gögüslerimi yetersiz buluyorum

merhaba arkadaslar goguslerimi belirttigim gibi yetersiz buluyorum.antremanim su sekildr
ust gogus dumbell press 4 set 12 10 10 8
ust gogus dumbell yana acis 4 set 12
dumbell bench press 4 set 12 10 8 6
dumbell fly 4 set 12
cable crosover 3 set 12
2 aydir bu sekilde calisiyorum acaba degistirmemmi gerekiyor ?

Eklentiler

• IMG_1159~2.jpg
    IMG_1159~2.jpg
    58,4 KB · Görüntüleme: 410
Bence vücudun genel olarak gayet iyi,göğüs kaslarında genetik biraz belirleyici.zaten bundan fazla olursa hoş durmaz tabi kişisel görüşüm.

tesekkurler onur evet genetik yapida cok onemli tabi ama antreman la ilgili oldugunu dusunuyorum birazda acaba haftada 2 yemi cikarsam

Üst göğüs dumbbell press'i barbell'la olanı mı değiştirsen ? Bana öyle bir şey denmişti,üst göğüsü dumbbell yapıyorsan benchi barbell'la yap,üst göğüsü barbell'la yapıyosan bench'i dumbbell'la yap,bana denilen buydu ben öyle deniyorum

2 aydır dumbbell yapıyormuşsun biraz değiştirmelisin bar ile + cable cross yerine dipse başvur daha iyi yarar göğüsleri denemeni tavsiye ederim

Goğüs bölgelerinin siralamasını da değiştirebilirsin. Örneğin bir hafta incline ile baslıyorsan (ilk hareketin olarak), 2. hafta decline da baslarsın. alt göğüse arada böyle değişiklik yapabilirsin. Zaten 2 aydır üst göğüs ilk sıradaymış programında.

evet arkadaslar haklisiniz sanirim bende dediginiz gibi yer degistirmeye basladim 3 hafta oldu ve etkisini gormeye baslaxim sanirim yorumlarinjz icin cok tesekkurler biraz gec gordum mesajlarinizi[DOUBLEPOST=1405327461][/DOUBLEPOST]3hafta sonrasi

Back
Yukarı