Jinekomasti falan değil resimdeki göğüslerin durumu insanları durduk yere endişelendirmeyin.Göğsündekiler yağ değil jinekomasti. Bendede aynısı var ve bunları spor yaparak yok etmek mümkün değil.
ALT GÖĞÜSÜ GENİŞLETSEM GİDER Mİ ACABA ?Jinekomasti falan değil resimdeki göğüslerin durumu insanları durduk yere endişelendirmeyin.
Genetiğinle alakalı bence arkadaşım meme uçlarının olduğu bölge geniş ve yağ tutmaya müsait kilo verdikçe azalacaktır.
bende üst göğüs çalış en azından göze batmaz ordaki yağlar.Dediğim gibi kilo vermek şart Benimde göğüs yapım seninki gibi kilo verdikten sonra düzelmişti.ALT GÖĞÜSÜ GENİŞLETSEM GİDER Mİ ACABA ?
bende üst göğüs çalış en azından göze batmaz ordaki yağlar.Dediğim gibi kilo vermek şart Benimde göğüs yapım seninki gibi kilo verdikten sonra düzelmişti.
Yazdıklarımı herkes okursa sevinirim. Bende bu olaydan muzdariptim. Benimde yaşım 16 felanken göğüsümde böle şişkinlik vardı. Doktor ergenlik felan dedi. Bazı kişilerde 20 yaşına kadar kendiliğinde kayboluyor. Eğer ailende birinde de varsa üzgünüm ki genetik olabilir. Herneyse şu an 20 yaşındayım. 2-3 ay önce bunun ameliyatını oldum. Hastalığın adı jinekomasti. Tek çözüm yolu ameliyatla o dokuyu almaktır. İnsanları psikolojik olarak etkiler. Ama erkektede kadın meme dokusun olduğundan %1 meme kanseri riski bulunmaktadır bu hastalıkta. Herneyse doktora muayeneye gittiğimde bana body yapmamı söledi 3 ay yaptım ama göğüs kasları büyüdükçe bu sefer öndeki şişlikler daha da öne gelmeye başladı. Orada yağ tabakası ve doku var maalesef kardiyo vs onlarla erimiyor arkadaşlar. Sonra sporu bıraktım ameliyat olmaya karar verdım. Fiyatları özellerde en düşük 2000-5000 arası değişiyor. Yerine ve doktoruna göre ben istanbulda oldum ameliyatı. Estetik girdiği için devlet karşılamıyor. Devlette 1600 istemişti benden. Daha sonra özele gittim 2200 fiyat verdi. İstersen gel yarın ameliyat yapim dedi. Devlet 2-3 ay beklersin dedi sıra için. Bende 600 fazla verir özelde yaptırırım dedim. Yaptırdım ve sonuç inanılmaz. Ordaki şişkinlikten eser yok. Göğüs dümdüz. Çıkan yağları görseniz mideniz bulanır. Resimler duruyor mu hatırlamıyorum. Ameliyat sonrası 10 gün sargıda kalıyorsunuz buna dikkat edin öle ayarlayın kendinizi. Ameliyattan 1-2 ay sonra hiç bir şeyiniz kalmıyor emin olun. 2013 eylülde ameliyat oldum. kasımda tekrar bodye başladım. Herkese geçmiş olsun şimdidenMerhaba 4 Aydır düzenli body yapıyorum.karın altında ve göğüste yağ var küçükken şişmandım 2 sene önce zayıfladım.bunları nasıl yok edebilirim? YAŞ 16Eki Görüntüle 25400Eki Görüntüle 25401