Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Evde spor yaptığım için fazla imkanım yok bench press 40 kg ya kadar anca oluyor ama yeterli verimi alamıyorum şuan kilo arttırma imkanım yok. Göğüse etkiyebilmem için drop set mi yapmalıyım veya fazla hareket çok tekrar mı ?
Vallaha benim bildiğim hacim için fazla kilo az set ama yinede set sayısını yükseltirsen faydası olurmu bilmiyorum ama %65 olur diye biliyorum yinede forumdan bilen abiler konuya bakarsa güzel olur.
Yan hareketlerle takviye yapabilirsin :
Dumbell pullover
Dumbel press
Dumbell fly
Dumbel alt göğüs & üst göğüs / Bu hareketleri araştırarak evde kendine göre uygulayabilirsin (DUMBELL in varsa tabi )
Konu kilitleme sebepleri; - Daha önce benzer bir konu açılmıştır.
Lütfen arama yapmadan konu açmayınız. Link : Göğüsler fora | BodyForumTR Vücut Geliştirme Forumu
Öncelikle yukarıdaki linki inceleyiniz. Daha sonra hala soru sormaya ihtiyaç duyuyorsanız yine yukarıdaki linkte sorabilirsiniz.
Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız!
Anlayışınız için teşekkür ederiz.