Bu gerekli ve hakkında hiçbir bilgin olmayan bir konu. Şu anda bütün gün kapı kapı gezen pazarlamacıyla masabaşında oturan memura aynı kalori miktarını çıkarttın. Mevzudan bu kadar uzaksın ve bir de üzerine adam azarlıyorsun.kilonla 2 ye carp o kadar protein al 4 le carp carb miktari 1 1.5 la carp yag miktarini bulursun kendin hesapla bunuda mi bilmiyon sole gereksiz konular acip forumu mahfetmeyin.
Eğer ingilizce biliyorsan şuraya bir bak: http://iifym.com/iifym-calculator/Günlük almam gereken kalori miktarını her site farklı gösteriyor. Sizce en çok doğru gösteren site hangisi ?
Bu is boledir normal bi insanin 60 kilo ise 60 pro almasi yeterlidir ama sporcunun ve hacim isteyeen kaslanmak isteyen birisi 120-150 olmalidir ve carb miktari ise 200-250 yag ise 50-75 arasi olmalidir bunu biliyorsundur herhalde bunu kendisi hesapliyabilir carb ve pro 4 kalori yag ise 9 dur bunuda biliyorsundur eee o zaman bole internet sayfalarina guvenmeye hic gerek olmaz olmadi alsin bi mutfak tartisi hesaplasin yesin arkadasim.
madem iyi bilmiyorsun niye yanlış bilgi verip yönlendirmeye çalışıyorsun. Forumda birçok yazı olduğunu biliyorum fakat her yerde farklı bir şey söylüyor dedim.Ben kesin solemedim ortalama soledim peki madem oyle neden onlarca calori olcer site var ve hepsi farkli sonuc gosteriyor bunu acikla o zamanda bende ogreniyim arkadasta ve o insan bana kucuk ddusurdufu yorumda ne halt yedigini bilmiyom ama yardimci olmaya calisan birisini bole asagilamak uzdu acikcasi ve benbaktigimda daha ilkinde gunluk kkalori bulk donemi beslenme vb pro hocalarimizin makalelerini gordum forumu arastir burda gereksiz laf kalabiligi yapma sormussun cevab verdim peofosyonel degilim kisa bir bilgi verdim sadece kendinde deneye deneye gor burda yardim etmeye calisan insanlara ole laf atmanin kimsenin hakki yoktur ve evet bende biraz ters konusmusum yanlis anlamis olabilirsin ama ayni konuda forumda yuzlerce bilgi mevcut iyice bi bak arastir.