Gücümde Düşüş Var

BodyBear

Üye
Merhabalar öncelikle herkese kolay gelsin, gücünüz bol olsun... Çünkü bende acayip bir güç düşüşü var. Protein kullanmayı bırakıp kilo verme amaçlı CLA kullanımına geçtim bununla alakası olduğunu sanmıyorum ama beslenmemde de bir eksiklik yok diyet yapmıyorum. Assault da kullanıyorum ama son 1 haftadır girdiğim ağırlıkların yarısına girebilir oldum. Hele ki omuz ve göğüste. Var mıdır bir sebebi morallerim alt üst oldu lütfen fikri olan bilgisi olan belirtsin...

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Uzun zamandir ayni programi uyguluyorsaniz onun etkisi olabilir. Bende de goguste bi dusus var hemen program ve hareket degisikligi yaptim

uykununda cok buyuk etkısı var .

Aynen daha mantıklı geldi çünkü hiç bi şekilde uyku düzenim yok

Definasyona girmişsin ondandir. Dusuk kalorili beslenmeye baslayinca agirliklar dusebilir
Kardesim arkadasin yazdigini daha dikkatli okuyup cevap yazarsan daha iyi olur.

Bodybear protein kullanmayi neden kestin? Antremanlardan once kafein al ve tavsiyem proteini kesme guc artisini bu sekilde saglayabilirsin. Kilo vermeye yonelik calisicaksan gunluk aldgn karbonhidrat degerini dusur.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bodybear protein kullanmayi neden kestin? Antremanlardan once kafein al ve tavsiyem proteini kesme guc artisini bu sekilde saglayabilirsin. Kilo vermeye yonelik calisicaksan gunluk aldgn karbonhidrat degerini dusur.

Proteini CLA ile birlikte kullanmam saçma olur diye kestim çünkü zıt şeyler ama haklısın CLA tükensin hemen yine proteine başlayacağım

protein kullanımı derken suplement tenmi bahsediyorsun
çünkü bazı protein tozlarında creatin ve glutamine vb maddeler oluyor bunlarda bazı kişilerde güç artışına sebep olabilir ama bunun bukadar hissedilir derecede çok olmaması lazım

güç düşüşünün bir çok nedeni olabilir
mesela
piskolojik
beslenme bozukluğu
bilinmeyen bir hastalık
uykusuzluk
aşırı cinsel aktivite

Aynen supplement ama complex proteindi. Evet hocamda bu nedenleri örnek verdi uykusuzluğum çok var

Daha dikkatli nasıl okuyim ne yazdıysa ona cevap verdim.

Kardeşim definasyonda olsam bilirim

Merhabalar öncelikle herkese kolay gelsin, gücünüz bol olsun... Çünkü bende acayip bir güç düşüşü var. Protein kullanmayı bırakıp kilo verme amaçlı CLA kullanımına

Kilo verme amacli demissin definasyonda degilim demişsjn ?

Back
Yukarı