Göğüse yardım

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan efervan
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evde spor yaptığım için fazla imkanım yok bench press 40 kg ya kadar anca oluyor ama yeterli verimi alamıyorum şuan kilo arttırma imkanım yok. Göğüse etkiyebilmem için drop set mi yapmalıyım veya fazla hareket çok tekrar mı ?

Vallaha benim bildiğim hacim için fazla kilo az set ama yinede set sayısını yükseltirsen faydası olurmu bilmiyorum ama %65 olur diye biliyorum yinede forumdan bilen abiler konuya bakarsa güzel olur.

barın yan taraflarına evde buldugun agırlıkları takabılırsın kendı ımkanlarına gore baska caresı yok :D

Yan hareketlerle takviye yapabilirsin :
Dumbell pullover
Dumbel press
Dumbell fly
Dumbel alt göğüs & üst göğüs / Bu hareketleri araştırarak evde kendine göre uygulayabilirsin (DUMBELL in varsa tabi :) )

Bir süre dumbelle calisabilirsin plaka alana kadar. Ama her set sıkıştir vidalari kontrol et çok gevsek oluyor dumbell cubuklari açılabilir.

Bara sığmıyor malesef kısa biraz :) bir press 1 açış olcak şekilde 5 hareket 4x10 çalışıyım o zaman teşekkürler

Mesela 4x10 mu yapiyorsun 5 set 15-12-10-8-8 yap

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Değerli üyemiz;
Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.

Konu kilitleme sebepleri;
- Daha önce benzer bir konu açılmıştır.
Lütfen arama yapmadan konu açmayınız.
Link : Göğüsler fora | BodyForumTR Vücut Geliştirme Forumu

Öncelikle yukarıdaki linki inceleyiniz. Daha sonra hala soru sormaya ihtiyaç duyuyorsanız yine yukarıdaki linkte sorabilirsiniz.

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız!
Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı