Göğüslerim gelişmiyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Avicii
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Avicii

Üye
Bir buçuk seneye yakın zamandır vücut geliştirmeyle uğraşıyorum. Fakat göğüslerim bir türlü hacimlenmiyor. Vücudumun diğer bölgeleri gayet kaslı durmasına rağmen göğüslerim hiç spor yapmayan birinden sadece biraz daha hacimli. Bu estetik açıdan gerçekten çok problem yaratıyor. Lütfen yardım edin. Mesaj atın, konuya cevap verin artık emeğimin karşılığını az da olsa görmek istiyorum. Yalvarırım yardım edin.

Göğüs ölçüm 101 cm
Boyum 175 cm
Yağ Oranım %15
(Omuzlarım düşük)

Detaylı bir cevap alabilmen için yaşını, hangi göğüs egzersizlerini kaç set kaç tekrar yaptığını, haftada kaç gün çalıştığını vs. yazmalısın. Belki o zaman yardımcı olabilir birileri sana.

Detaylı bir cevap alabilmen için yaşını, hangi göğüs egzersizlerini kaç set kaç tekrar yaptığını, haftada kaç gün çalıştığını vs. yazmalısın. Belki o zaman yardımcı olabilir birileri sana.
Hemen ekliyorum teşekkür ederim[DOUBLEPOST=1423182256][/DOUBLEPOST]
göğüslerini geliştirmek için göğüs çalışmalısın
Hiç aklıma gelmemişti teşekkürler[DOUBLEPOST=1423182558][/DOUBLEPOST]
Bir buçuk seneye yakın zamandır vücut geliştirmeyle uğraşıyorum. Fakat göğüslerim bir türlü hacimlenmiyor. Vücudumun diğer bölgeleri gayet kaslı durmasına rağmen göğüslerim hiç spor yapmayan birinden sadece biraz daha hacimli. Bu estetik açıdan gerçekten çok problem yaratıyor. Lütfen yardım edin. Mesaj atın, konuya cevap verin artık emeğimin karşılığını az da olsa görmek istiyorum. Yalvarırım yardım edin.

Göğüs ölçüm 101 cm
Boyum 175 cm
Yağ Oranım %15
(Omuzlarım düşük)
Yaşım 17

Antrenman Programım
Dumbbell Fly 3x10 (Ağırlıklar 15-15-17.5)
(Ters Tutuş) Bench Press: 12-10-8-8 (Ağırlıklar 50,60,65,70)
İncline Dumbbell Press: 3x10 (Ağırlıklar 17,5-20-20)
Decline Dumbbell Fly 3x10 (Ağırlıklar 10-10-10)
Decline Dumbbell Press 12-10-8 (Ağırlıklar 15-17,5-20)
Antrenman Programını 4 haftada bir değiştiriyorum.
Hafta 1 Gün Çalışıyorum

Son düzenleme:
Back
Yukarı