Günlük 58-164

Öğle yemeği
3 adet biber dolması
1 bardak ayran

GT-S7562 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bugünkü durum 27.04.2014
Geçen seneki fotoğraflara baktığımda çok az fark görüyorum, sanki spor yapmasam da böyle kalacakmışım gibi geliyor. Çok çalışmam lazım :(
4ln0hv.jpg

Beslenme düzene girip ağırlık çalışması da eklenince değişiklikler farkedilir..

Akşam yemeği
Fırında cipura
Salata (zeytin yagi var)
Yeşil çay
Çilek
a9a9eve4.jpg

Çipura iyidir.. en son kumkapıda yemiştim.. üstünü de hafif yakıp pişiriyorlardı.. oda ayrı bir lezzet katıyordu..

İzgarada daha güzel oluyor

Dünkü akşam yemeği yine kapuskaydi. Eşim de kızım da yemediği için 3 gün ben yedim. Ama lahana çok seviyorum, çığ veya pişmiş farketmez.

Kapuskayı bende yiyemem pek :)
Polonya'nın geleneksel yemeği olduğunu söylemişti orda yaşayan bir arkadaş, kapuska.. polska..
Birde kafiyeli olan pırasa :eek:

28.04.2014
Cardio power and resistance
Kahvaltı
150 gr light beyaz peynir
1 domates, 1 salatalık
Ekmek evden almayı unutmuşum, ekmeksiz yedim
1 bardak şekersiz neskafe.
Resim 073.jpg

Ara öğün
Çilekli yoğurt
Resim 074.jpg

Öğle yemeği
Yağsız salata
200 gr tavuk (bana göre çok fazla geldi)
200 gr kadar nohut yemeği
Elmayı 2-3 saat sonra yiyecem.
10277587_10152414145279294_4079916888916600375_n.jpg

Sabah ekmek bulamayınca biraz karbonhidrat da alayım dedim, tabii nohutta bir de protein de var. Bu kadar protein almam gerekiyor mu aslında? o kadar çok spor yapmıyorum ki?
Sadece kardiyo yapsan da aynı şekilde protein alman yararına olur.. hiç spor yapmasaydın tabiki de gerekmiyor.. bir an önce ağırlık çalışmasına başlamalısın.. geçen gün dambıllarla ilgili soru sormuştun, gelişme var mı bu konuyla ilgili..

Almam lazım, araştıramıyorum, zaman bulamıyorum. Burda belirttiğinizi alayım mı? bu en uygun fiyat mı? sanırım internetten alacam, sadece bir spor mağazası biliyorum Decathlon ama o da çok uzak bize, bir de 2 x 2kg aldığım dambıllar orda pahalı olduğunu farkettim sonra interneten bakınca. Eldiven ne için lazım?

Demir olursa daha uzun ömürlü ve dayanıklı.. kauçuklarin ise malzeme kalitesi düşük, fiyatı makul.. Demir almak daha mantıklı.. Eldiven almak bunun için lazım :)
abe8e8yv.jpg

Akşam yemeği
Misafirlikteydim, çok yememeye çalıştım.
3 adet tavuk kanat
Biraz bulgur pilavı
Yoğurtlu havuç salatası
Salata
1 bardak kola
Çay

Bugün spora kalkamadım, kızım hastaydı, sabah 4'te yattım, 6da kalkamadım.
Kahvaltı
Light beyaz peynir
Domates, salatalık
Tam tahıl ekmek
Şekersiz çay
Masada diğer şeyler de vardı ama yemedim:) yememek biraz zor ama sonrası mutluluk veriyor. Dün akşam da birçok şeyi yemediğim için bu sabah mutlu kalktım.
10253987_10152416376864294_7364875226506436402_n.jpg

Back
Yukarı