Göbegi eritip kas yapmak.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Herkese merhaba,umarım konuyu dogru yere acmisimdir.. Benim sorunum su; 2,5 aydir spor salonuna gidiyorum biraz gobegim var bunu eritmek icin sekeri,yagli yemekleri ve hamur isini tamamen kestim.. Bca ve protein tozu kullaniyorum antreman once ve sonrasinda,sizce gidisatim dogru mu ? Yani bu sekilde ilerlersem yavas yavas gobekten kurtulup, irilesmeye baslayabilir miyim ? Yasim 25 boy 1.85 kilom 80..
Yardimci olursaniz cok sevinirim.

beslenme işini halletmişsin zaten karın hareketlerıne ağırlık verirsen o göbekten eser kalmaz ama kendini hergün ne kadar zorluyabiliyosan zorla. kilolu degilim ama forumda en cok tavsıye edilenlerden 2 side bol kardiyo ve bol su tüketimi

Karin hareketlerini bol bol yapiyorum hatta yag yakicida kullanmali miyim diye soruyorum kendime ve bunlari yaparkende zatiflamaktan korkuyorum.

spor salonumuzdaki bir abi vardı oda kullanmıştı yağ yakımı için carnitine kilo verdimi ? verdi. ama senin sorunun tek göbekse bence gerek yok tüm vücut kütlendende yakabilirsin bu yağları. ben kullanmadıgım için tam bilgi veremem ama bana sorarsan kendine 3 ay ver ve karını her salona gittiğinde çalışman. sabır sonuç getiricektir inşallah eritirsin istedigin noktaya gelirsin bol şans :)

Değerli üyemiz;
Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.

Konu kilitleme sebepleri;
- Daha önce benzer bir konu açılmıştır.
Lütfen arama yapmadan konu açmayınız.
Link :
https://www.bodyforumtr.com/threads/göbek-sorunu.4384/

Arama Kelimeleri : göbek

Yukarıdaki arama kelimelerini arama bölümündeki "sadece başlıklarda ara" sekmesini tıklayarak aratınız. Çıkan arama sonuçlarından sorunuza en uygun bulduğunuz başlığı inceleyiniz.Aradığınız cevabı bulamadığınızı düşünüyorsanız dahi sorunuzu o başlıkta sorunuz.Çok özel bir durum olmadıkça yeni başlık açmayınız.Aksi takdirde başlık kirliliğine neden olursunuz.

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız!
Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı