Merhaba arkadaşlar yaklaşık 8 aydır vücut geliştirme yapıyorum. Benim sorunum bench press ve incline bench hareketlerini yaptığımda göğüslerimin ağrımaması. Ağrıdan kasıt deformasyon verici ölçüde değil yanlış anlaşılmasın, o bölgenin çalıştığını hissetme açısından
Diğer tüm hareketlerde bölgelerin ağrıdığını ve geliştiğini hissediyorum ama göğüste bu olmuyor. Ayrıca bench ağırlığımı da arttıramıyorum, yaptığım ağırlık ve setleri sizinle paylaşayım;
İncline Bench Press 5 set 10-10-8-8-6 (son set partnerli)
Ağırlıklar: 50-50-55-55-60
Bench Press 3 set 10-8-6 (son set partnerli)
Ağırlıklar: 55-60-65
Diğer yaptığım hareketler cable cross ve dumbell pullover, onlarla ilgili bir sıkıntım yok. Bench press i arttırmam ve göğüs gelişimimi sağlamam için ne önerirsiniz? Ekzomorf bir yapıda değilim, düzenli ve iyi çalıştığımda kas gelişimi sağlayabiliyorum. Boy 1.77 kilo 74.2 yaş 23

İncline Bench Press 5 set 10-10-8-8-6 (son set partnerli)
Ağırlıklar: 50-50-55-55-60
Bench Press 3 set 10-8-6 (son set partnerli)
Ağırlıklar: 55-60-65
Diğer yaptığım hareketler cable cross ve dumbell pullover, onlarla ilgili bir sıkıntım yok. Bench press i arttırmam ve göğüs gelişimimi sağlamam için ne önerirsiniz? Ekzomorf bir yapıda değilim, düzenli ve iyi çalıştığımda kas gelişimi sağlayabiliyorum. Boy 1.77 kilo 74.2 yaş 23