyu açan bayan üyemize'de gelicekmiydi merak ediyorum.
Sonuçta beni bayan bodybuilding'ci motive ediyorsa ben onu paylaşırım, acaba benmi yanlış düşünüyorum.
Saygılarımla.

Bel altı birşey göremedim ben bu konuda,+18 muhabbetin döneceğinide sanmıyorum,zaten sokağa çıktığımızda bu açıklıkta giyinen bayan sayısı oldukça fazla,hatta nerdeyse herşeyi belli olan insanlar görmüyormuyuz ?

Daha açığından motive olucak insan buraya değilde,başka sitelere girer bence sıkıntı yok.
Pardon mesajları silmişiniz onu görmedim :o
Saygılarımla.

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 00:46 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 00:23 ----------

Mesela bu konuyu bir erkek üyemiz değilde bir bayan üyemiz açsaydı, erkek body building'ci videoları paylaşsaydı aynı tepki, o konuyu açan bayan üyemize'de gelicekmiydi merak ediyorum.
Sonuçta beni bayan bodybuilding'ci motive ediyorsa ben onu paylaşırım, acaba benmi yanlış düşünüyorum.
Saygılarımla.

bu konuyu tartışmayacağım..herseferinde dediğim gibi..bizler kurallarımızı tecrübe ederek koyduk ve hangi bölümde seviye nasıl yerlere iner bu konuda uzman olduk diyebilirim..
ayrıca mesajımın tamamını okumamışsınız..herkes herşeyden motive olabilir ozaman herkes aklına gelen videoyu paylaşsın burda..birisi de çıkıp crazy dance in kayseri benim motive ediyor derse ne yapalım? başlık çöpe dönmez mi?

başlığın ilk mesajından da anlaşılacağı gibi gerçek vg ile alakalı videolar için açılmış ve öyle devam edecek..

illa o tarafları zorlamaya devam eden üyelerimiz ; kimin neyi ne amaçla paylaştığını bizler de biliyoruz..lütfen artık zorlamaktan vazgeçin..her başlığa görmek istediğiniz şeyleri eklemekten vazgeçin..facebooktaki ya da odanızdaki duvarınızda paylaşırsınız..

İmkan olsa da sitesindeki videoları koyabilsem buraya, sadece üyeler izleyebiliyor maalesef :D

Preview videoları bile yeter zaten, izleyip de gaza gelmeyecek biri yoktur.

Güçlü,hacimli,estetik,esnek,dayanıklı,hızlı.. Bir sporcuda olması gereken herşey var bu adamda, body için yaratılmış sanki :D Bir de bu adam fitness model, bizim sporcuların fitness anlayışının değişmesi lazım bir an önce :D
[YOUTUBE]NR7wgpUChYo[/YOUTUBE]

[YOUTUBE]Ea5eJdC380E[/YOUTUBE]

[YOUTUBE]k1T_upbMyak[/YOUTUBE]

[YOUTUBE]wne0gXYhHv8[/YOUTUBE]

Son düzenleme:
Bb ile ilgili değil ama bence süper

[YOUTUBE]tnTsa4DJBB8[/YOUTUBE]

Son düzenleme:
[YOUTUBE]https://www.youtube.com/watch?v=zc8ApsEizP0[/YOUTUBE]

Bugün bir powerlifting motivation videosu paylaşmak istedim bazen gücümüzü son raddesine kadar zorlarız bu günde o günlerden biri olabilir ... thums:

Back
Yukarı