günde 5 yumurta zararlı mı?

bakliyat yasak

Tavuk balik et tam yagli peynir sebze cesitleri kuruyemisleri tuketmek serbest

Hububat ve tahillar yeni insan diyetine girdi ve bunyemiz alisik degil zararli vucud antikor uretiyor zehir muamalesi goruyor vucudda

hocam yalnız, benim amaçlarımdan biri de yağ yakmak. depolanmış yağlarım çok fazla. kilom çok olmamasına rağmen göğüs göbek kalça yağlarım erimiyor bir türlü. sınırsız sebze de karbonhidratı çok arttırmış olmaz mı?

hocam yalnız, benim amaçlarımdan biri de yağ yakmak. depolanmış yağlarım çok fazla. kilom çok olmamasına rağmen göğüs göbek kalça yağlarım erimiyor bir türlü. sınırsız sebze de karbonhidratı çok arttırmış olmaz mı?

sınırsız dediklerim bunlar

dereotu roka maydanoz tere lahana brokoli marul taze sogan

bunların karbonhidrat oranları dusuk birde ne kadar yiyebilirki insan saymaya gerek yok

cig sebze yiyemezler o kadar :)

diyete devam.

et, süt ürünleri ve yeşil sebze dışında bir şey yemiyorum 3 gündür. açıkçası baş ağrısı çekmedim değil.

yalnız idrarda görünmesi gereken keton cisimciklerini hala göremedim sanırım. ağzımda değişik bir tat var. yine de sersemlikten çok gün içinde enerjik hissediyorum. balık yağı aldım iki gündür kullanıyorum. bu akşam derbi stresinden yemek yemeyi unuttum. :D maçtan sonra yiyiebildim zaten geç yatacağım bazı işlerim olduğu için.

henüz diyete başladığımdan beri spor yapmadım zaten 3 gün oldu. sanırım bir süre vücut geliştirmeye ara vereceğim.

kısacası şu aşamada dikkatimi çeken iki şey var: normalden fazla enerjik olmam ve fazla açlık çekmemem.

Back
Yukarı