benimde notebook un ekran kartı yandı 2.kez.. tamire verdim ama ölmüşBugün güne çok iyi başlamadım, bilgisayarımın ekranı bozuldu, son zamanlarda ekran açılmıyor, biraz bekleyip kapat aç yapınca yine çalışıyor, sanırım ekranı değiştirmem lazım. Böylece sabah 20 dakika kaybettim, yine de sporumu yaptım.
Evden tam çıkarken kızım uyandı, çok ağladı gitme diye.
Full body günüydu bugün.
Sanırım bench sehpası almam lazım, sandalyeyle olmuyor. Omuzlarım dar, ama sandalye geniş olduğu için dumbbelları yana açınca omuzum sandalyeye değiyor. Basit bir sehpa önerileriniz var mı? ( Eşim duyarsa spor salonuna çevireceksin odayı diyecek kesin.) Yoksa biceps triceps için benchsiz yapılan hareketler var mı?
Pilates topu çok tehlikeli olur bencebenimde notebook un ekran kartı yandı 2.kez.. tamire verdim ama ölmüş
tek bir göğüs hareketi için bence gerek yok.. evde pilates topu varsa onunla da denenebilir, dengeye dikkat etmek lazım, onun dışında push up, bildiğimiz şınav çekilebilir aletsiz.. olmadı 4-5 yastık üstüste koyup bench yap.. daha rahat..
o açıdan da sakat biraz..Pilates topu çok tehlikeli olur bencekollar değil bütün vücudu kontrol etmem gerekecek dengede durayım diye.
Valla 10 senedir söylüyorum, ama hiç sporu sevdiremedim, çok kendinden emin bir insan, etrafta herkes göbeği olduğunu söylese bile hiç takmayan adam, zaten gündüz anam ağlıyor, çalışıyorum diyor, bir de spor yapamam der. Keşke evlenmeden önce şart koysaymışım@Noralisa Enişteye bu spor sevdirilir,faydaları anlatılır,Biraz kaslansan fena olmaz bak yazda geliyor diyerek gaz verilir,bi süre sonra enişte bi salon kurar zaten eve,onun sayesinde hertürlü alet edavattan faydalanılır.Buda bir fikir tabiiki![]()
en azından önyargılı değil spor yapmana karşıValla 10 senedir söylüyorum, ama hiç sporu sevdiremedim, çok kendinden emin bir insan, etrafta herkes göbeği olduğunu söylese bile hiç takmayan adam, zaten gündüz anam ağlıyor, çalışıyorum diyor, bir de spor yapamam der. Keşke evlenmeden önce şart koysaymışımama artık 10 sene geçti.
Bana karışmıyor ama, çok iyi yapıyorsun der.
Aslında bir arkadaşıyla beraber gitse, motive olur bence, geçen sene 1 ay gitti, ama her gün gittien azından önyargılı değil spor yapmana karşı
bu arada youtube yasağı kalktığından bu konu tekrar iş yapar hale geldi.. programını süslemek için de kullanabilirsin Bayan için Evde Çalışma Programı | BodyForumTR Vücut Geliştirme Forumu
ben salona ilk gittiğimde de aynısı olmuştu 11 sene evvelAslında bir arkadaşıyla beraber gitse, motive olur bence, geçen sene 1 ay gitti, ama her gün gittiama ilk başta şunları şunları yapacaksın demişler o kadar, daha sonra hiç kimse ilgilenmemiş, hayatında hiç sporla ilgilenmeyen, kitap dergi araştırmayan biri çabuk demotive olur salonda, ilk başta özel antrenörle çalışıp sonra kendisi çalışsa iyi olur diyorum da, tabii önce istemek lazım.
Lower body programından memnunum, sanki tam bana göre yazılmış gibi, belki squat eklenebilir?
Full'de Thruster denen egzersizi eklemem lazım.
günümüzde insanlar için dış görünüşten çok iş dünyasındaki yeri maddi durumu daha önemli olduğundan göbekli keltoş ve bakımsızda olsa bir erkek bunu önemsemiyor ama insanlar hiçbir zaman sıradan fiziği olan kişileri zenginde olsa idol almadı çoğunlukla şimdi kim ne derse desin görünüş önemli brad pitt gibi yakışıklı fit vücutlu biri mesala ne kadar cahilde olsa yinede herkes tarafından sevilir ama göbekli biri ne kadar bilgili olsada maalesef kızların sevgili olamaz onun için bilgili olmak önemli paralı olmakta önemli ama düzgün fizikli ve bakımlı olmak belkide hepsinden önemliValla 10 senedir söylüyorum, ama hiç sporu sevdiremedim, çok kendinden emin bir insan, etrafta herkes göbeği olduğunu söylese bile hiç takmayan adam, zaten gündüz anam ağlıyor, çalışıyorum diyor, bir de spor yapamam der. Keşke evlenmeden önce şart koysaymışımama artık 10 sene geçti.
Bana karışmıyor ama, çok iyi yapıyorsun der.
Çalış ! Unutma ki hiç kimse ilk görüşte kalbine aşık olmayacakÖnce insan olacak, sonraki özellikler herkesin kendi önceliklerine kalmış bir şeyUzun boylu, yakışıklı bir de kaslı erkek her zaman dikkat çeker ama kişiliği iyi değilse o insanın dış görüntüsünü ben görmem.
Salatada light sutas kaşar peynir de vardı 20 gr, eklemeyi unutmuşum
GT-S7562 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Evet bir ikki ay sayacam sonra sanırım ezberlerim neyde ne kadar kalori olduğunu.Yaw bu kalori hesaplama isi yokmu kafayi yedirtiyor bi süre sonra insana,piskolojisini bozuyor,yok sunu yazdim bunu unuttum derken siyiriyor insan bi süre sonra.