Göğüs uçlarım cıkık ve sivri duruyor

schwarrz

Üye
Arkadaşlar merhaba yaklasık 8-9 aydır fitness yapıyorum vücudum gelismesine rağmen göğüslerimde bir sıkıntı olduğunu düsünüyorum kime sorsam tam bir bilgi edinemedim. Göğüslerim kaslanmasına karsılık neredeyse hiç sekillenmedi. Uçları(kahverengi kısmı) sivri büyük ve çıkık duruyor kilo sorunum yok soncare foruma sormak istedim.
Boy: 1.90
Kilo: 80
Yas: 17[DOUBLEPOST=1406306753][/DOUBLEPOST]
Arkadaşlar merhaba yaklasık 8-9 aydır fitness yapıyorum vücudum gelismesine rağmen göğüslerimde bir sıkıntı olduğunu düsünüyorum kime sorsam tam bir bilgi edinemedim. Göğüslerim kaslanmasına karsılık neredeyse hiç sekillenmedi. Uçları(kahverengi kısmı) sivri büyük ve çıkık duruyor kilo sorunum yok soncare foruma sormak istedim.
Boy: 1.90
Kilo: 80
Yas: 17
fotoğraf olarakta görmeniz icin

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    87,6 KB · Görüntüleme: 814
Her zaman böyle mi ? Günün her vaktinde ? Duştan sonra yada spor esnasında (hangi bölge çalıştığın önemli değil bacak çalışırken bile ) resimdeki gibi mi ?

Dostum bendede var bu sorun jinekomasti ama abartılacak düzeyde değil antrenmanla falan geçmiyor 2 yıldır düzeltemedim.Minimize etmek için yağsız kütle yapmaya bak.

Her zaman böyle mi ? Günün her vaktinde ? Duştan sonra yada spor esnasında (hangi bölge çalıştığın önemli değil bacak çalışırken bile ) resimdeki gibi mi ?
spordan hemen sonra, duştan sonra, yüzerken vs uyarıldığı zamanlarda olması gerektiği gibi ama normal zamanda bu halde hep[DOUBLEPOST=1406309165][/DOUBLEPOST]
Pek sıkıntılı durmuyor resim de meme ucun büyük duruyor hep böyle miydi eskiden spordan önce de ?
spordan öncede bu şekildeydi ama biraz daha toparladı kendini sanki[DOUBLEPOST=1406309207][/DOUBLEPOST]
Dostum bendede var bu sorun jinekomasti ama abartılacak düzeyde değil antrenmanla falan geçmiyor 2 yıldır düzeltemedim.Minimize etmek için yağsız kütle yapmaya bak.
gözle görülemeyecek hale getirebilir miyiz kas kütlesi ile ?

suan yağ oranım %12 civarında bol bol kardiyo ve üst göğüs giricem sizede tesekkür ederim :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

İç göğüs çalış biraz. Dips yapabilirsin . Şöyle bir durum var yazın havalar sıcak olduğundan yağlar sarkar vücudda. Bendede gün içerisinde oluyor 2 dk sonra düzeliyor sonra yine aynı falan anlamadm sorunu tam olarak. Göğüs ucunu tutup biraz sıkınca sonra bırakınca normale dönüyor gibi bununla ilgili bir başlık vardı orda tartışmıştık bikaç kişide daha var jinekomasti değil onu biliyorum araştır forumda biraz bulursan o başlığı birkaç öneri var. Soğuk duştan sonra düzgün oluyor mesela bende. Spor yaparkende öyle hangi bölge çalıştığım farketmiyor baacak çalışırken bile düzeliyor belli bir süre yağlandıysan göğüste depolanmış herhalde definasyonun dibine vurcaz herhalde geçmesi için

Bendede var aynı şekil yag oranini cok azaltmama ragmen tisortten belli oluyo yakin tarihtr bi doktora gorunmeyin dusunuyorum

Genetik olarak bazılarında yağlar önce göbeekten gider, veya en son göbekten gider. Ya da önce göğüslerden gider veya en son göğüslerden gider, değişiklik gösterebilir.

Senin karın kasların olsa da demek ki hala yağ var, küçük bir definasyon dönemiyle sorunu çözebilirsin.

Back
Yukarı